שלום,
עיקר חווית הצפייה שלי זה בתכני HDR מנטפליקס, דיסני וקבצי MKV באיכות 2160p HDR ( 20-40גיגה)
את הקבצים מעביר לדיסק און קיי ושם ב usb של ה Oled C2 שלי וצופה ועד עכשיו הכל עובד יפה.
וראיתי פה ושם הערות שיכול להיות שנגן חיצוני מנגן את אותו הסרט באיכות גבוהה יותר שמורגשת לעין או אם זה נכון ואיזה נגנים כאלה שווה להשקיע אליהם רק בשביל לשפר איכות צפייה?
ניגון תכני 4k ו HDR מהטלוויזיה לעומת נגן חיצוני
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
1. זה מאד תלוי בעין. לא כל עין תראה הבדל ניכר.
2. אפליקציות מובנות של סטרימינג בטלוויזיה כמעט תמיד יראו יותר טוב מאשר על גבי סטרימר.
3. אם אתה מרוצה מאיכות הוידאו בנגן המובנה של הטלוויזיה ונוח לך כל העניין של DOK אז לא שווה להתעסק בזה.
4. אתה צורך תוכן שמלכתחילה באיכות גבוהה ככה שמנגנוני שיפור תמונה כאלו ואחרים יהיו פחות משמעותיים.
5. בעייני הצורך העיקרי בסטרימר הוא כאשר לא בראש שלך להתחיל להעביר קבצים מהמחשב ל-DOK וחוזר חלילא ומהניסיון שלי סטרימינג פלקס/קודי פחות מוצלח בטלוויזיה מאשר בסטרימר חיצוני
2. אפליקציות מובנות של סטרימינג בטלוויזיה כמעט תמיד יראו יותר טוב מאשר על גבי סטרימר.
3. אם אתה מרוצה מאיכות הוידאו בנגן המובנה של הטלוויזיה ונוח לך כל העניין של DOK אז לא שווה להתעסק בזה.
4. אתה צורך תוכן שמלכתחילה באיכות גבוהה ככה שמנגנוני שיפור תמונה כאלו ואחרים יהיו פחות משמעותיים.
5. בעייני הצורך העיקרי בסטרימר הוא כאשר לא בראש שלך להתחיל להעביר קבצים מהמחשב ל-DOK וחוזר חלילא ומהניסיון שלי סטרימינג פלקס/קודי פחות מוצלח בטלוויזיה מאשר בסטרימר חיצוני
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
LG תומכת דולבי וויז'ן (מה שדורש תכני DV), אבל לא כל תוכן המסך יכול לנגן מהנגן הפנימי. במקרה כזה צריך יהיה נגן חיצוני.
C2 לא תומכת בפורמטי אודיו של DTS, אתה יכול להתקל בתכנים שהמסך לא יוכל לנגן את האודיו מהם.
ניגון דרך DOK זה לא נוח, בלי קשר בין אם זה מחובר ל-TV או דרך נגן חיצוני. עדיף להשתמש בניגון דרך הרשת הביתית מ-NAS או מחשב.
מעבר לזה, אם כל המנוי לעיל לא רלוונטי מבחינתך, אז אין שום בעיה עם הנגן הפנימי. לא חושב שתראה הבדל מורגש (לפחות לטובה) עם נגן חיצוני.
C2 לא תומכת בפורמטי אודיו של DTS, אתה יכול להתקל בתכנים שהמסך לא יוכל לנגן את האודיו מהם.
ניגון דרך DOK זה לא נוח, בלי קשר בין אם זה מחובר ל-TV או דרך נגן חיצוני. עדיף להשתמש בניגון דרך הרשת הביתית מ-NAS או מחשב.
מעבר לזה, אם כל המנוי לעיל לא רלוונטי מבחינתך, אז אין שום בעיה עם הנגן הפנימי. לא חושב שתראה הבדל מורגש (לפחות לטובה) עם נגן חיצוני.