c2 evo
שלום חברים,
רוצה לקנות טלויזיית Oled, מצאתי שמוכרים מעודפים c2 65 evo ב4650 חדשה יבואן רשמי,
האם בנקודת הזמן הנוכחית זו קנייה חכמה/משתלמת?
האם בעוד זמן לא רב זה יהיה המחיר של הc3? או שבמחיר הזה יש אלטרנטיבה יותר טובה.ֿ אשמח להצעות/הארות בנושא.
רוצה לקנות טלויזיית Oled, מצאתי שמוכרים מעודפים c2 65 evo ב4650 חדשה יבואן רשמי,
האם בעוד זמן לא רב זה יהיה המחיר של הc3? או שבמחיר הזה יש אלטרנטיבה יותר טובה.ֿ אשמח להצעות/הארות בנושא.
Re: מידע על LG OLED 2024 - דגמי B4/C4/G4/M4
איפה מצאת את הטלוויזיה במחיר הזה?13/05/2024 23:03oyara כתב: שלום חברים,
האם בעוד זמן לא רב זה יהיה המחיר של הc3? או שבמחיר הזה יש אלטרנטיבה יותר טובה.ֿ אשמח להצעות/הארות בנושא....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4775
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 762 פעמים
נשמע לי לא סביר בכלל שנשארה כזו למישהן במלאי. איך זה מעודפים חדש ? שווה לבדוק עם ח.י אם אכן מדובר בסוחר מורשה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4775
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 762 פעמים
הרווחת
- visual_boy
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
הייתה לי גם התלבטות אם לעשות את העסקה הזאת.
חיפוש קצר בפייסבוק מארקטפלייס למילה Oled גם תביא אתכם לכמה מפרסמים של עודפי יבוא, ואחרי שיחה קצרה איתם תגלו שמדובר בחנות של עודפי חשמל ליד קניון איילון ברמת גן. אכן משווק מורשה של ח.י.
אבל ! האחריות על המסך היא של שנה אחת בלבד! ולא 3 שנים כמו בכל מסך Oled אחר שאתה קונה שהוא לא עודפי יבוא.
אם תיקח בחשבון שנניח תוספת של 1000 ש"ח על הרחבת אחריות לעוד 3 שנים תביא אותך ל4 שנים אחריות למסך C2 ב5650,
זאת עסקה לא רעה. אני העדפתי להוסיף טיפה ולקחת 65cs3
חיפוש קצר בפייסבוק מארקטפלייס למילה Oled גם תביא אתכם לכמה מפרסמים של עודפי יבוא, ואחרי שיחה קצרה איתם תגלו שמדובר בחנות של עודפי חשמל ליד קניון איילון ברמת גן. אכן משווק מורשה של ח.י.
אבל ! האחריות על המסך היא של שנה אחת בלבד! ולא 3 שנים כמו בכל מסך Oled אחר שאתה קונה שהוא לא עודפי יבוא.
אם תיקח בחשבון שנניח תוספת של 1000 ש"ח על הרחבת אחריות לעוד 3 שנים תביא אותך ל4 שנים אחריות למסך C2 ב5650,
זאת עסקה לא רעה. אני העדפתי להוסיף טיפה ולקחת 65cs3