איך להזרים מוזיקה ברמה הגבוהה ביותר דרך טידל אשמח לכחמת הפורום

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
Ido.b פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 247
שם מלא: עידו בנטוב
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 24 פעמים

שליחה #1 

היי חברים,איך אני מזרים מוזיקה דרך טידל,במעדה ואני עושה מנוי אפשר להזרים דרך הטלפון?יש אםליקציה יעודית או שצריך לקנות Dac?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14348
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1219 פעמים

שליחה #2 

ברור שיש אפליקציה לנייד ויש תמיכה ברוב הרסיברים ובנגנים/סטרימרים יעודיים.
לכן המקור שמנגן יכול להיות רסיבר או סטרימר שמחובר לרסיבר או אפילו טלויזיה חכמה שמחוברת ב ARC למגבר.
תכתוב מה המכשירים שיש ברשותך וננסה לדייק את התשובה.

Ido.b פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

13/06/2024 22:13  
טלHD כתב:
ברור שיש אפליקציה לנייד ויש תמיכה ברוב הרסיברים ובנגנים/סטרימרים יעודיים.
לכן המקור שמנגן יכול להיות רסיבר או סטרימר שמחובר לרסיבר או אפילו טלויזיה חכמה שמחוברת ב ARC למגבר.
תכתוב מה המכשירים שיש ברשותך וננסה לדייק את התשובה.
...
יש לי רסיבר של ארקם avr5
וסטרימר dune hd 4k pro

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #4 

קיים חשד סביר ביותר שטידל מאכסנים את כל המוסיקה שלהם באיכות דחוסה AAC ורק בזמן ההזרמה הקבצים מומרים לאיכות FLAC בזמן אמת. היו על זה כמה שרשורים שאנשים ביצעו מדידות ספקטרום וגילו שהמקור ככל הנראה דחוס. היה גם משהו שהוא מוסיקאי שהעלה לשרתים שלהם קבצי MP3 וגילה שהם מופיעים למשתשמים באיכות מאסטר...

זה האמן שבדק את זה לעומק:

https://goldensound.audio/2021/11/29/ti ... -lossless/

אם אתה רוצה להבטיח שאתה מקבל איכות CDג שעליה אתה משלם, תעבור ל DEEZER HIFI. היתרון שמ DEEZER אתה יכול להוריד אלבומים שלמים באיכות FLAC ללא כל הגבלה ולנגן אותם בכל מחשב או כל סטרימר או נגן ללא קשר למנוי... (דיזר היא חברה צרפתית בבעלות משפחה יהודית אגב... )

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14348
נתן תודות: 989 פעמים
קיבל תודות: 1219 פעמים

שליחה #5 

13/06/2024 22:47  
Ido.b כתב:
יש לי רסיבר של ארקם avr5
וסטרימר dune hd 4k pro
...
אמורה להיות תמיכה ברסיבר שלך לטידל. תוריד את האפליקציה לנייד ותזרים דרך הנגן של הרסיבר.
מן הסתם יש לך dac פנימי ברסיבר והאיכות אמורה להיות טובה מאוד.

Ido.b פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

14/06/2024 10:58  
טלHD כתב:
אמורה להיות תמיכה ברסיבר שלך לטידל. תוריד את האפליקציה לנייד ותזרים דרך הנגן של הרסיבר.
מן הסתם יש לך dac פנימי ברסיבר והאיכות אמורה להיות טובה מאוד.
...
תודה רבה אנסה:)

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #7 

13/06/2024 23:57  
יהלי ב כתב:
קיים חשד סביר ביותר שטידל מאכסנים את כל המוסיקה שלהם באיכות דחוסה AAC ורק בזמן ההזרמה הקבצים מומרים לאיכות FLAC בזמן אמת. היו על זה כמה שרשורים שאנשים ביצעו מדידות ספקטרום וגילו שהמקור ככל הנראה דחוס. היה גם משהו שהוא מוסיקאי שהעלה לשרתים שלהם קבצי MP3 וגילה שהם מופיעים למשתשמים באיכות מאסטר...

זה האמן שבדק את זה לעומק:

https://goldensound.audio/2021/11/29/ti ... -lossless/

אם אתה רוצה להבטיח שאתה מקבל איכות CDג שעליה אתה משלם, תעבור ל DEEZER HIFI. היתרון שמ DEEZER אתה יכול להוריד אלבומים שלמים באיכות FLAC ללא כל הגבלה ולנגן אותם בכל מחשב או כל סטרימר או נגן ללא קשר למנוי... (דיזר היא חברה צרפתית בבעלות משפחה יהודית אגב... )
...
האם ההבדל שמיע? מה ההבדל במחירי המנוי של 2 החברות?

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #8 

15/06/2024 21:17  
shmliagdol1 כתב:
האם ההבדל שמיע? מה ההבדל במחירי המנוי של 2 החברות?
...
99.9% מהאנשים בעולם לא יצליחו להבחין בהבדים בין MP3 320kbps לבין 24Bit/192kHz במבחן עיוור גם כך. לא תוכל להבחין בהבדלים ברוב המקרים. האיכות של DEEZER HIFI דרך סטרימר של BlueOS מצויינת. דרך רסיבר דנון ששם אין תמיכה ב HIFI אין כמעט הבדל מורגש. היה לי בעבר TIDAL ושם היה הבדל רק באלבומי MQA וזה ממש לא בגלל שהם יותר איכותיים, זה בגלל שהם מוסיפים ל MQA הדגשה בגבוהים והנמוכים עי EQ בכדי לתת אפקט של שיפור בסאונד...

החברה עצמה נשארה מפוקפקת למרות שהיא כבר לא בבעלותו של גנגסטר. גם הממשק של DEEZER ואלגוריתם ה AI שיודע לזהות מה המשתמש אוהב ולהציע לו אמנים ושירים באותו הסגנון עובד מעולה. אני כל שבוע מגלה מוסיקה חדשה. יש לדיסר אפשרות לזהות שירים משמיעה או זמזום.

כרגע אין להם עדיין תמיכה באטמוס אבל הם מתכננים להוסיף את זה ב 2025.

ה DEEZER HIFI עולה 19.90 שח לחודש. עם אפלקציה שזמינה להורדה ב GitHub אפשר להוריד מהרת שלהם כל אלבום\שיר\פלייליסט\אמן באיכות FLAC. להבדיל משירותים אחרים, הם לא נלחמים בזה ומנסים לחסום את ההורדות.

טידל הי פי פלוס עולה 22 שח לחודש, אבל שוב, קים ספק אם אתה באמת מקבל HIFI כי רוב הקטלוג שלהם מאוחסן באיכות AAC דחוסה. גם ב ASR בדקו ספקטרום שהעלה חשד רציני שהמוסיקה דחוסה (רוחב הפס משתנה מקטע לקטע מה שאופייני לקודקי דחיסה כמו MP3). הם ככל הנראה ממירים את סטרים ל FLAC בזמן אמת וכך חוסכים המון עלויות בשטח אכסון...

האטמוס למשל הוא בודאות דחוס כ DD+ וכאן הם מודים בזה. באפל מיוזיק לעומת זאת האטמוס לא דחוס.

Ido.b פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

15/06/2024 22:32  
יהלי ב כתב:
99.9% מהאנשים בעולם לא יצליחו להבחין בהבדים בין MP3 320kbps לבין 24Bit/192kHz במבחן עיוור גם כך. לא תוכל להבחין בהבדלים ברוב המקרים. האיכות של DEEZER HIFI דרך סטרימר של BlueOS מצויינת. דרך רסיבר דנון ששם אין תמיכה ב HIFI אין כמעט הבדל מורגש. היה לי בעבר TIDAL ושם היה הבדל רק באלבומי MQA וזה ממש לא בגלל שהם יותר איכותיים, זה בגלל שהם מוסיפים ל MQA הדגשה בגבוהים והנמוכים עי EQ בכדי לתת אפקט של שיפור בסאונד...

החברה עצמה נשארה מפוקפקת למרות שהיא כבר לא בבעלותו של גנגסטר. גם הממשק של DEEZER ואלגוריתם ה AI שיודע לזהות מה המשתמש אוהב ולהציע לו אמנים ושירים באותו הסגנון עובד מעולה. אני כל שבוע מגלה מוסיקה חדשה. יש לדיסר אפשרות לזהות שירים משמיעה או זמזום.

ה DEEZER HIFI עולה 19.90 שח לחודש. עם אפלקציה שזמינה להורדה ב GitHub אפשר להוריד מהרת שלהם כל אלבום\שיר\פלייליסט\אמן באיכות FLAC. להבדיל משירותים אחרים, הם לא נלחמים בזה ומנסים לחסום את ההורדות.

טידל הי פי פלוס עולה 22 שח לחודש, אבל שוב, קים ספק אם אתה באמת מקבל HIFI כי רוב הקטלוג שלהם מאוחסן באיכות AAC דחוסה. גם ב ASR בדקו ספקטרום שהעלה חשד רציני שהמוסיקה דחוסה (רוחב הפס משתנה מקטע לקטע מה שאופייני לקודקי דחיסה כמו MP3). הם ככל הנראה ממירים את סטרים ל FLAC בזמן אמת וכך חוסכים המון עלויות בשטח אכסון...

האטמוס למשל הוא בודאות דחוס כ DD+ וכאן הם מודים בזה. באפל מיוזיק לעומת זאת האטמוס לא דחוס.
...
תודה רבה,איך אני מזרים את התוכן,אני עם ארקם avr5

shmliagdol1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 153
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #10 

15/06/2024 22:32  
יהלי ב כתב:

...
איפה ראית מחיר של 19.9 ש"ח בדיזר
רציתי להתחבר והמחיר הוא מעל 50 ש"ח לחודש לאחר חודש ראשון חינם

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”