היי
מבקש המלצה למצלמת אבטחה אלחוטית חיצונית עם סוללות, שמחזיקות לאורך זמן וניתנות להטענה
תודה
מצלמת אבטחה אלחוטית חיצונית
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לך על ה-Reolink Argus 3 Ultra: https://www.aliexpress.com/item/1005006311957576.html
עם הקופון שיש עכשיו באלי אקספרס (SSIL01) המחיר יורד מ-271 ש"ח ל-241 ש"ח.
הנה סקירה שתתן לך עוד מידע:
עם הקופון שיש עכשיו באלי אקספרס (SSIL01) המחיר יורד מ-271 ש"ח ל-241 ש"ח.
הנה סקירה שתתן לך עוד מידע:
-
istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תודה
מאחר ומדובר במכשיר אלחוטי יש צפי לבעיות במכס?
אני קורא שחיי הסוללה קצרים מאוד ונדרש פאנל סולארי כדי להתגבר על החיסרון הזה אבל אין לי אפשרות למקם פאנל במיקום אידיאלי, כי המצלמה ממוקמת בצל.
מאחר ומדובר במכשיר אלחוטי יש צפי לבעיות במכס?
אני קורא שחיי הסוללה קצרים מאוד ונדרש פאנל סולארי כדי להתגבר על החיסרון הזה אבל אין לי אפשרות למקם פאנל במיקום אידיאלי, כי המצלמה ממוקמת בצל.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
אני לא חושב שצריכה להיות בעיה, אבל במידת הצורך אפשר לפנות לתמיכה של Reolink דרך האתר שלהם ולבקש שישלחו לך את אישור ה-CE למוצר.
ממה שקראתי ברשת, הסוללה אמורה להחזיק כחודש+ בשימוש סביר לפני שיש צורך בטעינה. שים לב שלא מדובר במצלמה שמצלמת 24/7 אלא כזאת שמתעוררת ומתחילה לצלם רק כשהיא מזהה אובייקט\אדם בטווח החישה שלה. אפשר לקנפג אותה שתהיה פחות רגישה או שתצלם קטעים פחות ארוכים וכך לחסוך בחיי הסוללה.
ממה שקראתי ברשת, הסוללה אמורה להחזיק כחודש+ בשימוש סביר לפני שיש צורך בטעינה. שים לב שלא מדובר במצלמה שמצלמת 24/7 אלא כזאת שמתעוררת ומתחילה לצלם רק כשהיא מזהה אובייקט\אדם בטווח החישה שלה. אפשר לקנפג אותה שתהיה פחות רגישה או שתצלם קטעים פחות ארוכים וכך לחסוך בחיי הסוללה.