https://m.imdb.com/title/tt32507958/?re ... unrel_1_dr
למי שלא מכיר, Terry Gilliam הוא הבמאי של סרטים יחודיים כגון Brazil, Monty Python and the Holy Grail ועוד.
ג'וני דפ, ג'ף ברידג'ס, אדם דרייבר וג'ייסון מומואה יככבו יחד בסרט הבא של טרי גיליאם The Carnival at the End of Days ("הקרנבל באחרית הימים" בתרגום לא-רשמי) - אותו מתאר גיליאם כ"שירת הברבור" שלו.
עבור דפ מדובר ככל הנראה בתפקיד המשמעותי ביותר מאז "שודדי הקאריביים: נקמתו של סלזאר" ב-2017 - או לפחות בבמאי הגדול ביותר עימו עבד מאז פרשת אמבר הרד. הוא יגלם בסרט את השטן, בעוד ברידג'ס יגלם את אלוהים.
במרכז הסיפור, לדבריו של גיליאם: "אלוהים מוחק את האנושות והיחיד שרוצה להציל אותה הוא השטן, אותו דפ מגלם". עוד הוסיף גיליאם כי הסרט מתרחש בתוך "יקום הזייתי" וכי הוא יתנהל כ"אויב של הפוליטיקלי קורקט". בפסטיבל הסרטים d'Annecy בו התארח בשבוע שעבר, הוא אמר: "הסרט הזה יהיה כנראה שירת הברבור שלי. אני מבין שעוד לא יצאתי מהאופנה כשאנשים צעירים עוצרים אותי ברחוב ואומרים לי עד כמה הסרטים שלי השפיעו עליהם".
בגיל 83, מובן מדוע גיליאם רואה בסרט הזה את סרטו האחרון, אחרי שכבר רמז על פרישה מתקרבת בעבר. בשלושת העשורים האחרונים הוא אמנם התקשה להגיע לשיאיו משנות ה-80 וה-90. אבל עם "ברזיל", "12 קופים", "פישר קינג", "פחד ותיעוב בלאס וגאס" וכמובן "מונטי פייתון והגביע הקדוש" אין ספק שמדובר ביוצר בעל חשיבות מכרעת.
אם הכל יתקדם כמתוכנן, "הקרנבל באחרית הימים" יחל את צילומיו בינואר 2025.
The Carnival at the End of Days של Terry Gilliam
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73281
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3159 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78838
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5387 פעמים
וואו, נשמע כמו פרויקט משוגע לגמרי! לא שציפיתי למשהו אחר מהבמאי האדיר הזה. הסרטים שלו השפיעו עלי מאוד בתור ילד (הרפתקאות הברון מינכהאוזן, שודדי הזמן) ובתור מתבגר עשור אחרי (12 קופים, פחד ותיעוב). מחכה בקוצר רוח, והבחירה בג׳וני דפ בתור השטן היא לא פחות מגאונית! הגיע הזמן שהוא יחזור לקדמת הבמה אחרי מה שהמכשפה הבלונדינית עשתה לו...
Justice for Johnny#
Justice for Johnny#