המלצות וחוות דעת - LCD 26/7"

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2303
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 228 פעמים

שליחה #1 

שלום חברים,

עברתי היום במספר חנויות עם מחשבה של לקנות טלוויזיה 29" שפורפרתית לחדר. אחרי שראיתי כמה טלוויזיות, מסכי ה-LCD קסמו לי מאוד. ראיתי כמה טלוויזיות שכאילו, כאשר הרשימה אותי יותר מכולם אחת תוצרת גרונדינג (שם שמעורר בי דאגות). התמונה שלה עלתה על טלוויזיות מבית טושיבה ועוד כמה חברות שראיתי במקום. כשהסברתי למוכר שיש לי דאגות לקנות טלוויזיה של החברה הזו, הוא אמר לי שאין מה לדאוג כי יש אחריות 5 שנים של ניופאן על המסך.

לצערי הרב לא זכור לי הדגם, אך זכור לי שהמוכר אמר שלחברה יש רק דגם אחד של 26".
דיברנו על מחיר, והצלחנו לסגור על 5500 לתשלומים, כך שמבחינת המחיר אני לא דואג (זה גבול עליון מבחינת תקציב אבל אם יש צורך אפשר קצת לחרוג לכיוון ה-6000 שקלים).

רציתי לשמוע חוות דעת של אנשים על החברה, על הטלוויזיה (לאילו שנתקלו בה), ואולי המלצות לחלופות במחיר דומה.

תודה רבה מראש.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4049
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #2 

באיזה חנות ההית ? ואיזה עוד מסכים של איזה חברות ראית ?
חיפשתי איזה דגם יש לגרונדינג ב 26 אינץ ולא מצאתי אולי תוכל לתת לינק למוצר ?

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

הייתי בכמה חנויות בחדרה (איפה שאני גר) לא חנויות שמתמקצעות בתחום הזה, אך מבחר בסדר.

ראיתי טושיבה, סוני, שארפ, מאטז, JVC ועוד המון טלוויזיות מכמה חברות שבכלל לא ייחסתי אליהן חשיבות כיוון שהתמונה בכלל לא הייתה לטעמי.

גם אני לא מצאתי את הדגם המדובר בזאפ.

בחנות מביאים לי אותו מחר להדגמה שכן כרגע הוא היה במחסן ולא היה לי זמן לחכות שירכיבו אותו. המסך שראיתי היה ה-32" שממה שאמרו לי זהה לגמרי בתכונות שלו, והוא היה מרשים מאוד.

שוב תודה על הנכונות לעזור.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

האם המסכים היו מכויילים?
האם היו מחוברים לאותו מקור?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

כולם חוברו לאותו המקור (ממיר של יס או DVD, לפי בחירה. כמובן שהעדפתי DVD, במיוחד לאור העובדה שהתנגן הסרט תפוס את הכריש שמציג צבעים מאוד יפים), וניתנה האפשרות לכוון את המסכים כעוות נפשי.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

תחכה עד שתראה את המסך של ה 26 אינץ אז תהיה יותר חכם.
מוזר לי שהגרונדיג 32 נתנה את התמונה הטובה ביותר מכל מסכי ה 32 אינץ שהיו בחנות ואתה מדבר על חברות מכובדות כגון שארפ, סוני טושיבה ...

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

מוזר לך?! היית צריך לראות איזה מוזר זה היה לי! 8O

אני הייתי בחנות עם אבא שלי, ופשוט לא יכלתי להאמין לזה שגרונדינג שעד כמה שידוע לי היא חברת מדבקה נראית טוב יותר (למען האמת יותר נכון לומר ייפה יותר) משאר הטלוויזיות.

אם יש הצעות כלשהן במחיר דומה פחות או יותר (בן 17 שמשלם על כל המערכת לחדר בעצמו, התקציב לא גבוה במיוחד) לטלוויזיה שתציג תמונה יפה יותר באותו הגודל אשמח לשמוע על דגמים, ואף מקומות מומלצים לבדוק בהם מוצרים.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אני אומר לך למה מוזר, מאחר ואני כבר עשיתי מספיק בדיקות למסכי ה LCD אחד מול אחד גרונדינג אף פעם לא היתה ברמה של שארפ , פיליפס סוני טושיבה ותומפסון כאשר כל המסכים עם אותם החיבורים אותו מקור ובמצב default .

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

באמת מוזר לי לשמוע את זה, עם זאת קח בחשבון שלא ראיתי את המסכים המובילים של החברות האילו, אלא מסכים במחיר של רק מעט מעבר לגרונדינג. ייתכן מאוד שאתה בדקת מסכים שונים לגמרי מאותן החברות.

אחת הטלוויזיות שראיתי הייתה של תומפסון והצבעים בה היו יפים יותר מאשר בגרונדינג (בקצת) אבל היא הייתה פחות מדויקת והתמונה נראתה כאילו הרזולוציה שלה נמוכה בהרבה.

בכל אופן, מחר אחרי שאני אראה את ה-26 אני אהייה חכם יותר כפי שאמרת, ובמידת הצורך אחזור לייעוץ נוסף.
בינתיים, אשמח לשמוע הצעות או חוות דעת נוספות, וכמו תודה רבה על העזרה עד כה.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #10 

הרזולוציה של ה גרונדינג ושל התומפסון זו אותה רזולוציה.

ההשואה שעשיתי היא לגבי הדגמים הכי "פשוטים " מכל חברה , למרות ש 32 אינץ של גרונדיג עולה בסביבות ה 8000-9000 שח לעומת שארפ פיליפס והשאר שעולות כמעט כפול.

anatoli15 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #11 

לצערי הרב כפי שכבר הסברתי, בתור תלמיד תיכון שמשלם על המערכת לבד אין לי את האמצעים הכספיים לרכוש טלוויזיות במחירים שכאילו. מבחינתי ה-6000 שקלים לכל היותר הוא גבול עליון לטלוויזיה כשהגודל שאני מחפש לחדר שלי (3.5X3.5 מטרים) הוא 26" בערך, ממה שראיתי בחנות זהו האיזון הטוב ביותר מבחינת גודל/איכות בתקציב הנתון שלי ולחדר שלי. ולכן הטלוויזיות של שארפ ושל תומפסון ושאר החברות הגדולות עם המחירים הגבוהים יותר כנראה לא באות בחשבון מלבד מספר מצומצם מאוד של דגמים.

lironk
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #12 

בסוף זה הכל עניין של תקציב לכן אם אהבת את מה שרצית אז תלך על זה. בהצלחה ותהנה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”