עמלת שחרור בסך 49שח חברת DSV
-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
יש 2 חבילות אשר נשלחו מעלי אקספרס עם מספר מעקב שמתחיל ב EP ונשלח ע"י חברה בשם DSV.
נתבקשתי לשלם מע"מ על מוצר שערכו 94 דולר + עמלת שחרור בסך 49שח שנראה לי קצת חריג.
האם מישהו התנסה בתקשורת מולם ?
תודה
נתבקשתי לשלם מע"מ על מוצר שערכו 94 דולר + עמלת שחרור בסך 49שח שנראה לי קצת חריג.
האם מישהו התנסה בתקשורת מולם ?
תודה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
איזה התנסות אתה צריך? שווי חבילה אצלך דורש מיסים ועמלת שיחרור. אתה רוצה להתדיין איתם בשאיפה שיעשו לך הנחה? לך על זה, מה זה משנה אם דיברנו איתם או לא? 

-
Fish72
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3187
- נתן תודות: 909 פעמים
- קיבל תודות: 236 פעמים
ראשית מסים אני מבין אבל עמלת שחרור זה משהו ששונה בכל חברה וחברה. למשל UPS/דואר ישראל/DHL..... ייתכן שמישהו יצר עמם קשר או ביצע פעולה כלשהיא ושילם פחות, אז למה לא לשאול ?13/06/2024 14:52ziv_r כתב: איזה התנסות אתה צריך? שווי חבילה אצלך דורש מיסים ועמלת שיחרור. אתה רוצה להתדיין איתם בשאיפה שיעשו לך הנחה? לך על זה, מה זה משנה אם דיברנו איתם או לא?
...
שנית מאחר ואנשים מזמינים מעלי אקספרס ולא תמיד יודעים דרך איזו חברה המוצר יישלח, אולי כדאי שייקחו בחשבון שיש עמלה שאולי לא חשבו עליה אם המוצר נשלח דרך החברה הזאת, וכך שרשור זה יכול לעזור לאחרים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46322
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
אז אתה חושב שדיון עם החברה יעזור לך לגרום להם לוותר על כסף שמגיע להם? תעדכן אם הם ויתרו על הכסף 
אני חושב שכל החברים כבר יודעים שאם מזמינים מעל $75 יש עמלות בתהליך הייבוא.

אני חושב שכל החברים כבר יודעים שאם מזמינים מעל $75 יש עמלות בתהליך הייבוא.