כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
ליאור
ייבוא מסודר לא ממש מהווה יתרון פה.
בסאבים (מלבד ה jl) מה שנדפק במידה ונדפק הוא המגבר.
ריטמיק מתנהלים כמו svs בזמנו, כל עוד תחת אחריות ישלחו לך חדש שתוך 15 דקות אתה מחליף אותו , באמת לא אישו .
במידה ואין אחריות תאלץ לשלם , בדיוק כמו שהיית נאלץ לשלם ליבואן כזה או אחר בארץ.
מקבל את מה שאתה אומר.
מצד שני, עד לפני 10 שנים לא היו פה svs ,psa ,perlisten
Arendal.
עם מבחר כזה שאתה יכול להזמין בארץ,לא מוצא סיבה
להתעסק עם זה בכלל.
אני חוזר על השאלה -
מה הבחור שמע בריתמיק שלא שמע בסאב מתחרה?
אם יש פה משהו שהוא חווה , אני לגמרי בעד..
אבל לא שיתף.
LiorShap כתב:
מקבל את מה שאתה אומר.
Arendal.
להתעסק עם זה בכלל.
אני חוזר על השאלה -
אבל לא שיתף.
...
מה מצא בריתמיק שעדיף על אחרים אין לי שמץ אבל במידה ומצא האין ייבוא לא אמור להוות מכשול.
לא צריך שום סאב מיוחד בשביל מוסיקה. מה שרצוי זה קודם כל זוג סאבים רצוי אטומים והכי חשוב DSP טוב שיודע לטפל בזוג סאבים. שני SVS SB2000 מיד שנייה יכולים להשמע מצויין במוסיקה אם הם מכויילים כראוי, למשך עי MINIDSP ואפלקצית MSO.
לי היה סאב של פרדיים סטודיו 12 נהנתי ממנו מאוד עד שהתפורר הגומיה מסביב הסאב היה אצלי 9 שנים בערך לפניו היו סאבים של קליפש לא יצא לי לשמוע סאבים אחרים למרות שיש פה סאבים מטורפים כמו שהציעו לך פה כמובן מסתמך על נתונים וביקורות כמו svs ,psa ,perlisten
Arendal.
לי כיום יש את ה JL audio f113 v2 עם הייתי מרוצה מהפרדיים פתאום לשמוע ה JL זה עולם אחר לגמרי
כמובן לפרדיים יש סדרות חדשות היום לך תשמע הכי טוב אין כמו ללכת לחנות ולהתרשם
לדעתי לא תתאכזב מהJL E112
בהצלחה
men כתב:
לי היה סאב של פרדיים סטודיו 12 נהנתי ממנו מאוד עד שהתפורר הגומיה מסביב הסאב היה אצלי 9 שנים בערך לפניו היו סאבים של קליפש לא יצא לי לשמוע סאבים אחרים למרות שיש פה סאבים מטורפים כמו שהציעו לך פה כמובן מסתמך על נתונים וביקורות כמו svs ,psa ,perlisten
Arendal.
לי כיום יש את ה JL audio f113 v2 עם הייתי מרוצה מהפרדיים פתאום לשמוע ה JL זה עולם אחר לגמרי
בהצלחה
...
יש לך את ה פאטום?
יש עליהם ביקורות מדהימות
כן..שמעתי את ה jl אבל דגם נמוך את ה D108
מעוניין ללכת על הe112 אבל החלל שלי בערך 40 מטר ןאני חושש שיהיה חזק מדי.
יהלי ב כתב:
לא צריך שום סאב מיוחד בשביל מוסיקה. מה שרצוי זה קודם כל זוג סאבים רצוי אטומים והכי חשוב DSP טוב שיודע לטפל בזוג סאבים. שני SVS SB2000 מיד שנייה יכולים להשמע מצויין במוסיקה אם הם מכויילים כראוי, למשך עי MINIDSP ואפלקצית MSO.
...
פחות אהבתי את ה svs הוא בומי מדי
מאוד אהבתי את ה jl אבל סדרת D
men כתב:
Arendal.
בהצלחה
...
בדיוק..אבל קשה להתרשם כי חנויות מתמחות לא משמיעות זה כמו לקנות על עיוור לכן מקווה לשמוע אצל חברי הפורום מה שיעזור לי בקבלת ההחלטה
LiorShap כתב:
מקבל את מה שאתה אומר.
Arendal.
להתעסק עם זה בכלל.
אני חוזר על השאלה -
אבל לא שיתף.
...
לא שמעתי,זה כל העיניין פרסמתי שאני מעוניין לשמוע
יש בעיה בארץ,לא מאפשרים לשמוע מוצרים שהם מןכרים אלא אם יש להם אותם זמינים ובמידה והם כבר בתצוגה מוכנים להדגמה
Ido.b כתב:
יש לך את ה פאטום?
יש עליהם ביקורות מדהימות
...
מזה יהיה חזק מידי למה יש את כפתור הווליום חח וגם בהגדרות הבאס במגבר תלמיך
יהלי ב כתב:
...
יד שנייה כבר לא אקנה אלא מ חבר פורום אמין
נכוותי בעבר ולא אחזור על הטעות.
SVS לא בשבילי,שמעתי אותם בחנות כי הם מאוד מיוחצנים בפורום אבל לא בשבילי.
Ido.b כתב:
יש לך את ה פאטום?
יש עליהם ביקורות מדהימות
...
אל חשש הסאב הזה לא יהיה חזק מדי ל 40 מ"ר, גם לא 4.
תתחדש
רשימת הציוד: Paradigm Signature S8v2| JVC X5500| Arendal sub 2V| Arendal center 1723| SVS ultra surround|KEF T101 Atmos | Anthem MRX 1140
היבואן של ארנדל נראה לי סגר את הבסטה . יש לך 40 מטר להפך התכוונת יהיה לך חלש הייתי מציע לך לבדוק את הפי בי 3000 של svs לא תתאכזב . אצלי הוא היה אובר אובר ולכן מכרתי אותו .
ה JL הוא סאב יקר ולא חזק באמינות ולפי דעתי בכסף שלו הייתי מביא 2 אחרים ועוד יישאר עודף נניח f1000 פוקל סתאם דוגמא, בטח שהוא לא לרב ערוצי אלה יותר לסטריאו דווקא וגם אז דיי מוגבל משהו החיתוך שלו נמוך מאוד יש לי אותו אם אתה לא אוהב SVS יש המון חברות אחרות אבל אני מניח שזה לא ממש ישנה כי אתה דיי סגור עליו אז תתחדש מכסימום תמכור בלוחות איכשהו לומדים את העניין בדרך הקשה או בדרך הקלה.
Ido.b כתב:
יש לך את ה פאטום?
יש עליהם ביקורות מדהימות
...
לjl audio סבים מעולים עם חתימת צליל שמאוד התחברתי, ה e112 סב וופר פגז תלך לשמוע
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra