הודעות ממייקרוסופט
-
big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3740
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 864 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
בשבועות האחרונים אני מקבל מידיי כמה ימים הודעה ממייקרוסופט.
זהו העתק של ההודעה:
שלום [email protected],
קיבלנו את בקשתך לקוד חד-פעמי שיהיה בשימוש עם חשבון Microsoft שלך.
הקוד החד-פעמי שלך הוא: 121212
אם לא ביקשת קוד זה, באפשרותך להתעלם מהודעת דואר זו בבטחה. ייתכן שמישהו אחר הקליד את כתובת הדואר שלך בטעות.
תודה,
צוות חשבון Microsoft
האם מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?
זהו העתק של ההודעה:
שלום [email protected],
אם לא ביקשת קוד זה, באפשרותך להתעלם מהודעת דואר זו בבטחה. ייתכן שמישהו אחר הקליד את כתובת הדואר שלך בטעות.
תודה,
צוות חשבון Microsoft
האם מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4311
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
מן הסתם שהכל כתוב בתוכן של הודעה זו בפשטות. יש חשבון של Microsoft שלך, שפתחת או שמישהו אחר פתח בשבילך. החשבון זה משתמש כב USER MAME בכתובת מייל [email protected], שזה ככל הנראה המייל שלך ( אם אתה זה שמקבל את ההודעות אלה29/04/2024 15:39big007 כתב: בשבועות האחרונים אני מקבל מידיי כמה ימים הודעה ממייקרוסופט.
זהו העתק של ההודעה:
שלום [email protected],
תודה,
צוות חשבון Microsoft
האם מישהו יכול להסביר לי במה מדובר?...
כל זה קיים בכל מערכת אבטחה, החל מ Microsoft, דרך GOOGLE ועד ל APPLE וכו'. וזה יכולה להיות שליחה של קוד במייל, ב SMS וכו'.
אם אתה חושד שהסיסמה שלך לחשבון זה דלפה ויש מי שמנסה להקליד אותה, אז תיכנס לחשבון זה, תשנה את הסיסמה לאחרת וגם תקשיח את רמת האבטחה של החשבון, אם נדרש.
מעבר לכך אתה יכול גם לראות מי מאיזה מכשיר ומאיזה כתבות IP ניסה להתחבר לחשבון זה וכך לנסות להבין על מה מדבור.
אלה הם דברים פשוטים ויומיומיים בהקשר של שימוש באינטרנט ובשירותים שחברות כמו Microsoft, Google ואחרות מספקות על גבייה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- oferlaor
- מנהל

שמץ. אני שיניתי בבוקינג את המייל שלי אבל זה כנראה מישהו שמנסה לפרוץ לחשבון ומנסה לעשות forgot password ואולי מנסה לנחש את הקוד.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

מן הסתם, כפי שגם ניתן לראות מההודעה המקורית של הפותח הדיון, שאין שום קשר לכך שמישהו מנסה לאפס או לשנות לו את הסיסמה שלו לחשבון של MICROSOFT שלו, אלה שמדובר כפי שכתבתי כבר על הודעה של מערכת אימות דו-גורמי בחשבון של MICROSOFT, שמישהו מנסה להיכנס עליו. ואיך ניתן לראות מהיכן מנסים להיכנס לחשבון זה גם כבר הסברתי לפני זה.04/05/2024 7:47oferlaor כתב: שמץ. אני שיניתי בבוקינג את המייל שלי אבל זה כנראה מישהו שמנסה לפרוץ לחשבון ומנסה לעשות forgot password ואולי מנסה לנחש את הקוד....
- oferlaor
- מנהל

- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

בדיוק כך. כמובן ששווה להחליף סיסמה לחזקה, שכוללת אותיות קטנות וגדולות, מספרים וסימנים מיוחדים וגם וששווה לבדוק מהיכן ועם איזה ציוד מנסים להתחבר ולמחוק את כל המכשירים שלא בשימוש שמחוברים לחשבון זה ומופיעים בו....