שאלה / דעה: מחפש אפליקצית Media Center ל- QUEST 3
שלום לכולם,
אני מחפש אפליקצית Media Center שאשכרה עובדת טוב גם באספקט של הוידאו וגם באספקט של הניהול. מעיין Kodi / Plex ל-QUEST.
הגעתי למצב היום שאת רוב התוכן אני צורך דרך ה-quest, האיכות אמנם ב- 30 אחוז בערך פחות טובה מה-OLED שלי, אבל החוויה של הצפייה במסך ענק היא מטורפת לגמרי ולדעתי לגמרי שווה את ההפסד באיכות, מה גם שאני מאמין שזה ילך וישתפר במהלך הדורות.
האפליקציה שאני משתמש בה היום ה- 4xvr, אפליקציה מעולה מבחינת איכות הצפייה (וגודל המסך!!!), הבעיה היא שאין בה ניהול מדיה כמו ב-KODI או PLEX, יש אפליקציה שהיא מעיין קליינט ל-plex אבל חווית השימוש בה לא משהו בכלל.
אם אתם מכירים פתרון שיכול להיות טוב עבורי, אשמח!!!
אני מחפש אפליקצית Media Center שאשכרה עובדת טוב גם באספקט של הוידאו וגם באספקט של הניהול. מעיין Kodi / Plex ל-QUEST.
הגעתי למצב היום שאת רוב התוכן אני צורך דרך ה-quest, האיכות אמנם ב- 30 אחוז בערך פחות טובה מה-OLED שלי, אבל החוויה של הצפייה במסך ענק היא מטורפת לגמרי ולדעתי לגמרי שווה את ההפסד באיכות, מה גם שאני מאמין שזה ילך וישתפר במהלך הדורות.
האפליקציה שאני משתמש בה היום ה- 4xvr, אפליקציה מעולה מבחינת איכות הצפייה (וגודל המסך!!!), הבעיה היא שאין בה ניהול מדיה כמו ב-KODI או PLEX, יש אפליקציה שהיא מעיין קליינט ל-plex אבל חווית השימוש בה לא משהו בכלל.
אם אתם מכירים פתרון שיכול להיות טוב עבורי, אשמח!!!
אתה יכול לאפשר שיתוף DLNA בשרת PLEX שלך ואז לנגן בקווסט עם SKYBOX שזו כנראה האפליקציה הכי מוצלחת שאני מכיר.
שמעתי שאפשר גם עם Big Screen Beta, אבל לא ניסיתי בעצמי.
אגב, קח בחשבון שפורמטים מתקדמים של אודיו (TRUEHD וכאלה) לפעמים עושים בעיות. מניח שאפשר לפתור עם קצת התעסקות בהגדרות PLEX.
אגב, קח בחשבון שפורמטים מתקדמים של אודיו (TRUEHD וכאלה) לפעמים עושים בעיות. מניח שאפשר לפתור עם קצת התעסקות בהגדרות PLEX.
- מכיר את האופציה הנ״ל. אני עובד עם SMB, זה עדיף. ב-DLAN יש בעיה בטעינת כתוביות חיצניות, ובכלל זה פרוטוקול ישן ובעייתי (זה חלק מהבעיה לדעתי של הפורמטים המתקדים).29/05/2024 12:53emage כתב: אתה יכול לאפשר שיתוף DLNA בשרת PLEX שלך ואז לנגן בקווסט עם SKYBOX שזו כנראה האפליקציה הכי מוצלחת שאני מכיר.
אגב, קח בחשבון שפורמטים מתקדמים של אודיו (TRUEHD וכאלה) לפעמים עושים בעיות. מניח שאפשר לפתור עם קצת התעסקות בהגדרות PLEX....
- אפשר לפתוח Plex ב- big screen דרך פתיחת Google דרך Youtube, אבל זה לא תומך בסרטים תלת מימד. (בדרך הזו)
- ה- 4XVR לדעתי הרבה יותר טוב מ-SKYBOX... והוא אוכל הרבה מאוד פורמטים ובכלל איכות התמונה בו בד״כ טובה יותר.
- יש את ה- Movie desk for plex, שזה ממש קליינט ל-plex, אבל החווית משתמש בכלל לא משהו שם, ובכלל הנגן בכלל לא משהו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78833
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים