אני מתכוון לקנות 75״
איך הייתם מדרגים את טלוויזיית הדגל של סמסונג שנה שעברה מול זו של TCL השנה?
(בהתחשב בזה שבארץ אין להסיג את ה QM8 2024 בגודל הזה
עדויות לכאן או לכאן בנוגע לאחריות היבואנים (SGE מול סמליין?) גם כן יתקבלו בברכה

איזה ערוצים עדיין משדרים ב- SD?15/06/2024 1:49norco כתב: מתעלק על השרשור מאחר ואני גם מתלבט לגביי ה855.
אבל לא בטוח עד כמה היא טובה עבור תכני SD, נניח ערוצי טלויזיה - שזה מה שרוב הזמן אני אישית צופה בו.
בכל מקרה היה מקום שבו פרסמו איש קשר למחירי טלויזיות והשארתי טלפון, יצר איתי קשר, אמר שה855 הגיע כרגע רק ב85" עם תג מחיר 12400ש"ח (אם אני מבין נכון זה אומר שה65 תהיה באזור ה8-9K?).
אם אכן הדבר, נשמע לא זול....

יודע להגיד משהו לגבי היכולות של QN90C בגזרת ה UPSCALE?15/06/2024 1:49norco כתב: מתעלק על השרשור מאחר ואני גם מתלבט לגביי ה855.
אבל לא בטוח עד כמה היא טובה עבור תכני SD, נניח ערוצי טלויזיה - שזה מה שרוב הזמן אני אישית צופה בו.
בכל מקרה היה מקום שבו פרסמו איש קשר למחירי טלויזיות והשארתי טלפון, יצר איתי קשר, אמר שה855 הגיע כרגע רק ב85" עם תג מחיר 12400ש"ח (אם אני מבין נכון זה אומר שה65 תהיה באזור ה8-9K?).
אם אכן הדבר, נשמע לא זול....

מבאס לשמוע15/06/2024 17:18ChinggisKhan כתב: כל הנחות היסוד שלך שגויות כי סמסונג מזמן לא נחשבת ליצרנית טלוויזיות איכותיות יותר מאחרים והרבה מאד טלוויזיות (של כל היצרנים) זקוקות לשירות ב-5 השנים הראשונות.
דיוק הצבעים של סמסונג עולם לא נחשב לטוב ורמת שחורים טובה יותר תהיה לרוב במינילד...
15/06/2024 17:19narf2n2 כתב: יודע להגיד משהו לגבי היכולות של QN90C בגזרת ה UPSCALE?
בעקרון ראיתי ערוץ 2 בתצוגה של C855 - רוקדים עם כוכבים, נראה לא רע
אני מניח שכל שידור ישן (משנות ה90 למשל) יהיה מאתגר בגודל 75״
האם המעבד של סמסונג משנה שעברה חזק יותר מזה של TCL בתחום הזה?
ונ.ב.
כמה מערכת ההפעלה טייזן צריכה להיות שיקול בהשוואה לגוגל טיוי?...

15/06/2024 18:03norco כתב: א. אשמח שתגיד לי איפה יש 855 בתצוגה, אשמח להגיע לראות ולהתרשם בעצמי.
ב. אני בעל טלויזיה(לשעבר) סמסונג ואחת הסיבות שאני מחפש טלויזיה חדשה, זה כי בדיוק 4 שנים לאחר הקניה, היא החליטה לשבוק חיים(ספציפית אצלי יש 3 שנות אחריות, אז האמירה של ChinggisKhan רלוונטית בהחלט)
ג. אולי משהו שיעזור לך לקבל קצת תמונת מצב עד כמה ה855 טובה, זה ההשוואה הזו מול דגם יותר טוב של סמסונג S95C:
אומנם בספרדית, אבל אפשר לשים כתוביות וauto translate ודיי להבין על מה הוא מדבר.
או לקרוא את הreveiw הזה:
https://www.avpasion.com/review-tcl-c855-mini-led-oled/ כמובן עם תרגום.
ד. אחת נק' התורפה שדובר עליהן בהקשרי TCL בכללי זה מעבד תמונה חלש(היה את הmediatek MT9615 שהיה לא להיט והMT9653 שהציג שיפור - זה גם מה שמגיע בC855)
לצורך העניין הציון עבור scaling בrtings של qm8 הוא 4 לעומת הqn90c שהוא 7.5. (דווקא בreview שציינתי ב-ג', נראה שהמעבד עושה עבודה טובה ולא רחוק מהשחקניות הגדולות)
ה. לגביי מערכת ההפעלה טייזן, אומנם מהחוויה שלי עם סמסונג ישנה למדיי, המערכת סבבה. הרצתי נטפליקס, youtube, spotify בלי בעייה. מעבר לכך לשידורי טלויזיה אני משתמש בממיר/סטרימר של פרטנר.
אבל הרבה זמן לא התעניינתי בכל נושא הטלוויזיות והטכנולוגיות העכשוויות, כך שיכול להיות שלא כל המסקנות שלי נכונות....

ממליץ לך לחפש בפורום חווית-שירות עם סמליין ותבין לבד,18/06/2024 23:48shmulik88 כתב: מישהו כתב למעלה:
"לקנות מסמליין זה כמו לקנות בלי אחריות."
אפשר לפרט מה המשמעות של זה?...

טיזר קטן...18/06/2024 23:48shmulik88 כתב: מישהו כתב למעלה:
"לקנות מסמליין זה כמו לקנות בלי אחריות."
אפשר לפרט מה המשמעות של זה?...