רציתי לשאול איך אני פותח קבצים אלה.
קבצי MKV
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לעופר יש סלידה בעלת אופי דתי מ Matroska אבל כרגע זהו קונטיינר האריזה הטוב ביותר שיכול להכיל מספר פסי קול, תרגומים וחלוקה לפרקים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
Catskinner,
היא בפירוש לא דתית, עובדה שאת כל העונה האחרונה של הפמלייה ראיתי ב-MKV.
עדיין יש לי סלידה גדולה לפורמט הזה בגלל:
1. זה כיווץ מחדש. אם כבר, אז למה להמציא את הגלגל, בגלל תרגום, ל-DIVX 6 יש גם תרגום מובנה, כמה ערוצי אודיו וכו'.
2. זה מבוסס X264, שזה פורמט סביר כשלעצמו אבל פחות איכותי מהקלטה 1:1 של המקור, ופחות תואם מאשר DIVX HD
3. התקנה של MATROSKA PACK כמעט תמיד שוברת משהו במחשב - פתאום פורמטים אחרים שעבדו מצויין קודם כבר לא עובדים.
בקיצור, לא אוהב, אבל מכיוון שזה הופך להיות הסטנדרט באינטרנט, אז אני נאלץ להכנע לעיתים.
אם יש כל דבר חוץ מ-MKV אני אעדיף אותו.
היא בפירוש לא דתית, עובדה שאת כל העונה האחרונה של הפמלייה ראיתי ב-MKV.
עדיין יש לי סלידה גדולה לפורמט הזה בגלל:
1. זה כיווץ מחדש. אם כבר, אז למה להמציא את הגלגל, בגלל תרגום, ל-DIVX 6 יש גם תרגום מובנה, כמה ערוצי אודיו וכו'.
2. זה מבוסס X264, שזה פורמט סביר כשלעצמו אבל פחות איכותי מהקלטה 1:1 של המקור, ופחות תואם מאשר DIVX HD
3. התקנה של MATROSKA PACK כמעט תמיד שוברת משהו במחשב - פתאום פורמטים אחרים שעבדו מצויין קודם כבר לא עובדים.
בקיצור, לא אוהב, אבל מכיוון שזה הופך להיות הסטנדרט באינטרנט, אז אני נאלץ להכנע לעיתים.
אם יש כל דבר חוץ מ-MKV אני אעדיף אותו.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32979
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אכן, זו דחיסה, אבל איכותית מאוד לדעתי. ברור שאפשר תמיד להוריד את ה-TS בגודל של כמה ג'יגות לפרק של אבודים, למשל, אבל בקבצי ה-MKV בגודל 1.1 ג'יגה של אבודים, האיכות היא פשוט מדהימה, ולא ממש רואים הבדל עם ההקלטה 1:1 מהשידור (אני לפחות לא הבחנתי... אבל גם לא התקרבתי עם זכוכית מגדלת עד למסך).