עזרה IR Blaster not detect

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
danielk9 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שוב שלום לכולם! :)
אחרי שבוע וחצי של התקנת WinTV Vpr 150
תמונות מוצר במדויק: http://www.hauppauge.com/pages/products ... vr150.html
לקח לי שלושה ימים להתקין את הכרטיס ללהתאמה עם הלוח. שלושה ימים של התקנת השלט.ובנוסף שלושה ימים של נסיונות כושלים להתקנה והבנת הIR Blaster הנני מגיע שוב למצב של חוסר עונים. אחרי אין סוף קריאת שרשורים באתר זה וכל מיני פתרונות שונות ומשונות. איני יודע איך ל"קנפג " את ה IR Balster לקרוא הממיר של Hot..
אני משתמש ב XP Mce כולל כל הUpdatas עד כה. כולל driver האחרון 3.4D1.
IR Blaster מסוג זהה למה שיש בתמונה רק בצבע שחור. ושלט די דומה בצבע העליון כסוף ושחור בחלק התחתון. שהכפתורים של בקרת הוידאו (PLAY STOP ...) למטה!!!
לפי מה שהבנתי הIR Blastre הוא אוריגנל של מקורסופט והשלט הוא חילופי (תקנו אותי אם אני טועה)
תמונת שלט וIR Blaster http://www.baby.co.il/thumb.php?f=/imag ... .jpg&h=300
הממיר הוא של ADB תומך דוקסיס!!! ואני עובד דרך ה Composite Input ו IR1 בIR Blaster(שיך לתבל צפון זהה לHOT MAGIC).
תמונות ממיר: http://www.ynet.co.il/PicServer2/010820 ... /hot_m.jpg
הבעיה היא כזו..
חשוב לציין לפני כן שהשלט עובד עם כל הלחצנים!
ברגע שאני מתקין את תוכנת הIR32 עוד בזמן ההתקנה מתקבלת Error ולאחר מכן התכנה אינה עובדת ומתקבלת שוב שיגעה כל שהוא. הבנתי שהתכנה לא רלבנטית לחלק מהIR Blaster ושוב תקנו אותי עם אני טועה לגבי הדגם הזה.
בנוסף כשאני מנסה ל"קנפג" דרך הMCE אני מגיעה לשלב שבו הוא מנסה להפעיל את ה IR Balster הוא מנסה לסרוק ופה הוא כבר מציג לי IR Blaster not detect מה שמעיד שלא קיים התקן כזה במחשב 8O ?
נסתי עם הSage TV 6 שם הוא מבקש לבחור סוג שלט וסוג IR Blaster האופציות שהיו או שהוא נתן הם:
שלט - MCE/Hauppauge 48 Remote/Hauppauge 3X Remote
בלסטר - Hauppauge IR Blaster ועוד כמה שלא נראים לי.
במנהל התקנים לא חסר לי שום דבר וגם לא מוצג שיש התקן אנפרא אדום כל שהוא!!! (אולי זו הסיבה?)
בנוסף הבנתי שיש תוכנה בשם HIP שלא ממש הבנתי למה בדיוק מיועדת.. אולי דרכה יש איזה שהוא דרך ל"קנפג" את הIR Blaster? בבקשה תעזרו לי אני כבר לא ישן לילות ;-) ותנו תשובות גם אים אינכם יודעים אבל אותו כרטיס ואותו ממיר עובדים אצלכם כשאני יבין שזה אפשרי.. (למרות שאני בטוח)
נערך לאחרונה על ידי danielk9 ב 19/09/2007 10:58, נערך 3 פעמים בסך הכל.

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

אני חושש שיש פה "סלט" שאני לא מבין... :D

בוא נתאפס -
1. יש לך כרטיס PVR 150 לא גרסה MCE המגיע עם שלט של HAUPPAUGE ובלאסטר שמתחבר לכרטיס עצמו. האם נכון?
2. אתה ממשיך ומתאר את השלט של מיקרוסופט...האם במקרה רכשת PVR 150 MCE קיט עם שלט??? ולא PVR150 "רגיל"?
3. אם אתה עובד עם השלט של מיקרוסופט אתה לא צריך את IR32 שבא עם דיסק ההתקנה של ה-PVR 150 .
4. תוכנת SAGETV תומכת בשלט של מיקרוסופט אבל לא בבלאסטר (אפשר אבל צריך קינפוג מסובך...). אבל התוכנה תומכת בשלט ובבלאסטר של HAUPPAUGE , אבל הבלאסטר של HAUPPAUGE אינו עובד על רוב ממירי HOT...

אורן.

danielk9 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

oshapir כתב:אני חושש שיש פה "סלט" שאני לא מבין... :D

בוא נתאפס -
1. יש לך כרטיס PVR 150 לא גרסה MCE המגיע עם שלט של HAUPPAUGE ובלאסטר שמתחבר לכרטיס עצמו. האם נכון?
2. אתה ממשיך ומתאר את השלט של מיקרוסופט...האם במקרה רכשת PVR 150 MCE קיט עם שלט??? ולא PVR150 "רגיל"?
3. אם אתה עובד עם השלט של מיקרוסופט אתה לא צריך את IR32 שבא עם דיסק ההתקנה של ה-PVR 150 .
4. תוכנת SAGETV תומכת בשלט של מיקרוסופט אבל לא בבלאסטר (אפשר אבל צריך קינפוג מסובך...). אבל התוכנה תומכת בשלט ובבלאסטר של HAUPPAUGE , אבל הבלאסטר של HAUPPAUGE אינו עובד על רוב ממירי HOT...

אורן.
...
ערכתי שוב את ההודעה כולל תמונות תקרא שוב אולי נבין אחד את השני יותר טוב...
אבל אני יענה אל השאלות בכול זאת!!
1.יש לי כרטיס WunTV PVR 150
http://www.hauppauge.com/pages/compare/compare_pvr.html
הראשון שבעמודה .. לא רשום על השלט HAUPPAUGE (וגם לא מקרוסופט) והבאלסטר מתחבר דרך USB והוא מאד דומה לשל מקרוסופט
http://www.baby.co.il/thumb.php?f=/imag ... .jpg&h=300
רק בצבע שחור (מה שנראה לי גם כאריגנל )
2. אני עדין לא ממש יודע מה הבדל בינם אבל דרך האתר אני יודע איזה מוצר רכשתי (כפי שצוין בלינק למעלה)
3. לפי מה שאתה אומר אז זה שלט מקורי של מקרוסופט רק דגם חדש כפי איך שזה נראה..
4. זה לא ממש עקרוני לי להשתמש בתכנת SAGE. מה שחשוב לי שהבלאסטר היה מסוכרן עם הממיר.. ובנוסף לפי מה שהבנתי ומה שהרבה רשמו שממיר של הוט תומך דוקסיס כן יעבוד לומרות שאני לא יודע מה הקשר
הוספתי גם תמונה לדגם הזה ספציפי..
מבין??

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #4 

1. לפי התאור שלך יש לך שלט תואם לשלט של מיקרוסופט. האם יש לך 2 כניסות קול אדום+לבן ע"ג הכרטיס? אם כן, אז קנית את ה-PVR150MCE קיט הכולל שלט תואם למיקרוסופט ובלאסטר. ההפנייה שלך ל-PVR150 מטעה...
2. היות ואתה משתמש ב-MCE אתה לא צריך להתקין שום תוכנה לבלאסטר! לא IR32 ולא HIP. אם התקנת - הסר אותם.
3. היות ואתה אומר שהשלט עובד ב-MCE ללא בעיה אז לא צריכה להיות בעיה עם ה-בלאסטר. זה לא שלט מקורי אלא תואם.
4. זה מאד עקרוני באיזו תוכנה אתה משתמש היות ול-SAGETV אין תמיכה מובנת בבלאסטר של מיקרוסופט ול-MCE יש...

כעיקרון אין שום הגדרות מיוחדות או קינפוגים - השלט והבלאסטר צריכים לפעול ללא בעיה ב-MCE.
יש שרשור שלם של בעיות עם השלטים התואמים ב-MCE (אם אני זוכר נכון...). הם מיועדים ל-ויסטה וב-MCE יש להם בעיה...או שהפכתי...עשה חיפוש!

אורן.

danielk9 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

oshapir כתב:1. לפי התאור שלך יש לך שלט תואם לשלט של מיקרוסופט. האם יש לך 2 כניסות קול אדום+לבן ע"ג הכרטיס? אם כן, אז קנית את ה-PVR150MCE קיט הכולל שלט תואם למיקרוסופט ובלאסטר. ההפנייה שלך ל-PVR150 מטעה...
2. היות ואתה משתמש ב-MCE אתה לא צריך להתקין שום תוכנה לבלאסטר! לא IR32 ולא HIP. אם התקנת - הסר אותם.
3. היות ואתה אומר שהשלט עובד ב-MCE ללא בעיה אז לא צריכה להיות בעיה עם ה-בלאסטר. זה לא שלט מקורי אלא תואם.
4. זה מאד עקרוני באיזו תוכנה אתה משתמש היות ול-SAGETV אין תמיכה מובנת בבלאסטר של מיקרוסופט ול-MCE יש...

כעיקרון אין שום הגדרות מיוחדות או קינפוגים - השלט והבלאסטר צריכים לפעול ללא בעיה ב-MCE.
יש שרשור שלם של בעיות עם השלטים התואמים ב-MCE (אם אני זוכר נכון...). הם מיועדים ל-ויסטה וב-MCE יש להם בעיה...או שהפכתי...עשה חיפוש!

אורן.
...
אז אני עדין לא מבין..
לפי התאור שלך זה שלט ובלאסטר תואמים למקרוסופט ולא המקורים?
אכן יש לי בלאסטר כמו שאתה מתאר!
ולגבי 3... הוא עובד כמו שצריך אבל רק אחרי קומבינה שלמה שעשיתי בשביל שהוא יעבוד!!
זה לא שחיברתי התקנתי ופה זה נגמר...
ולגבי האתר!! זו הקופסה שרכשתי בחונות זה בדיוק מה שהיה רשום...
וגם אים הבלאסטר לא מקורי של מקרוסופט למה בMCE הוא רושם IR Blaster not detect
הוא אמור אולי לא לקלוט את הממיר אבל לא לא לזהות!!? לא?
בנוסף אשמח אים תביא את הלינק שעוסק בעיות עם השלטים התואמים ב-MCE

danielk9 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

אני חושב שיותר פשוט היה לצלם את השלט והבלאסטר..

danielk9 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

זה מה שקניתי סופי... WinTV-PVR-150 MCE-Kit עכשיו מי שהוא יכול לגיד לי עם השלט והבלאסטר תואמים למקרוסופט??
ואם זה אמור לעבוד...?
בנוסף הבנתי שיש משהו שאולי חסר לי וזה מקור הבעיה... ROLLUP 2?

danielk9 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #8 

מישהוא משהו???????
הלוווו?????
אין לאף אחד להגיד משהו בנושא?

yonia
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2

שליחה #9 

הי דניאל,
גם אני נמצא בדיוק באותה צרה עם ה-IR Blaster של ה-PVR-150. גם אני עובד עם XP MCE 2005 ואין לי אפשרות לזהות את ה-IR BLASTER למרות הרבה מאד נסיונות. ה-IR Remote פועל בסדר גמור. הבעיה היא רק עם ה-IR BLASTER.
האם כבר מצאת פתרון? :מבולבל:
אשמח לכל מידע שיכול לעזור.

danielk9 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

אתה מקפיץ הודעה שנכתבה ממזמן....
אבל כך את התשובה..
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=