סטרימרים וצפייה בתכנים מארה״ב
-
carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1404
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
פוסט שיתוף
יש לי בבית 8 סטרימרים מהם 2 בחיבור קבוע לארה"ב שכן מוצא שיותר קל להחליף בין סטרימרים מאשר להפעיל ולהפסיק שירותי VPN (יש לי גם נקודת גישה שמחוברת קבוע לארה"ב באמצעות נתב GL-MT3000 - עברתי לאחרונה ל-Surfshark VPN מ-ExpressVPN ומשתמש בחיבור wireguard בנתב ) אין צורך בהתקנת אפלקצייה של VPN בכל סטרימר
אקספרס VPN חברה טובה, לא זולה אך הם לא תומכים כיום בנתבים לצורך סטרימינג ב-OPEN VPN - מנסים לשווק ציוד שלהם - דרך אפליקציות כל הזרמת התכנים עובדת באקספרס
יש לי 2 שילד פרו + 2 שיאומי דור 2 + 1 דור 1 - קרומקאסט HD וגם 4K ומקול KM2+
חוץ מהמקול שניתקלתי בבעיות עם אפלקצית פיקוק "גימגומים" האחרים עובדים חלק - אין טעם לקנות חומרה חזקה באם אין צורך או כוונה להשתמש ביכולות, אין בשימושים שלי ערך מוסף לסטרימר שעולה כ-200$ לעומת סטרימר שעולה 50$, השימוש שלי הוא נטו באפליקציות להזרמה
בשיאומי יש לי מפצלים של יואסבי שמאפשרים חיבור ישיר לרשת והרחבת זיכרון אבל גם בוויפי הסטרימינג חלק (לקוח פרטנר ב-1 גיגה)
גם השיאומי וגם הקרומקאסט נמכרים בארץ במחיר נהדר כך שאין סיבה להזמין מחו"ל - על הקרומקאסט שילמתי 50$ + מס בביקור לאחרונה בארה"ב
הקרומקאסט מהירים ועובדים חלק, 8 גיגה זיכרון פנימי בהחלט מספיקים להתקנת אפליקציות
לקוח של FREETV מיולי 23 - עובד חלק וניתן לצפות בחו"ל באמצעות VPN עם שרת ישראלי (לוקח עימי קרומקאסט מותקן לשימוש בדירות ובתי מלון היכן שניתן בנוסף לנתב )
יש לי בבית 8 סטרימרים מהם 2 בחיבור קבוע לארה"ב שכן מוצא שיותר קל להחליף בין סטרימרים מאשר להפעיל ולהפסיק שירותי VPN (יש לי גם נקודת גישה שמחוברת קבוע לארה"ב באמצעות נתב GL-MT3000 - עברתי לאחרונה ל-Surfshark VPN מ-ExpressVPN ומשתמש בחיבור wireguard בנתב ) אין צורך בהתקנת אפלקצייה של VPN בכל סטרימר
אקספרס VPN חברה טובה, לא זולה אך הם לא תומכים כיום בנתבים לצורך סטרימינג ב-OPEN VPN - מנסים לשווק ציוד שלהם - דרך אפליקציות כל הזרמת התכנים עובדת באקספרס
יש לי 2 שילד פרו + 2 שיאומי דור 2 + 1 דור 1 - קרומקאסט HD וגם 4K ומקול KM2+
חוץ מהמקול שניתקלתי בבעיות עם אפלקצית פיקוק "גימגומים" האחרים עובדים חלק - אין טעם לקנות חומרה חזקה באם אין צורך או כוונה להשתמש ביכולות, אין בשימושים שלי ערך מוסף לסטרימר שעולה כ-200$ לעומת סטרימר שעולה 50$, השימוש שלי הוא נטו באפליקציות להזרמה
בשיאומי יש לי מפצלים של יואסבי שמאפשרים חיבור ישיר לרשת והרחבת זיכרון אבל גם בוויפי הסטרימינג חלק (לקוח פרטנר ב-1 גיגה)
גם השיאומי וגם הקרומקאסט נמכרים בארץ במחיר נהדר כך שאין סיבה להזמין מחו"ל - על הקרומקאסט שילמתי 50$ + מס בביקור לאחרונה בארה"ב
הקרומקאסט מהירים ועובדים חלק, 8 גיגה זיכרון פנימי בהחלט מספיקים להתקנת אפליקציות
לקוח של FREETV מיולי 23 - עובד חלק וניתן לצפות בחו"ל באמצעות VPN עם שרת ישראלי (לוקח עימי קרומקאסט מותקן לשימוש בדירות ובתי מלון היכן שניתן בנוסף לנתב )
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 08/05/2024 8:50, נערך 2 פעמים בסך הכל.
גם אצלי שני סטרימרים (עם VPN) , למעבר מהיר בין ערוצים הארצות שונות. המסקנה שלי:
1. 8 גיגה ROM לא יספיק, Eventually ,כדאי לפחות 32G
2. כל סטרימר (אפילו ללא שם) עם מעבד חזק S905X4 ו4G / 32G יספיק, כל עוד מותקן עליו גם ATV (אם NETFLIX לא ממש חובה)
3. VPN - אצלי הזול ביותר FASTESTVPN, בד"כ בכ20$ במבצעים של "לכל החיים". אין שרת בארץ...
1. 8 גיגה ROM לא יספיק, Eventually ,כדאי לפחות 32G
2. כל סטרימר (אפילו ללא שם) עם מעבד חזק S905X4 ו4G / 32G יספיק, כל עוד מותקן עליו גם ATV (אם NETFLIX לא ממש חובה)
3. VPN - אצלי הזול ביותר FASTESTVPN, בד"כ בכ20$ במבצעים של "לכל החיים". אין שרת בארץ...
רק בארץ.
כן, ניסיתי (עם vpn). אתה מוזמן לקרוא גם תשובות בקבוצת הfacebook לתמיכה שלהם...
אם אתה שואל אותי, חסימה גורפת זה די טיפשי, היו צריכים לאפשר את כל ערוצי החדשות.... אבל אני מבין את הבעייתיות בהקשר לתכנים עם זכויות שאולי רכשו לישראל בלבד.
אם אתה שואל אותי, חסימה גורפת זה די טיפשי, היו צריכים לאפשר את כל ערוצי החדשות.... אבל אני מבין את הבעייתיות בהקשר לתכנים עם זכויות שאולי רכשו לישראל בלבד.
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 18/06/2024 22:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46367
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
בfteetv? כלום, האפליקציה לא פועלת...
עריכה:
אגב, ידוע שספריות התכנים של שירותי סטריימינג כמו נטפליקס - שונות בישראל מאשר בחו"ל ...
עריכה:
אגב, ידוע שספריות התכנים של שירותי סטריימינג כמו נטפליקס - שונות בישראל מאשר בחו"ל ...
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 19/06/2024 7:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

כיוונתי את השאלה ל- carmonle, הוא זה שטרח עם ה- VPN ורציתי על מה כל הרעש 

אז איך לדעתך קרמונלה אומר שבחוץ לארץ עם vpn של שרת ישראל הוא רואה את השידור מפרי טיוי?18/06/2024 21:23rafi_d כתב: כן, ניסיתי (עם vpn). אתה מוזמן לקרוא גם תשובות בקבוצת הfacebook לתמיכה שלהם...
אם אתה שואל אותי, חסימה גורפת זה די טיפשי, היו צריכים לאפשר את כל ערוצי החדשות.... אבל אני מבין את הבעייתיות בהקשר לתכנים עם זכויות שאולי רכשו לישראל בלבד....
אולי לא הבנת, אני בישראל, וניסיתי עם vpn לשרת אמריקני (לבדיקת החסימה בלבד, כאילו אני בארהב).19/06/2024 2:03רמאש כתב: אז איך לדעתך קרמונלה אומר שבחוץ לארץ עם vpn של שרת ישראל הוא רואה את השידור מפרי טיוי?...
הוא בדיוק הפוך - נמצא שם ומשתמש עם שרת vpn כאן (ישראלי) כדי לגרום למערכת שלהם לפעול *כאילו* הוא מישראל, להסרת הגיאו-בלוק... ההצלחה מובטחת...
-
carmonle
-
- חבר ותיק

...
FREETV עובד בחול מניסיון אישי עם חיבור ל-VPN k לשרת בישראל - רק לוודא שהאפליקציה בסטרימר מאוקטבת טרם הנסיעה - ניתן לאקטב בחול באם נמצאים עם המספר שרשום בחשבון
אפליקצית N12 עובדת בחול בלי חסימות בשידור חי או מה שמוטען בה - אבל כדי לצפות ב-12+ בתוכנית אחורה חייבים VPN
ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 25/06/2024 8:05, נערך 3 פעמים בסך הכל.
-
carmonle
-
- חבר ותיק

חזרתי היום מחו"ל, VPN נותן אפשרויות בלתי מוגבלות לצפייה מכל מקום בעולם כאשר שירות ה-VPN איכותי ויודע לפתוח חסימות בשל מיקום גיאוגרפי.18/06/2024 22:25ziv_r כתב:
אז איזה תכנים יש לך היום מ- US שלא זמינים בארץ?
כיוונתי את השאלה ל- carmonle, הוא זה שטרח עם ה- VPN ורציתי על מה כל הרעש
...
אני גם חוסך כסף באמצעות שירות VPN, יש לי מנוי יוטיוב משפחתי כבר שנים דרך הודו ולאחרונה עשיתי מנוי בקניה לנטפליקס עם כ"א - כ-32/30.5 ש"ח על חבילת פרימיום - כאשר העלות בארץ 69.90 ש"ח (כל התכנים היו פתוחים מידית).
אפרט לאלו שירותים אני מנוי בתשלום (יש לי אמצעי תשלום אמריקאי) - לא בצעתי השוואה ולא חיפשתי פתרונות בארץ זה פשוט יותר מתאים ונוח לי כי החצי השני שלי אמריקאי. תכנס לכל אחת מספקי התוכן אליהם אני מנוי ותוכל לראות את מגוון התכנים שלהם
בארץ מנוי על FreeTV
נטפליקס מנוי דרך קניה עם כ"א - בארה"ב מנוי לאמזון פריים - הולו - דיסני - פיקוק -פאראמונט (לא פאמאונט פלוס) - דיסני חידשתי לאחרונה לאחר שהציעו לי אותו ב-2 $ לחודש בעיקר עבור הילדים והנכדים
יש הרבה מאוד סדרות אמריקאיות שלא מגיעות לארץ - מפרט כמה שלא זכור לי ששודרו בארץ - סט סדרות של שיקגו מדיקל, FIRE ו-PD, סדרות נוספות Reacher, Blue Bloods, תחנה 19 , ל- NCIS יש כמה גרסאות במדינות שנות בארה"ב ועוד הרבה - לא חיפשתי להם מקור בארץ
ערן
נערך לאחרונה על ידי carmonle ב 25/06/2024 8:24, נערך 4 פעמים בסך הכל.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
העניין הוא שגם כשתוכן זמין לפעמים לוקח המון זמן עד שהוא זמין בארץ וראיתי את זה קורה לא מעט לאורך השנים בנוסף לתכנים שמסירים עם הזמן....
למשל רק הכמות בשירות של נטפליקס למרות שעדיף איכות.
נטפליקס US
סרטים: 3831
סדרות: 1842
סה"כ כותרים: 5673
נטפליקס IL
סרטים: 2948
סדרות: 1445
סה"כ כותרים: 4393
https://surfshark.com/best-rated-netfli ... and-movies
אני איתך ולא רק סדרות אמריקאיות אמנם Reacher זמין היום אבל מי יודע מתי בפועל הוא היה זמין כי עונה ראשונה התחילה ב4 לפברואר 2022.25/06/2024 0:22carmonle כתב: יש הרבה מאוד סדרות אמריקאיות שלא מגיעות לארץ - מפרט כמה שלא זכור לי ששודרו בארץ - סט סדרות של שיקגו מדיקל, FIRE ו-PD, סדרות נוספות Reacher, Blue Bloods, תחנה 19 , ל- NCIS יש כמה גרסאות במדינות שנות בארה"ב ועוד הרבה - לא חיפשתי להם מקור בארץ...
נערך לאחרונה על ידי ramsalemix ב 25/06/2024 8:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני לא יודע מה קרה, כי אין לי נטפליקס כרגע אבל אני אתן דוגמה מלפני כמה חודשים....
בארה"ב היה את הסרט של סופר מריו, הסרט החדש דאז של ג'ניפר לורנס (נדמה לי שנקרא No Hard Feeling), גראן טוריסמן ועוד.
הסרטים האלה יצאו שם כשהיו יחסית חדשים.
בנוסף יש את סרטי הארי פוטר בחלק מהמדינות ושאר סרטים שווים שלא היו בישראל.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני אתן לך דוגמה מעכשיו, לא מלפני כמה חודשים.
כל התכנים שיש ב- US זמינים היום לצפייה בישראל.
כל התכנים שיש ב- US זמינים היום לצפייה בישראל.