שלום.
אני לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול (לא מצאתי פורום אחר מתאים)
יש ברזים חכמים , למטבח, שכוללים מערכת סינון/קירור/חימום (ולפעמים גם סודה) כשכל המערכת נמצאת מתחת לכיור.
יש לי , כרגע, תמי4 שתופס לא מעט מקום על השיש , וחשבתי להחליף בברז כזה על מנת לפנות מקום בשיש.
יש לא מעט דגמים וכיוון שהמחירים לא זולים (אלפי שקלים ומעלה) רציתי לדעת אם יש למישהו ברז כזה
אם כן של איזו חברה והאם הוא ממליץ/לא ממליץ על המוצר.
תודה.
ברז חכם למטבח
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
יש לי. לא הייתי קורה לזה ברז חכם, זה יותר מערכת מים. יש לנו כבר שנתיים, כבר פעמיים היה תקלות אז על שלנו אני לא ממליץ, מה שכן בתור מערכת זה שימושי להפליא, תמיד יש מים חמים/קרים/סודה בהישג יד. משנה חיים לדעתי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
@amirchen
את המקום שזה תופס מעל השיש, אתה תחליף עם המקום שזה יתפוס מתחת לכיור, בטח בדיוק איפה שאתה שם את הפח או כל חומרי הניקיון למטבח.
את המקום שזה תופס מעל השיש, אתה תחליף עם המקום שזה יתפוס מתחת לכיור, בטח בדיוק איפה שאתה שם את הפח או כל חומרי הניקיון למטבח.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73297
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
זיו, נכון, אבל למקום שתופסים חומרי הניקוי אפשר בקלות למצוא תחליף, מקום על השיש הוא יותר "יקר ערך". שלא לדבר על הצד הויזואלי. לגבי פח, מסכים, אבל אנחנו מאז ומתמיד לא שמנו את הפח שם - הוא גדול מידי אצלנו.
אצלנו מתחת לכיור יש טוחן אשפה הכי גדול שיש, את הבר והבלון גז שלו ועדיין יש מקום לחומרי ניקוי (אצלם אם יש ביקוש).
אצלנו מתחת לכיור יש טוחן אשפה הכי גדול שיש, את הבר והבלון גז שלו ועדיין יש מקום לחומרי ניקוי (אצלם אם יש ביקוש).