נמכר : שפורפרות רדיו למכירה
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
Re: שפורפרות רדיו למכירה
שבוע טוב,
אני מחיפה אז אני יכול להקל על שנינו.אשמח לדעת איזה מנורות לאודיו יש לך חברות, סוג ומודל וכמובן מחירים
אני מחיפה אז אני יכול להקל על שנינו.אשמח לדעת איזה מנורות לאודיו יש לך חברות, סוג ומודל וכמובן מחירים
אני לא בדקתי, פיניתי מהמחסן
יש בין 300 ל500
אני מוכר הכל כחבילה אחת במחיר של ₪1000
יש בין 300 ל500
אני מוכר הכל כחבילה אחת במחיר של ₪1000
אצטרך לראות את המנורות ולהחליט אם זה שווה לי או לא-אנא תודיע לי מתי ואיפה אוכל לראות המנורות
שמי ארז ואשמח אם תיצור עמי קשר לנייד:0522665590 ביום חמישי בשעות הבוקר/צהריים ונקבע מפגש ליום שישי
- ronenperetz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 187
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים