Lg cx google assistant
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שלום רב.
יש ברשותי טלויזייה lg cx שנקנתה לפני שנתיים.
אני לא מצליח לחבר אותה ל google home דרך lg thinq ואני לא מצליח, האם מישהו הצליח?
מוזר שעד היום אי אפשר לחבר את העוזרת הקולית של גוגל לטלויזייה , בטלויזיות במסונג זה ממש קל עם smart things
יש ברשותי טלויזייה lg cx שנקנתה לפני שנתיים.
אני לא מצליח לחבר אותה ל google home דרך lg thinq ואני לא מצליח, האם מישהו הצליח?
מוזר שעד היום אי אפשר לחבר את העוזרת הקולית של גוגל לטלויזייה , בטלויזיות במסונג זה ממש קל עם smart things
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
חסום. ה skills של אלקסה וגוגל לא יודעים להתחבר לחשבונות הישראלים של המסך. אפשר טכנית לעבור מדינה אבל אז החנות הישראלית סגורה ושם יש את כל האפליקציות הישראליות...
בינתיים רק מסכי googletv / android tv מתחברים למסכים.
בינתיים רק מסכי googletv / android tv מתחברים למסכים.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

אם יש לי nvidia shield שמחובר לטלויזייה, אני יכול לעשות שהשילד יהיה אחראי על הטלויזייה עם גוגל?08/06/2024 16:57oferlaor כתב: חסום. ה skills של אלקסה וגוגל לא יודעים להתחבר לחשבונות הישראלים של המסך. אפשר טכנית לעבור מדינה אבל אז החנות הישראלית סגורה ושם יש את כל האפליקציות הישראליות...
בינתיים רק מסכי googletv / android tv מתחברים למסכים....
נניח לעבור בין hdmi , להגביר ולהנמיך דרך השילד לטלויזייה עצמה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לא בדיוק. השילד יכול לשלוט בדברים בסיסיים (דרך hdmi cec) אבל לא בהכל. במצב כזה אתה שולט על השילד, לא על המסך. בשביל לשלוט על הטלויזיה תצטרך איזה bridge כלשהו שישלח למסך הנחיות שהוא קיבל מגוגל.
Home assistant למשל.
Home assistant למשל.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

יש לי את logitech harmony hub והוא היה לא משהו בכלל, לא היה מגיב טוב, או שהוא היה מגיב ממש לאט או שהיה שגוי בפקודות08/06/2024 19:03oferlaor כתב: לא בדיוק. השילד יכול לשלוט בדברים בסיסיים (דרך hdmi cec) אבל לא בהכל. במצב כזה אתה שולט על השילד, לא על המסך. בשביל לשלוט על הטלויזיה תצטרך איזה bridge כלשהו שישלח למסך הנחיות שהוא קיבל מגוגל.
Home assistant למשל....
יש משהו אחר שהוא מומלץ?