WIFI 7 של בזק
לא הייתי נוגע בזה רק בגלל דבר אחד ויחיד!,
כל ראוטר של בזק שהיה לי (והיו לי הרבה מאוד במהלך השנים!!!) מגיעים עם קושחה חצי גמורה,
נראה כאילו מישהו שמקבל משכורת מינימום עבד על זה!,
לעומת זאת ראוטרים פרטיים שהיו לי נתנו עבודה טובה הרבה יותר ושקט להרבה מאוד זמן!.
כל ראוטר של בזק שהיה לי (והיו לי הרבה מאוד במהלך השנים!!!) מגיעים עם קושחה חצי גמורה,
נראה כאילו מישהו שמקבל משכורת מינימום עבד על זה!,
לעומת זאת ראוטרים פרטיים שהיו לי נתנו עבודה טובה הרבה יותר ושקט להרבה מאוד זמן!.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
Wifi7 בהחלט לא גימיק. זה עדיין חדש ולא כזה בשל, כדאי שעוד מכשירים נפוצים יקבלו את זה לפני שתאמץ את זה.
לקחת wifi7 מבזק זה כבר סיפור אחר. הם לרוב מביאים ראוטרים משלהם ולכן יש תלות גדולה בנכונות שלהם בכדי לקבל עדכוני קושחה. לא הייתי נשען עליהם למשהו כזה.
לקחת wifi7 מבזק זה כבר סיפור אחר. הם לרוב מביאים ראוטרים משלהם ולכן יש תלות גדולה בנכונות שלהם בכדי לקבל עדכוני קושחה. לא הייתי נשען עליהם למשהו כזה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
זה לא יקרה כי חברת Qualcomm איננה B2C. אם כן Qualcomm תפתח תמיכה כזאת (איפה ההכרזה?), היא תציע את זה ליצרני הטלפונים ואז הם מצידם צריכים לפתח קושחה שתכיל את היכולת. הסיכוי לזה אפסי לאור ההסטוריה. יצרני הטלפון יעדיפו להכניס את התמיכה בדגמים חדשים מתוצרתם.
Re:
25/05/2024 20:41ziv_r כתב: זה לא יקרה כי חברת Qualcomm איננה B2C. אם כן Qualcomm תפתח תמיכה כזאת (איפה ההכרזה?), היא תציע את זה ליצרני הטלפונים ואז הם מצידם צריכים לפתח קושחה שתכיל את היכולת. הסיכוי לזה אפסי לאור ההסטוריה. יצרני הטלפון יעדיפו להכניס את התמיכה בדגמים חדשים מתוצרתם....
כבר קיימת תמיכה חומרתית לתקן WIFI 7. אני מניח שהנתון הנ"ל לא מוצג סתם ליופי. זה אמור להיות זמין בערכות השבבים ה- High-End של קוואלקום.
https://www.qualcomm.com/products/mobil ... e-platform
נקודה נוספת:
אני משתמש בטלפון POCO F6 PRO החדש של שיאומי. יש לו תמיכה בתקן WIFI 7 או לפחות יהיה לו בעתיד. כיצד אני יודע?
רשום במפרט של המוצר. לכן כנראה שהוא כן תומך בתקן , או.. יש להם תוכניות להוציא עדכון קושחה עתידי.
העדכון גם רלוונטי טלפונים מלפני חצי שנה ויותר. ראה רשימת טלפונים חדשים וגם "ישנים" מלפני שנה
אשר אמורים לקבל תמיכת WIFI 7:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_d ... s_on_chips
במידה והיצרן הצהיר שהחומרה תומכת, אין סיבה שלא יוסיפו את האפשרות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אתה אמרת ש- Qualcomm יציגו עדכון תוכנה לטלפונים. הסברתי למה זה לא יקרה לעולם.
הקישור הראשון זה קישור למפרט של Snapdragon 8 Gen 2, מפה ועד להגיד שהם יוציאו עדכון קושחה לטלפונים - צריך הרבה דמיון, כי זה לא כתוב.
לקישור האחרון שלך אין ממש קשר לנושא הדיון, זה סתם רשימה של טלפונים עם מעבד מבית Qualcomm.
הקישור הראשון זה קישור למפרט של Snapdragon 8 Gen 2, מפה ועד להגיד שהם יוציאו עדכון קושחה לטלפונים - צריך הרבה דמיון, כי זה לא כתוב.
לקישור האחרון שלך אין ממש קשר לנושא הדיון, זה סתם רשימה של טלפונים עם מעבד מבית Qualcomm.
דווקא לא סתם רשימה. אם היית מריץ שאילתות בגוגל היית מגלה שחלק מהדגמים ברשימה יתמכו וכבר תומכים בהווה בתקן WIFI 7
מכשירים אשר הושקו בשנת 2023 אשר לחלק מהם כבר יש תמיכה ב- WIFI
Asus ROG Phone 7
Asus ZenFone 10
Meizu 20 Pro
Realme GT5
אני יכול להמשיך עם הרשימה, אבל אין לי סבלנות לחפש דגמים נוספים.
מכשירים אשר הושקו בשנת 2023 אשר לחלק מהם כבר יש תמיכה ב- WIFI
Asus ROG Phone 7
Asus ZenFone 10
Meizu 20 Pro
Realme GT5
אני יכול להמשיך עם הרשימה, אבל אין לי סבלנות לחפש דגמים נוספים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא טענתי שאין טלפונים עם תמיכה ב- Wi-Fi 7, לכן אזכור של דגמים כאלו לא תורם לשום דבר.
אתה טענת משהו - והסברתי למה זה לא יקרה. ההודעה האחרונה שלך לא תומכת בטענה שלך.
אתה טענת משהו - והסברתי למה זה לא יקרה. ההודעה האחרונה שלך לא תומכת בטענה שלך.
Re:
טכנית הוא אמר שהמכשירים יקבלו עדכון, הוא לא אמר מאיפה יגיע העדכון..25/05/2024 21:22ziv_r כתב: אתה אמרת ש- Qualcomm יציגו עדכון תוכנה לטלפונים. הסברתי למה זה לא יקרה לעולם.
לקישור האחרון שלך אין ממש קשר לנושא הדיון, זה סתם רשימה של טלפונים עם מעבד מבית Qualcomm....
קוואלקום בהחלט יכולים לשחרר דרייבר מעודכן עם תמיכה בעוד מאפיינים של wifi7. מדיטק רק עכשיו שחררו דרייבר שכולל MLO
מאמין שיצרני הטלפונים הגדולים מעדכנים את הדרייברים הסגורים, בטח שאת הפתוחים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אמת, הסדר הוא ש- Qualcomm תציג את הדרייבר ורק לאחר מכן יצרני הטלפונים יטמיעו אותו בקושחה מטעמם עבור הדגמים עליהם הם הצהירו שיתמכו כזה.
זה לא יגיע מ- Qualcomm ישירות לצרכנים.
זה לא יגיע מ- Qualcomm ישירות לצרכנים.