סימנים מדאיגים לגבי אחוזי החדירה של דיסקים HD בארה"ב
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78760
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5370 פעמים
לפי מחקר של NPD רק 52% מבעלי מסכי HDTV בארה"ב בכלל מודעים לכך שיש בכלל דיסקים בפורמט HDTV... מתוך בעלי המסכים רק 11% הביעו עניין ברכישת נגן HDTV במחצית השנה הקרובה...
73% מבעלי מסכי HDTV הכריזו כי "DVD מספיק טוב להם" ושהם ישקלו בעצם לרכוש נגן HDTV (כלומר Blu-ray או HD DVD) אם וכאשר הנגן הקיים שלהם ימות...
62% אמרו שהם ממתינים לירידה משמעותית במחירי הנגנים.
סקר זה הוא תוצאה של מחקר של NPD שמנסה להבין את הגורמים לכך שמכירות נגני HD איטיות בהרבה מהציפיות בשוק (רמז רמז: מלחמת הפורמטים הארורה). הסקר התבצע בקרב יותר מ-5500 מבוגרים בארה"ב.
המסקנות של NPD? החברות צריכות להעלות את המודעות (אולי גם את המודעות מלשון מודעה) של הצרכנים. ככל הנראה מלחמת הפורמטים אכן פוגעת משמעותית ביכולת הצמיחה של התחום הזה, כפי שכל טמבל היה יכול להבין לבד...
73% מבעלי מסכי HDTV הכריזו כי "DVD מספיק טוב להם" ושהם ישקלו בעצם לרכוש נגן HDTV (כלומר Blu-ray או HD DVD) אם וכאשר הנגן הקיים שלהם ימות...
62% אמרו שהם ממתינים לירידה משמעותית במחירי הנגנים.
סקר זה הוא תוצאה של מחקר של NPD שמנסה להבין את הגורמים לכך שמכירות נגני HD איטיות בהרבה מהציפיות בשוק (רמז רמז: מלחמת הפורמטים הארורה). הסקר התבצע בקרב יותר מ-5500 מבוגרים בארה"ב.
המסקנות של NPD? החברות צריכות להעלות את המודעות (אולי גם את המודעות מלשון מודעה) של הצרכנים. ככל הנראה מלחמת הפורמטים אכן פוגעת משמעותית ביכולת הצמיחה של התחום הזה, כפי שכל טמבל היה יכול להבין לבד...
-
oferlaor
- מנהל

אגב, אני לא יודע עד כמה המחירים עוד ירדו.
נגן HD DVD יש כבר בפחות מ-200 דולר!
אגב, WALLMART הכריזו שאת הנגן הזה הם לא מתכוננים למכור (מה שעלול מאוד לפגוע בסיכויים שלו!). לא ברור למה, הרי WALLMART מוכרים כל שטות שקיימת בעולם, פחות או יותר, אז מה מיוחד כאן (מריח לי שקבוצת BDA מעורבת במהלך הזה).
נגן HD DVD יש כבר בפחות מ-200 דולר!
אגב, WALLMART הכריזו שאת הנגן הזה הם לא מתכוננים למכור (מה שעלול מאוד לפגוע בסיכויים שלו!). לא ברור למה, הרי WALLMART מוכרים כל שטות שקיימת בעולם, פחות או יותר, אז מה מיוחד כאן (מריח לי שקבוצת BDA מעורבת במהלך הזה).
-
oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
האמת זה לא נשמע מפתיע.
בארה"ב יודעים מה שמפרסמים וזהו. מעבר לזה הם דיי חסרי ידע על כל מה שקורה עוד בעולם.
אתמול הראו את זה בערוץ הספורט באולפן ליגת האלופות. איך טיירי הנרי הגיע לגמר הNBA לבקר את טוני פארקר עם PASS למאחורי הקלעים , ואף אחד לא הכיר אותו.
בארה"ב יודעים מה שמפרסמים וזהו. מעבר לזה הם דיי חסרי ידע על כל מה שקורה עוד בעולם.
אתמול הראו את זה בערוץ הספורט באולפן ליגת האלופות. איך טיירי הנרי הגיע לגמר הNBA לבקר את טוני פארקר עם PASS למאחורי הקלעים , ואף אחד לא הכיר אותו.
יש לי שאלה (אני מקווה שזהו המקום בו אני יכול לשאול שאלות) אם בסוף יוחלט על פורמט אחד בלבד כל בעלי הנגנים שתומכים בפורמט השני ימצאו את עצמם חסרי עונים?(אם זה נכון אני מבין שבכול מצב מלחמת הפורמטים תיגמר ברע)
החלטתי לעשות הפסקה מהפורום עד הקנייה אבל לא הצלחתי להתאפק אני מתנצל על כל דבר שטותי שנכתב על ידי ומאחל לכולכם גמר חתימה טובה
החלטתי לעשות הפסקה מהפורום עד הקנייה אבל לא הצלחתי להתאפק אני מתנצל על כל דבר שטותי שנכתב על ידי ומאחל לכולכם גמר חתימה טובה
ניר
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
ההבדל בין הפורמטים הוא המדיה, סוג הדיסק שנושא את הסרט.
כלומר, דיסק HDDVD חייב להכיל VC1? הוא לא יכול להכיל H264?
כמו שסוני מרשה לעצמה להניח MPEG2 על הדיסק שלה, ולא רק MPEG4.
בקיצור, שהחברות האלה יאחדו את הפלסטיק, ואז יהיה כמו ב DVD, שיש גם DD וגם DTS.
זה כאילו שמהפכת ה DVD היתה יוצאת עם שני סוגי פלסטיק. זה אבסורד.
איך הם לא לומדים מן העבר, סיפור הבטמקס, אני לא מבין.
זה דבר אחד.
ודבר שני, אם אקח את עצמי כדוגמה, בתור early adaptor, ממש לא בא לי לקנות את הציוד הזה.
בניגוד ל DVD בזמנו, שהיה הדבר הנכון לצורך שידרוג, המדיה הדיגיטאלית יורדת היום בקלות מהרשת,
וההגיון ללכת ולהשכיר דיסק פלסטיק באיזה חנות, ואז לנסוע ולהחזיר אותו, לא קיים.
כלומר אין לאנשים מספיק סיבות ללכת על הדבר הזה.
פשוט מאד.
גם אם זה יהיה בחינם, אני לא אשים בבית נגן דור חדש.
כי יש HTPC.
ולרוב האנשים יש HD READY, שזה יותר קרוב ל PAL מאשר ל HD, ולכן הם בכלל לא רואים את ההבדל
שסרט 1080 מביא עימו.
תודה וסליחה.
כלומר, דיסק HDDVD חייב להכיל VC1? הוא לא יכול להכיל H264?
כמו שסוני מרשה לעצמה להניח MPEG2 על הדיסק שלה, ולא רק MPEG4.
בקיצור, שהחברות האלה יאחדו את הפלסטיק, ואז יהיה כמו ב DVD, שיש גם DD וגם DTS.
זה כאילו שמהפכת ה DVD היתה יוצאת עם שני סוגי פלסטיק. זה אבסורד.
איך הם לא לומדים מן העבר, סיפור הבטמקס, אני לא מבין.
זה דבר אחד.
ודבר שני, אם אקח את עצמי כדוגמה, בתור early adaptor, ממש לא בא לי לקנות את הציוד הזה.
בניגוד ל DVD בזמנו, שהיה הדבר הנכון לצורך שידרוג, המדיה הדיגיטאלית יורדת היום בקלות מהרשת,
וההגיון ללכת ולהשכיר דיסק פלסטיק באיזה חנות, ואז לנסוע ולהחזיר אותו, לא קיים.
כלומר אין לאנשים מספיק סיבות ללכת על הדבר הזה.
פשוט מאד.
גם אם זה יהיה בחינם, אני לא אשים בבית נגן דור חדש.
כי יש HTPC.
ולרוב האנשים יש HD READY, שזה יותר קרוב ל PAL מאשר ל HD, ולכן הם בכלל לא רואים את ההבדל
שסרט 1080 מביא עימו.
תודה וסליחה.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
אה מה, תסביר את עצמך בבקשה...איתי_הגיתי כתב: ולרוב האנשים יש HD READY, שזה יותר קרוב ל PAL מאשר ל HD, ולכן הם בכלל לא רואים את ההבדל
שסרט 1080 מביא עימו.
תודה וסליחה....
Need more cowbell
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מה שהוא מתכוון שעל מסך 720P לא תראה כמעט שום הבדל אם תנגן תוכן של 1080P
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מסך hd ready, יש לו 1024 פיקסלים ברוחב.אה מה, תסביר את עצמך בבקשה......
מסך HD מלא יש לו 1920.
לכן הוא יותר קרוב ל PAL, שיש לו 720 פיקסלים.
ולכן השם הנכון הוא PAL משודרג.