B&W - DM 604 S2
B&W - DM 604 S2
זוג רמקולים רצפתיים נהדרים תוצרת אנגליה.
תמורה מדהימה למחיר.
יחסית קלים להנעה , כך שלא צריכים מגבר חזק במיוחד
8 Ohm
90 dB
בניה איכותית , כבדים ומסיבים
צבע שחור
3-way
Bass-reflex
44 - 20000 Hz
25- 200 W
25 mm (1 in.)
180 mm (7 in.)
2 x 180 mm (7 in.)
996 x 236 x 411 mm / 39.21 x 9.29 x 16.18 in.
28,2 kg / 61.6 lbs.
ניתן לראות ולשמוע בחנות
נמכר @@B&W - DM 604 S2
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין מפרסמים לבין גולשים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים.
כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין מפרסמים לבין גולשים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים.
כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
LevinsonAudio
- עוסק בתחום

- תגובות: 5389
- נתן תודות: 284 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
- יצירת קשר:
נערך לאחרונה על ידי LevinsonAudio ב 10/07/2024 7:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
https://www.levinson-y.co.il/
יניב לוינסון
נייד 0507628600
אתר הבית
https://www.levinson-y.co.il/
Re: B&W - DM 604 S2
על נושא של "בניה איכותית" אני יכול להתווכח איתך.
יש לי 602S2 והציפוי הוא פשוט נייר ! כן, כן...נייר. פה ושם אפשר למצוא את התיאור של הגימור כ VINYL, אבל זה פשוט נייר שמודבק (כנראה) על MDF.
מכיון שמדובר על אותה סדרה, נראה לי (ואני לא מדבר מידיעה) שגם ה 604 מצופים באותו נייר.
חברה שמכבדת את עצמה היתה לפחות משתמשת בפורניר וצביעה.
לגבי כל השאר- אני חושב שזו סדרה ממש לא רעה ונותנת תמורה טובה למחיר (פרט לגימור כאמור).
יש לי 602S2 והציפוי הוא פשוט נייר ! כן, כן...נייר. פה ושם אפשר למצוא את התיאור של הגימור כ VINYL, אבל זה פשוט נייר שמודבק (כנראה) על MDF.
מכיון שמדובר על אותה סדרה, נראה לי (ואני לא מדבר מידיעה) שגם ה 604 מצופים באותו נייר.
חברה שמכבדת את עצמה היתה לפחות משתמשת בפורניר וצביעה.
לגבי כל השאר- אני חושב שזו סדרה ממש לא רעה ונותנת תמורה טובה למחיר (פרט לגימור כאמור).