שלום לכום...
אני מעונין לקנות טלויזיה 32 LCD ואני ממש מבולבל מכל הדגמים וכל החברות.
השימוש בה יהיה
40% טלויזה
40% מחשב
5% סרטים
5% משחקים
התקציב שלי הוא 5000 ש"ח 6000 ש"ח ממש ממש בלחץ.
השמח אם תוכלו להמליץ לי על הטלויזיה הכי איכותית במחיר הזה
בתודה מראש ותחסכו לי הרבה כאב ראש...
גם ההיטאצי לא רעה בשבילך ויש לך תקציב בהחלט מכובד חפש קצת מידע אליה בשרשורים ותראיין אנשים שהתנסו בטלוויזיה הזו (כי פשוט יש לא מעט אנשים בפורום שקנו וממליצים בחום)
בעניי ההיטאצי LD9000 יותר טובה אבל האם היא נכנסת לו בתקציב?
אם כן אז תלך עליה בלי ספק אני בהחלט שמעתי רק טוב על הטלויזיה הזאת.
אם התקציב שלך לא מאפשר לך אז תלך על הסמסונג R81 למרות שהבנתי שלא רואים בה משהו טלויזיה.
קודם כל תודה רבה לכם על העצות הטובות.
מחר אני רוצה לקנות את הLCD אני מתלבט בין שתי דגמים Samsung R81 או Sharp Ga8e
ואם משתלם לקחת אחרויות של היבואן הרשמי בשתי הדגמים האלו?
אשמח אם תענו לשאלתי ושוב תודה.
בגלל שאתה עובד הרבה עם מחשב אז תיקח את הR81 אבל אם אתה מעדיף בכל זאת שבטלויזיה יראו יותר טוב אז תיקח את הGA8 כי לפי מה שהבנתי לא רואים משהו בכלל בR81 ואם תוכל להגדיל את התקציב לLD9000 של היטאצי תראה טוב בשני הצדדים.
אהה באמת שכחתי לענות לך על זה, אז שמע העצה שלי זה יבואן רשמי, אני אישית נתקלתי ביבואן לא רשמי שעשה לי רק צרות ופאדיחות (פתחתי על זה שרשור פעם אז אם תמצא תבין למה אני מתכוון).
סתם אתם המלצתם לו על השארפ בלי להתחשב בשימושים שיהיה לו עם הטלוויזיה, לשארפ אין NR והבנאדם הולך להשתמש הרבה במחשב (40%) בגלל זה לדעתי הבחירה הנכונה הייתה או ההיטאצ'י שבה רואים מעולה גם במחשב וגם בטלוויזיה (אבל אם יש לך וויסטה אז אפשר לשכוח מNR), או הסמסונג שבה רואים מעולה במחשב אבל קצת פחות בכבלים.
האמת שחשבתי על זה אבל אני כשאני רוצה משהו אני חייב אותו באותו רגע אז זה קצת בעיתי בשבילי כל המכרזים ולפעמים לך תדע מה אתה מקבל שם סחורה סוג ב או מתצוגה או שאין לי מושג מאיפה זה (יש לי חבר שזה קרה לו ).
רציתי ללכת על בטוח וגם לא לחכות הרבה!
שבת שלום וצום קל לכולם...................... (כמובן רק למי שצם)
אני עדיין יכול להיתחרט וללכת לחנות להחזיר את המוצר ולקחת משהו אחר עד 10 ימים מיום הקניה אני יכול לעשות את זה ונשאר לי עוד 9 יום בחנות שקניתי יש את כל הגמים שאני חיפשתי גם SHARP GA8E גם SAMSUNG R81 וגם Hitachi LD900
אז אם מישהו חושב שלפי הצרכים שלי אני צריך איזשהו דגם אחר ממה שרשמתי פה אני ישמח לשמוע וגם אם בספו של דבר תגרמו לי להבין שיש משהו אחר שיענה על הצרכים שלי אז אני בשמחה יחזור לחנות ויחליף את LCD
שאלה: קבלתי כבל מ DVI ל HDMI גם אם הקבל הזה אני לא יצליח לראות מחשב ברמה טובה?