ערוץ 12 לא מנגן (Live) בקודי
תודה על התשובה.09/05/2024 0:14burekas7 כתב: יש שם חוסר יציבות.
פעם מסתדר פעם לא, לא ברורה הסיבה.
אגב נראה שזה קורה גם עם ערוץ 24.
בכל אופן עדיף לפתוח את העניין ב-github שלו....
סליחה על הבורות - מה הכוונה לפתוח ב-github שלו?
גם אצלי ערוץ 12 עושה בעיות בימים האחרונים. קודי 20.5 (האם מישהו יודע לומר אם 21.0 יציב ועובד טוב עם קבצי תרגום לעברית?)
לשאלתך: "לפתוח ב-github שלו" - משמע לפתוח Issue (דיווח על בעיית תוכנה) בעמוד של התוסף הזה לקודי באתר github שמהווה סטנדרט בתעשיה לפיתוח תוכנות קוד חופשי.
לדוגמא אצלי בקודי מצאתי בהגדרות --> הרחבות --> ההרחבות שלי --> לקוח טלוויזיה חיה --> IPTV Simple Client
הפנייה ל-github הבא:
https://github.com/kodi-pvr/pvr.iptvsimple/tree/Matrix
שנראה שכבר 3 שנים לא מתוחזק, אז אולי אני צריך לעדכן איזה Fork (ענף תוכנה שהתפצל מבחינת פיתוח מזה שבקישור הנ"ל) עדכני שלו (יש אחד מלפני 3 שבועות),
אבל כל עדכון הוא סיכון מבחינתי שמשהו יפסיק לעבוד, אז רק במידה והעניין עם ערוץ 12 ימשיך להיות לא יציב אבדוק את זה.
דיווח בgithub - קטונתי בשלב הזה.
אתה יכול בקישור הנ"ל ללכת ל-Issues ולראות איך דיווחים כאלה מתנהלים כשרשור בינך ובין אחרים למפתחים ובינם לבין עצמם.
לשאלתך: "לפתוח ב-github שלו" - משמע לפתוח Issue (דיווח על בעיית תוכנה) בעמוד של התוסף הזה לקודי באתר github שמהווה סטנדרט בתעשיה לפיתוח תוכנות קוד חופשי.
לדוגמא אצלי בקודי מצאתי בהגדרות --> הרחבות --> ההרחבות שלי --> לקוח טלוויזיה חיה --> IPTV Simple Client
הפנייה ל-github הבא:
https://github.com/kodi-pvr/pvr.iptvsimple/tree/Matrix
שנראה שכבר 3 שנים לא מתוחזק, אז אולי אני צריך לעדכן איזה Fork (ענף תוכנה שהתפצל מבחינת פיתוח מזה שבקישור הנ"ל) עדכני שלו (יש אחד מלפני 3 שבועות),
אבל כל עדכון הוא סיכון מבחינתי שמשהו יפסיק לעבוד, אז רק במידה והעניין עם ערוץ 12 ימשיך להיות לא יציב אבדוק את זה.
דיווח בgithub - קטונתי בשלב הזה.
אתה יכול בקישור הנ"ל ללכת ל-Issues ולראות איך דיווחים כאלה מתנהלים כשרשור בינך ובין אחרים למפתחים ובינם לבין עצמם.
יצא עדכון גרסה לעידן+ 3.5.8
נראה שהבעיה טופלה (לפחות אצלי)
ובלי קשר, iptvSimpleClient כן מתוחזק.
בשלב מסוים כשיוצאת גרסת קודי חדשה, הפיתוח עובר אליו להמשך.
matrix זה קודי 19
מאז כבר התקדמו ועכשיו זה קודי 21, omega
נראה שהבעיה טופלה (לפחות אצלי)
ובלי קשר, iptvSimpleClient כן מתוחזק.
בשלב מסוים כשיוצאת גרסת קודי חדשה, הפיתוח עובר אליו להמשך.
matrix זה קודי 19
מאז כבר התקדמו ועכשיו זה קודי 21, omega