DENON - יבואן רשמי או מקביל ?
- עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 435
- שם מלא: עדיאל מנחם
- נתן תודות: 181 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
בדנון מיבואן רשמי יש הארקה בכבל הזינה ?( שואל בתמימות, אני לא יודע )
אם גם ברשמי אין הארקה אז הכל טוב מה יש להיות מעורער….
קשה לי להאמין ששיחקו עם זה , התחשמלות זה לא צחוק , אף אחד לא ירצה את זה על הגב שלו
קשה לי להאמין ששיחקו עם זה , התחשמלות זה לא צחוק , אף אחד לא ירצה את זה על הגב שלו
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
אין שום הארקה לא בדנון, לא במרנץ, לא בפיוניר, לא באונקיו, ולא בסוני... מוצרי אודיו שעובדים על זרם ישר כוללים ספק כוח עם בידוד כפול שאינו מחייב הארקה. גם מוצרי שמן נחשים כוללים לרוב בידוד כפול אבל בנוסף גם גם חיבור לאדמה שאין לו קשר לבטיחות אלא הוא שם כי הצרכנים של המוצר חושבים שזה משפר להם את הסאונד...14/06/2024 23:53עדוש כתב: בדנון מיבואן רשמי יש הארקה בכבל הזינה ?( שואל בתמימות, אני לא יודע )
קשה לי להאמין ששיחקו עם זה , התחשמלות זה לא צחוק , אף אחד לא ירצה את זה על הגב שלו...
זה מאתר דנון. לרסיבר יש כבל חשמל רק עם שני פינים..
בבידוד כפול אתה לא נחבר הארכה כי אז אתה עושה פעולה הפוכה, אסור לך לחבר הארכה.
זה אותו מכשיר צאו מהסרט הזה כבר של מורשה או מקביל ההבדל היחיד זה באיריות, מי שאוהב אחריות וביטוחים על כל דבר שיקנה ממורשה, מי שלא מאמין בזה אז מקביל. אגב בדנון דווקא האמינות מפוקפקת אולי כדאי כן לקנות ממורשה למרות הכל ...
זה אותו מכשיר צאו מהסרט הזה כבר של מורשה או מקביל ההבדל היחיד זה באיריות, מי שאוהב אחריות וביטוחים על כל דבר שיקנה ממורשה, מי שלא מאמין בזה אז מקביל. אגב בדנון דווקא האמינות מפוקפקת אולי כדאי כן לקנות ממורשה למרות הכל ...
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
מוזר לי שאתה כותב על אמינות מפוקפקת ,הרסיברים שלהם נמכרים כמו לחמניות חמות כבר כמעט 10 שנים,עד מחיר של 10 אלף הם פשוט שולטים בענק בתמורה ,כאשר היתה בעיה קטנה עם אחד הדגמים מיד תיקנו (כמו שטויוטה עשתה כאשר היו כשלים),אני עם דנון שני אחרי שהראשון עבד כ-8 שנים בלי הפסקה וממשיך לעבוד אצל חבר ,ברשת עם היתה באמת בעיית אמינות היו אינסוף פוסטים כמו שהיה באונקיו לפני יותר מ-10 שנים עם בעיית הכרטיסים.15/06/2024 6:37Moshe984 כתב: בבידוד כפול אתה לא נחבר הארכה כי אז אתה עושה פעולה הפוכה, אסור לך לחבר הארכה.
זה אותו מכשיר צאו מהסרט הזה כבר של מורשה או מקביל ההבדל היחיד זה באיריות, מי שאוהב אחריות וביטוחים על כל דבר שיקנה ממורשה, מי שלא מאמין בזה אז מקביל. אגב בדנון דווקא האמינות מפוקפקת אולי כדאי כן לקנות ממורשה למרות הכל ......
לדעתי מדובר ברסיברים מאוד אמינים ,ובתחום הזה כאשר מותג מאבד את אמינותו הוא מתרסק
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4215
- נתן תודות: 1656 פעמים
- קיבל תודות: 557 פעמים
ברכבים שי חברות לא אמינות בצורה קיצונית ששורדות ,באודיו חברות כאלה מתרסקות ,ויש דוגמאות לכך15/06/2024 8:24Moshe984 כתב: זה לא סותר עדיין אנשים קונים ומחזיקים פזו רנו סיטרואן וגם מאוד מרוצים....
זה מסוג הסטיגמות שדבקו למותגים מסויימים ותמיד יהיה מי שיעלה את זה. כמו שאת ההיפך יש שחושבים על מוצרי ימאהה.15/06/2024 7:56claudia5 כתב: מוזר לי שאתה כותב על אמינות מפוקפקת ,הרסיברים שלהם נמכרים כמו לחמניות חמות כבר כמעט 10 שנים,עד מחיר של 10 אלף הם פשוט שולטים בענק בתמורה ,כאשר היתה בעיה קטנה עם אחד הדגמים מיד תיקנו (כמו שטויוטה עשתה כאשר היו כשלים),אני עם דנון שני אחרי שהראשון עבד כ-8 שנים בלי הפסקה וממשיך לעבוד אצל חבר ,ברשת עם היתה באמת בעיית אמינות היו אינסוף פוסטים כמו שהיה באונקיו לפני יותר מ-10 שנים עם בעיית הכרטיסים.
לדעתי מדובר ברסיברים מאוד אמינים ,ובתחום הזה כאשר מותג מאבד את אמינותו הוא מתרסק...
אין הרי נתונים ממשיים עד כמה זה באמת נכון או לא. לפעמים הדברים האלו משתרשים בעקבות מקרים אנקדוטליים, לפעמים למשל בעקבות שימוש לא סביר במוצר.
ככלל כל מוצרי המיינסטרים מראש לא מיועדים to last שנים רבות מאוד. גם יש בהם רכיבים הרבה יותר מורכבים מציוד ישן, גם עלות כל חלק מתומחרת ברמת הסנט וגם החברות מעוניינות שיקנו מכשירים חדשים.
Jack of some trades, master of none
מי שהדרך שלו לגרום ללקוחות לקנות מוצרים חדשים מתבססת על כך שהמוצרים שלו לא מיועדים לחיות יותר מדי שנים, עלול לגלות שהלקוחות הנוכחיים שלו לא יקנו ממנו את המוצר הבא שהם נאלצים לקנות.15/06/2024 9:45Avi_Dagan כתב: זה מסוג הסטיגמות שדבקו למותגים מסויימים ותמיד יהיה מי שיעלה את זה. כמו שאת ההיפך יש שחושבים על מוצרי ימאהה.
אין הרי נתונים ממשיים עד כמה זה באמת נכון או לא. לפעמים הדברים האלו משתרשים בעקבות מקרים אנקדוטליים, לפעמים למשל בעקבות שימוש לא סביר במוצר.
ככלל כל מוצרי המיינסטרים מראש לא מיועדים to last שנים רבות מאוד. גם יש בהם רכיבים הרבה יותר מורכבים מציוד ישן, גם עלות כל חלק מתומחרת ברמת הסנט וגם החברות מעוניינות שיקנו מכשירים חדשים....
לי יש רסיבר ימאהה מ-2008, עובד כמו בובה. כשיתקלקל או כשאחליט שיש איזה חידוש טכנולוגי שמצדיק החלפה, הראשונים שאשקול לקנות יהיו ימאהה, במידה רבה בזכות האמינות הגבוהה. כמובן תלוי מפרט טכני (קראתי שבשנים האחרונות ביצועי האודיו שלהם ירודים) שאינו נופל משל המתחרים.
השאלה היא מה נחשב הרבה שנים.15/06/2024 10:29odedee כתב: מי שהדרך שלו לגרום ללקוחות לקנות מוצרים חדשים מתבססת על כך שהמוצרים שלו לא מיועדים לחיות יותר מדי שנים, עלול לגלות שהלקוחות הנוכחיים שלו לא יקנו ממנו את המוצר הבא שהם נאלצים לקנות.
לי יש רסיבר ימאהה מ-2008, עובד כמו בובה. כשיתקלקל או כשאחליט שיש איזה חידוש טכנולוגי שמצדיק החלפה, הראשונים שאשקול לקנות יהיו ימאהה, במידה רבה בזכות האמינות הגבוהה. כמובן תלוי מפרט טכני (קראתי שבשנים האחרונות ביצועי האודיו שלהם ירודים) שאינו נופל משל המתחרים....
מי שמשקיע בתחום לא יחכה 15 שנה להחליף. גם לא בטוח שרמת האמינות של מכשיר מ2008 זהה לאחד משנים מאוחרות יותר, בין אם זה ימאהה או דנון. יש הרבה גורמים משתנים במהלך השנים כמו עלויות יצור וחלקים.
Jack of some trades, master of none
לפיוניר היו שנים קשות מאוד עם המעבר להגברה של B&O,
גם אני הייתי עם מכשיר כזה ( LX83 ) ששרד אצלי כ 5-6
שנים עד שהלכה יום בהיר ההגברה של ערוצי סראונד.
לאונקיו היו שנים קשות והתרסקה כאמור לחלוטין.
מבחינת אמינות מי שמחפש שקט ופחות התעסקות
עם כיולים מפונפנים , ימאהה לא רואה ממטר שום חברה.
זה מכשיר שאם לא תתעלל בו יעבוד 30 שנה .
( מתייחס לסדרה Aventage)
גם אני הייתי עם מכשיר כזה ( LX83 ) ששרד אצלי כ 5-6
שנים עד שהלכה יום בהיר ההגברה של ערוצי סראונד.
לאונקיו היו שנים קשות והתרסקה כאמור לחלוטין.
מבחינת אמינות מי שמחפש שקט ופחות התעסקות
עם כיולים מפונפנים , ימאהה לא רואה ממטר שום חברה.
זה מכשיר שאם לא תתעלל בו יעבוד 30 שנה .
( מתייחס לסדרה Aventage)
- עדוש
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 435
- שם מלא: עדיאל מנחם
- נתן תודות: 181 פעמים
- קיבל תודות: 34 פעמים
לי יש דנון 3808 (2008) והוא עובד מצוין . נראה חדש ומתפקד כמו חדש . לפניו היה לי 3806 (2006) שעד היום עוד נותן עבודה , הוא אצל שכן שלי .
זה לא סוד שהעולם כיום בגישה ״עסקית ״ ודברים שמייצרים היום נהרסים או מתקלקלים הרבה הרבה יותר מהר מפעם. לצורך הדוגמא ,לכל אחד מאיתנו יש או הייתה סבתא שבמטבח שלה היה מקרר ״ אמקור ״ שעבד 50 שנה וגם כשהיא החליפה הוא עוד עבד בחצר או במרפסת שירות עוד כמה שנים חחח.
כנ״ל מכונות כביסה ועוד הרבה דברים…
שבוע שעבר החלפתי להורים שלי מסך בסלון , היה להם lcd של lg משנת 2010 47 אינץ , כבר כמה שנים אנחנו אומרים אוטוטו הוא נשרף או נצרב או משהו
ח וואלה עובד כמו סוס אין שום פיקסל שהתעייף אפילו
.
המתקין של המסך החדש אמר לי זה עוד 10 שנים לא יתקלקל . אבל בשורה התחתונה הם באמת לא קנו מסך חדש כי שלהם עוד עובד טוב , בגלל זה חברות מהנדסות את המוצרים שלהם להתקלקל
זה לא סוד שהעולם כיום בגישה ״עסקית ״ ודברים שמייצרים היום נהרסים או מתקלקלים הרבה הרבה יותר מהר מפעם. לצורך הדוגמא ,לכל אחד מאיתנו יש או הייתה סבתא שבמטבח שלה היה מקרר ״ אמקור ״ שעבד 50 שנה וגם כשהיא החליפה הוא עוד עבד בחצר או במרפסת שירות עוד כמה שנים חחח.
כנ״ל מכונות כביסה ועוד הרבה דברים…
שבוע שעבר החלפתי להורים שלי מסך בסלון , היה להם lcd של lg משנת 2010 47 אינץ , כבר כמה שנים אנחנו אומרים אוטוטו הוא נשרף או נצרב או משהו
.המתקין של המסך החדש אמר לי זה עוד 10 שנים לא יתקלקל . אבל בשורה התחתונה הם באמת לא קנו מסך חדש כי שלהם עוד עובד טוב , בגלל זה חברות מהנדסות את המוצרים שלהם להתקלקל

- יהלי ב
- חבר ותיק

לא ההיתי בונה על דגמי רסיברי ימהה חדשים בעתיד. לאור המכירות הנמוכות בסדרה האחרונה מ 2021, ובעיקר חוסר יכולת להציע מערכת כיול שעובדת, למרות ההשקעה הרבה ב YPAO, הם שוקלים לפרוש מהתחום. הדרך היחידה שלהם להציל את הליין היא להוסיף תמיכה ב DIRAC LIVE בדומה לדנון\מרנץ. כרגע אין תוכניות כאלו ממה שהבנתי.15/06/2024 10:29odedee כתב: מי שהדרך שלו לגרום ללקוחות לקנות מוצרים חדשים מתבססת על כך שהמוצרים שלו לא מיועדים לחיות יותר מדי שנים, עלול לגלות שהלקוחות הנוכחיים שלו לא יקנו ממנו את המוצר הבא שהם נאלצים לקנות.
לי יש רסיבר ימאהה מ-2008, עובד כמו בובה. כשיתקלקל או כשאחליט שיש איזה חידוש טכנולוגי שמצדיק החלפה, הראשונים שאשקול לקנות יהיו ימאהה, במידה רבה בזכות האמינות הגבוהה. כמובן תלוי מפרט טכני (קראתי שבשנים האחרונות ביצועי האודיו שלהם ירודים) שאינו נופל משל המתחרים....
- יהלי ב
- חבר ותיק

מספיק שאתה מחבר למשל סטרימר חיצוני או DAC לרסיבר עם בידוד כפול, והסטרימר הוא עם חיבור 3 פינים, כבר חברת הארקה לרסיבר. אותו כנ"ך אם אתה מחבר אליו מחשב PC עי HDMI. המחשב מוארק דרך הספק והאדמה של ה HDMI מחוברת לאותו פוטנציאל של הסשי... במקרים כאלו עדיף כבר לחבר חוט הארקה בין הרסיבר לבורג לציוד האחר עי בורגי האדמה של כניסות ה PHONO למשל. זה מונע זרימת זרם להשוואת פוטנציאלים דרל כבלי חיבור האודיו כי זה יוצר מסלול חלופי לזרם ומונע רעשי אדמה. יש גם מתאמי HDMI אופטיים צפים אבל הם לא זולים בעיקר ל 4K...15/06/2024 6:37Moshe984 כתב: בבידוד כפול אתה לא נחבר הארכה כי אז אתה עושה פעולה הפוכה, אסור לך לחבר הארכה.
...