חיווי DV במסכי סוני מהדור החדש
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
שלום רב,
רכשתי מסך סוני דגם X90L
במסך הקודם , ברגע שנוגן תוכן בפורמט דולבי ויז'ן , הופיע בצד השמאלי העליון חיווי DV למשך מספר שניות, שאחר כך נעלם.
במסך הנוכחי, אינני רואה שום חיווי כזה, זאת לאחר שניסיתי מספר סרטים דרך נטפליקס.
השאלה -האם צריך לסדר משהו בהגדרות?
במידה שבדגמים החדשים העסק עובד אחרת, איך בכל זאת ניתן לדעת שהתוכן המשודר אכן בפורמט DV?
תודה רבה
רכשתי מסך סוני דגם X90L
במסך הקודם , ברגע שנוגן תוכן בפורמט דולבי ויז'ן , הופיע בצד השמאלי העליון חיווי DV למשך מספר שניות, שאחר כך נעלם.
במסך הנוכחי, אינני רואה שום חיווי כזה, זאת לאחר שניסיתי מספר סרטים דרך נטפליקס.
השאלה -האם צריך לסדר משהו בהגדרות?
במידה שבדגמים החדשים העסק עובד אחרת, איך בכל זאת ניתן לדעת שהתוכן המשודר אכן בפורמט DV?
תודה רבה
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

מתנצל על הקפצת השרשור, קצת קשה להאמין שאף אחד לא יודע.
האם במסכים של סוני מהדור החדש, לא אמורה להופיע למשך מספר שניות אינדיקציה של DV בפינה השמאלית העליונה, בעת ניגון תוכן תומך?
האם במסכים של סוני מהדור החדש, לא אמורה להופיע למשך מספר שניות אינדיקציה של DV בפינה השמאלית העליונה, בעת ניגון תוכן תומך?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4800
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

ChinggisKhan תודה
כן למען האמת מצאתי בעצמי את האופציה הזו, בה ניתן לוודא שאכן התוכן משודר בדולבי ויזן
https://www.sony.com/electronics/suppor ... s/00159727
אבל אם אכן האינדיקציה המיידית שהייתה במסכי סוני הקודמים, כבר לא קיימת- זה קצת מרגיז אותי.
כאשר רכשתי את ה-940 בשלהי 2017, היה צריך להמתין מספר חודשים עד שיצא עדכון מיוחד ל-DV
תחילה באפליקציות המובנות, ובהמשך גם בחיבור למקור חיצוני.
לכן הייתה מן סוג תחושה של סיפוק, בכל פעם כאשר הסימן של DV נדלק למשך מספר שניות, בכל ניגון של תוכן תומך.
כן למען האמת מצאתי בעצמי את האופציה הזו, בה ניתן לוודא שאכן התוכן משודר בדולבי ויזן
https://www.sony.com/electronics/suppor ... s/00159727
אבל אם אכן האינדיקציה המיידית שהייתה במסכי סוני הקודמים, כבר לא קיימת- זה קצת מרגיז אותי.
כאשר רכשתי את ה-940 בשלהי 2017, היה צריך להמתין מספר חודשים עד שיצא עדכון מיוחד ל-DV
תחילה באפליקציות המובנות, ובהמשך גם בחיבור למקור חיצוני.
לכן הייתה מן סוג תחושה של סיפוק, בכל פעם כאשר הסימן של DV נדלק למשך מספר שניות, בכל ניגון של תוכן תומך.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
באופן כללי למסכים מ 2023 והלאה (לא רק סוני) כמעט ואין חיווי כש hdr/dv מופעל.
-
bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

תודה עופר.
נו לפחות כעת אני יודע שזהו המצב, ואין יותר צורך לחפש שאולי משהו אצלי לא מוגדר נכון.
נו לפחות כעת אני יודע שזהו המצב, ואין יותר צורך לחפש שאולי משהו אצלי לא מוגדר נכון.