נגמרה המהפכה ? גולן טלקום ניקנו מזמן ע''י סלקום ועכשיו הקפיצו מחיר הפכו רשמית לאחת מחברות האפ''ס
בלי בושה מודיעים לי שמה-15/6 מעלים את מחיר החבילה מ-29.90 ש"ח למנוי "לכל החיים" ל-36.90 ש"ח לכל מנוי "ללא הגבלת זמן".
יש הצעה ל-3 מנויים שלא גולשים הרבה, נגיד 50-100GB במחיר סביר ובלי להתקשר כל שנה להאריך מבצע ?
יש הצעה ל-3 מנויים שלא גולשים הרבה, נגיד 50-100GB במחיר סביר ובלי להתקשר כל שנה להאריך מבצע ?
אני דווקא רואה הצעות של 20-25 ש"ח מחברות שאני לא מכיר (019/ואללה/הוט) - השאלה עד כמה אפשר לסמוך עליהן01/06/2024 11:55OMRIJ כתב: בלי להכנס לסוגיה של "לכל החיים"
מה לא סביר ב36.9 לכל מנוי?
אם אתה מרוצה מהשירות/האיכות של הרשת, זה מחיר בסדר גמור. לא תשיג יותר מכמה שקלים לפה או לשם הבדל....
אני ב019 כבר 3+ שנים, לזכותם יאמר שבאמת לא מעלים את המחיר.
21.90, שיחות & הודעות ללא הגבלה וגלישה 20GB (גם ככה לא מנצל את זה, בכל מקום יש וויפי בארץ).
מהסתכלות באתר שלהם אני רואה שהם עדיין מציעים את החבילה הזו ואפילו עם שדרוג קטן של עוד 10GB גלישה.
לדעתי משתלם. בכל החברות האינטרנט *** כי התשתיות ישנות, ואם אתה רוצה מהירות אתה צריך לשלם על חבילות פרימיום וזה כבר מגיע ל60 שח וצפונה למנוי.
21.90, שיחות & הודעות ללא הגבלה וגלישה 20GB (גם ככה לא מנצל את זה, בכל מקום יש וויפי בארץ).
מהסתכלות באתר שלהם אני רואה שהם עדיין מציעים את החבילה הזו ואפילו עם שדרוג קטן של עוד 10GB גלישה.
לדעתי משתלם. בכל החברות האינטרנט *** כי התשתיות ישנות, ואם אתה רוצה מהירות אתה צריך לשלם על חבילות פרימיום וזה כבר מגיע ל60 שח וצפונה למנוי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
רק חבל שאין להם VOLTE ו WIFI CALLING01/06/2024 13:43Smile כתב: אני ב019 כבר 3+ שנים, לזכותם יאמר שבאמת לא מעלים את המחיר.
לדעתי משתלם. בכל החברות האינטרנט *** כי התשתיות ישנות, ואם אתה רוצה מהירות אתה צריך לשלם על חבילות פרימיום וזה כבר מגיע ל60 שח וצפונה למנוי....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
זה דווקא אחד השרותי שיחה הכי שימושיים שיש...
בכל שיחה שאתה מוציא או מקבל אם אין לך VOLTE אתה יורד ל3G במקרה הטוב,
בקושי יכול לגלוש במהלך השיחה
וגם השיחה לא באיכות HD
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
גם אני בגולן וזה בדיוק מה שקרה לי לפני כחודשים
שיחה קצרה עם השירות שהסתיימה בפחות מדקה והלך בערך כך:
אני: קיבלתי הודעה שמעלים לי את המחיר האם יש טעם לדבר על זה איתכם או שאחפש לי מפעיל אחר?
גולן טלקום: בסדר, תקבל את המחיר הנוכחי שאתה משלם....
שיחה קצרה עם השירות שהסתיימה בפחות מדקה והלך בערך כך:
אני: קיבלתי הודעה שמעלים לי את המחיר האם יש טעם לדבר על זה איתכם או שאחפש לי מפעיל אחר?
גולן טלקום: בסדר, תקבל את המחיר הנוכחי שאתה משלם....
עדכון:
- פניה אל גולן הניבה תשובה לקונית "אלה המחירים החדשים שלנו"
- פניה אל 019, סגרתי על שני קוי 30GB ב-22 ש"ח ועוד קו שלא צריך אינטרנט ב-15 ש"ח - סה"כ 59 ש"ח "לכל החיים" במקום 111 ש"ח לחיים הקצרים של סלקום.
- פניה אל גולן הניבה תשובה לקונית "אלה המחירים החדשים שלנו"
- פניה אל 019, סגרתי על שני קוי 30GB ב-22 ש"ח ועוד קו שלא צריך אינטרנט ב-15 ש"ח - סה"כ 59 ש"ח "לכל החיים" במקום 111 ש"ח לחיים הקצרים של סלקום.
- elad919
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 216
- שם מלא: אלעד אלעד
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 29 פעמים
גולן טלקום היא מזמן לא חברה מהפכנית, כמו שהיתה בזמנו כאשר הבעלים והמנכ"ל היו מיכאל גולן.
אבל בהחלט בזכותה ובזכות אותו מיכאל גולן כולנו נהנים ממחירים ומתקשורת ללא הגבלה במחירים אפסיים
מה שבעבר היה עולה הון!
גולן טלקום היא עדיין חברה נפרדת, יש להם משרדים משלהם, מותג משלהם וטלפונים שבהם עונים לך "גולן טלקום שלם"
אבל ה-DNA של החברה לא קשור לגולן של 2012.
זה בערך כמו WE4G שהפכה ל-WECOM עם בעלים חדשה, ואין קשר למה שהיה קודם.
דוגמה מעולם המזון - גלידות שטראוס הן לא גלידות שטראוס, המותג נמכר לפני שנים לתאגיד יוניליוור
והם שילמו בעיקר על המוניטין והשם, אבל שטראוס לא מייצרים את הגלידות האלה, ואין להם בעלות עליהן.
אבל בהחלט בזכותה ובזכות אותו מיכאל גולן כולנו נהנים ממחירים ומתקשורת ללא הגבלה במחירים אפסיים
מה שבעבר היה עולה הון!
גולן טלקום היא עדיין חברה נפרדת, יש להם משרדים משלהם, מותג משלהם וטלפונים שבהם עונים לך "גולן טלקום שלם"
אבל ה-DNA של החברה לא קשור לגולן של 2012.
זה בערך כמו WE4G שהפכה ל-WECOM עם בעלים חדשה, ואין קשר למה שהיה קודם.
דוגמה מעולם המזון - גלידות שטראוס הן לא גלידות שטראוס, המותג נמכר לפני שנים לתאגיד יוניליוור
והם שילמו בעיקר על המוניטין והשם, אבל שטראוס לא מייצרים את הגלידות האלה, ואין להם בעלות עליהן.