Usenet-News מישהו מכיר ?חבילות לפי כמות ללא הגבלת זמן
מישהו ניסה את הספק הנ"ל ?
http://usenet-news.net/index1.php?url=get
הם מוכרים חבילות לפי גודל,נראה לי שבמחירים הכי זולים והחבילות אינן מוגבלות בזמן,לדוגמה
20GB במחיר של 0.4$ לגיגה,חבילה של 300GB תעלה 0.22% לגיגה.
מה אתם אומרים ואם למישהו יש ניסיון איתם שייתן קצת פרטים.
http://usenet-news.net/index1.php?url=get
הם מוכרים חבילות לפי גודל,נראה לי שבמחירים הכי זולים והחבילות אינן מוגבלות בזמן,לדוגמה
20GB במחיר של 0.4$ לגיגה,חבילה של 300GB תעלה 0.22% לגיגה.
מה אתם אומרים ואם למישהו יש ניסיון איתם שייתן קצת פרטים.
לא כולם מורידים רק HD כל הזמן,אלא תכנים נוספים וסרטים מכווצים ( ריפים ).
אני לא מחפש חבילה בלתי מוגבלת,עד לפני כחודשיים הייתי מנוי של USENEXT קרוב לשנה וחצי
ונכון לעכשיו אני בהפסקה ומשתמש בעיקר בטראקרים פרטיים,אבל כשנתקלתי בספק הזה ובמחירים,שנראים ממש מגוחכים בהשוואה למה ששילמתי ל - USENEXT ,החלטתי קודם לבדוק אותו בין החברים פה באתר.
ממתין לשמוע ממי שמכיר ועבד או עובד איתם.
אני לא מחפש חבילה בלתי מוגבלת,עד לפני כחודשיים הייתי מנוי של USENEXT קרוב לשנה וחצי
ונכון לעכשיו אני בהפסקה ומשתמש בעיקר בטראקרים פרטיים,אבל כשנתקלתי בספק הזה ובמחירים,שנראים ממש מגוחכים בהשוואה למה ששילמתי ל - USENEXT ,החלטתי קודם לבדוק אותו בין החברים פה באתר.
ממתין לשמוע ממי שמכיר ועבד או עובד איתם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
אני אסביר פעם נוספת,אני לא מוריד הרבה יחסית לאילו שמורידים פה רק HD ,הייתי אומר שהממוצע החודשי שלי הוא בין 20-25GB ,כשהייתי מנוי ב - USENEXT שילמתי ביו 10-11$oferlaor כתב:לא זול בכלל אם אתה מוריד הרבה.
מתאים ל-CASUAL DOWNLOADERS......
לחודש לחבילה של 20GB והייתי חייב לנצל אותה תוך חודש והמחיר הזה מתייחס רק לחבילה שבה אתה מתחייב לתשעה חודשים.
ההבדל הוא לא רק שמדובר בעלות שנמוכה ביותר מחמישים אחוז ( בחבילות הגדולות ),אלא בנוסף אתה לא מוגבל בזמנים,תיאורטית אתה יכול לנצל את הכמות שקנית גם בעשר שנים,אם אתה רוצה,התשלום הוא חד פעמי ומראש.
מה שנשאר לי כרגע זה לקבל חוות דעת ממישהו שמכיר את הספק ועובד איתו,איך הם,האם יש איתם בעיות והאם נצילות מהירות ההורדה היא מקסימלית מהארץ ?
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
כן,michaels כתב:אגב ב- usenetserver המחיר כולל retention של 101 יום, SSL וכלי חיפוש ויצירת NZB. כך שלדעתי זה הדיל הכי משתלם שראיתי. אני מנוי כבר יותר מחצי שנה ואין לי תלונות....
אני שוקל לעזוב את NEWSHOSTING, יותר מדי BROKEN FILES...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
guyezra,
הייתי ב-GN, עברתי ל-NH בגלל העלות, חזרתי ל-GN בגלל ה-BROKEN FILES...
הייתי ב-GN, עברתי ל-NH בגלל העלות, חזרתי ל-GN בגלל ה-BROKEN FILES...