עזרה בבחירת מסך
שלום לכולם,
בקשה קצת נדושה אבל אשמח לעזרה בבחירת מסך (LCD / פלזמה)... להלן השימוש מיועד:
- מרחק צפיה 4 - 4.5 מטר
- שימוש עיקרי Yes
- שימוש נוסף - צפיה בתכנים ב- Media Center דרך מחשב (כל סוגי התכנים)
- קצת צפיה ב- DVD
- שימוש משני ביותר - כמסך מחשב
- מקורות
* בממיר SCART (דגם 3100S)
* במחשב DVI / VGA (כרטיס NVIDIA)
* ב DVD יציאת S-Video
- תקציב גמיש - כ- 10K עדיף פחות
- חשוב שהמסך יהיה איכותי ומייצרן איכותי.
- חשוב שיתמוך בכל הפורמטים הצפויים (ברור לי ש- FHD לא בתחום התקציב אבל שאפשר יהיה להציג הכל)
- רמקולים כלל לא חשובים (אפשר בלי)
- מדובר בסלון, תאורה בד"כ גבוהה, ומרפסת אנכית לקיר בו יהיה המסך.
בכוונתי כמובן להתרשם מהמסכים בפועל אבל אשמח להתמקד על המוצעים פה.
תודה מראש
בקשה קצת נדושה אבל אשמח לעזרה בבחירת מסך (LCD / פלזמה)... להלן השימוש מיועד:
- מרחק צפיה 4 - 4.5 מטר
- שימוש עיקרי Yes
- שימוש נוסף - צפיה בתכנים ב- Media Center דרך מחשב (כל סוגי התכנים)
- קצת צפיה ב- DVD
- שימוש משני ביותר - כמסך מחשב
- מקורות
* בממיר SCART (דגם 3100S)
* במחשב DVI / VGA (כרטיס NVIDIA)
* ב DVD יציאת S-Video
- תקציב גמיש - כ- 10K עדיף פחות
- חשוב שהמסך יהיה איכותי ומייצרן איכותי.
- חשוב שיתמוך בכל הפורמטים הצפויים (ברור לי ש- FHD לא בתחום התקציב אבל שאפשר יהיה להציג הכל)
- רמקולים כלל לא חשובים (אפשר בלי)
- מדובר בסלון, תאורה בד"כ גבוהה, ומרפסת אנכית לקיר בו יהיה המסך.
בכוונתי כמובן להתרשם מהמסכים בפועל אבל אשמח להתמקד על המוצעים פה.
תודה מראש
הייתי ממליץ לך על Q91 42 אינצ אבל אתה אומר שיש הרבה אור, אם הכוונה שלך היא שיש מנורה בדיוק מול או מעל הטלויזיה ואי אפשר לכבות אותה או שיש חלון מאחורה שאי אפשר לסגור את הוילון או התריסים אז יהיה לך השתקפות ואז זה קצת מבאס אז תבדוק מה אתה יכול לעשות עם זה.
אם תחליט שאתה רוצה LCD אז זה רק 42 אינצ, אני לא מכיר דגמים ב42 אינצ בתקציב שלך ובכל מקרה לא הייתי ממליץ מהתחלה LCD בגודל הזה.
דבר אחרון שיש לי להגיד לך זה שלמרחק שלך ה42 תיהיה לך טיפה קטנה ובמצב שלך אני מאמין שהרוב היו לוקחים 50 אינצ אבל התקציב לא מאפשר לך את זה.
אם תחליט שאתה רוצה LCD אז זה רק 42 אינצ, אני לא מכיר דגמים ב42 אינצ בתקציב שלך ובכל מקרה לא הייתי ממליץ מהתחלה LCD בגודל הזה.
דבר אחרון שיש לי להגיד לך זה שלמרחק שלך ה42 תיהיה לך טיפה קטנה ובמצב שלך אני מאמין שהרוב היו לוקחים 50 אינצ אבל התקציב לא מאפשר לך את זה.
תודה uknowmy.
לגבי התאורה, המנורה היא של כ -500W, מעל המסך ואני לא אוהב לשבת בחושך. פחות מטרידה אותי ההשתקפות אלא בהירות התמונה תחת תאורה.
לגבי הגודל - חששתי ש-42 יהיה קטן מידי. מה לגבי עוד גדלים בתחום של 42 - 50 למשל 46?
לגבי התקציב - כרגע אני לא מעוניין לחרוג אבל אם כן, באיזו חריגה מדובר עבור LCD ועבור מסך מעל 42?
לגבי התאורה, המנורה היא של כ -500W, מעל המסך ואני לא אוהב לשבת בחושך. פחות מטרידה אותי ההשתקפות אלא בהירות התמונה תחת תאורה.
לגבי הגודל - חששתי ש-42 יהיה קטן מידי. מה לגבי עוד גדלים בתחום של 42 - 50 למשל 46?
לגבי התקציב - כרגע אני לא מעוניין לחרוג אבל אם כן, באיזו חריגה מדובר עבור LCD ועבור מסך מעל 42?
האם יש סקירה מקצועית של Q91 (בגודל 50 או 42)? אם אפשר הפניה לאתר או לחילופין שם דגם זהה בחו"ל? אני מבין שפה באתר הדגם לא ניסקר.
תודה
עריכה: בינתיים מצאתי את הסיקור הבא:
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-PS50Q97HDX/Design.php
תודה
עריכה: בינתיים מצאתי את הסיקור הבא:
http://www.hdtvtest.co.uk/Samsung-PS50Q97HDX/Design.php