שליחה של רסיבר במזוודה - מה דעתכם?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
yeuda פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1642
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #1 

אשמח לדעתכם -
נניח ומטיילים בחו"ל ויש באזור חנות אודיו שמוכרת במחיר טוב רסיבר האם הייתם קונים ושולחים במזוודה?

לדוגמא בגרמניה יש חנויות שמוכרות את הדנון 3800h ב 960 אירו.

מה דעתכם?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17923
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2489 פעמים

שליחה #2 

לא הייתי לוקח סיכון כי המזוודות האלו לא מטופלת במירב תשומת הלב על ידי הסבלים בתחנות השונות.
בכל מקרה, במידה והוחלט שכן, לדעתי, מומלץ להכניס למזוודה יחד עם הקלקרים ולמלא מעל ומתחת במיטב בגדי מעצבים שההנהלה רוכשת בטיול 🤣🤣🤣🤣🤣
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום

תלתל
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 703
נתן תודות: 512 פעמים
קיבל תודות: 227 פעמים

שליחה #3 

14/06/2024 10:10  
yeuda כתב:
אשמח לדעתכם -
נניח ומטיילים בחו"ל ויש באזור חנות אודיו שמוכרת במחיר טוב רסיבר האם הייתם קונים ושולחים במזוודה?

לדוגמא בגרמניה יש חנויות שמוכרות את הדנון 3800h ב 960 אירו.

מה דעתכם?
...
1.רק אם אתה סוחב אותו בתרמיל ומעלה למטוס למקום מושבך.ואם כבר, הייתי מביא דגם בכיר יותר ,כמובן תלוי תקציבך.

2. בטוח שהמחיר 960 יורו? לא כולל רדיו?

3.לחילופין,אולי שווה לך לבחון רכישה באילת ביבוא מקבילי. יש מבצעים נקודתיים בסופי שבוע שמורידים את המחיר שמופיע בחו'ל.

בהצלחה,

ליאור

yeuda פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

14/06/2024 17:59  
תלתל כתב:
1.רק אם אתה סוחב אותו בתרמיל ומעלה למטוס למקום מושבך.ואם כבר, הייתי מביא דגם בכיר יותר ,כמובן תלוי תקציבך.

2. בטוח שהמחיר 960 יורו? לא כולל רדיו?

3.לחילופין,אולי שווה לך לבחון רכישה באילת ביבוא מקבילי. יש מבצעים נקודתיים בסופי שבוע שמורידים את המחיר שמופיע בחו'ל.

בהצלחה,

ליאור
...
https://www.hifiklubben.de/denon-avc-x3 ... cx3800hbk/

הבעיה שהקופסא גדולה וכבדנ מידי מכדי לעלות למטוס למקום הישיבה

shac
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 140
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #5 

תראה קצת יוטיוב על פועלים בשדות תעופה שונים בכל העולם, מתחרים בהנפת מזוודות לנזק משמעותי, או הטלת מזוודות בעוצמה לתוך עגלת פח לא סלחנית, יעבור לך החשק לשים משהו שהוא לא בגדים במזוודה
וגם הם עטופים במגבת ספוג עם פצפצים.
כנ"ל כלי נגינה אגב. או ביד או בחברת שילוח (מלגזות, מכולה סגורה, ארגז מתאים למשימה, ובעיקר אחריות למשלוח).

בכל מקרה, אם עשית טעות ושלחת משהו רגיש,
תבדוק את המזוודה והתכולה *לפני שאתה יוצא משדה התעופה מאזור הנוסעים הנוחתים*, אחרת גם זה אבוד לך.

yeuda פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

אני מבין לגמרי את החשש - וזה גם מה שמטריד אותי. אני חושב שלא אקח את הסיכון במקרה הזה

פעם שלחתי מסך 27 אינץ קעור במזוודה במטוס (היה יחסית זול אז לקחתי את הסיכון) - היום אחרי 5 שנים עדיין עובד כמו גדול

עדוש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 435
שם מלא: עדיאל מנחם
נתן תודות: 181 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #7 

עזוב אותך משטויות זה לא יגמר טוב .
חבר קנה הגה ודוושות של fanatec לסימולטור , סט יקר.
הוציא מהקופסא חילק במזוודות , ולא העבירו אותו בשדה תעופה בגרמניה עד היום הוא לא יודע איפה זה ומה עם זה .
וחוץ מזה תחשוב כמה מסועים זה יתגלגל בדרך וכמה נפילות והעמסות , לא בטוח שזה יגיע שלם אם בכלל יגיע

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4199
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 225 פעמים

שליחה #8 

ב2001 ואחת הבאתי מגבר מאיטליה,מפלצת של ימאהה ששקל מעל 30 קילו,איתי בתוך המטוס,זה היה שבועיים אחרי התאומים,המטוס היה כמעט ריק,והכי מצחיק לא בדקו תמזוודה בשדה התעופה ברומא!!
אבל זה היה סיוט, המשקל והשמירה שלא יפגע מטורף!
היום לא הייתי מעז.

dr0r
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2182
שם מלא: דרור
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 361 פעמים

שליחה #9 

אם תשמור על הקלקרים זה אמור להיות בסדר. זה לא שבחברות שליחויות נזהרים על החבילות...
הבאתי כמה פעמים רמקולים במזוודה, וגם מגבר של Emotiva מארה״ב. שלא לדבר על ראוטרים.
משהו יותר קטן הייתי שם בטרולי, כי בטיסות סדירות לא שוקלים אותו, אבל לא נראה לי שרסיבר ייכנס.
תבדוק עם החנות אם הם יכולים לתת לך החזר מע״מ - הרבה חנויות בגרמניה מוכנות, וצריך רק להחתים את המכס ביציאה ולשלוח להם את הקבלה החתומה.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”