:כותרת: הצילו !! קטסטרופה !! דיסק נעלם לי
בעודי מנסה להתגבר על כמה בעיות עם MCE ן WINTV 150
אחרי כמה רסטרטים טובים אני שם לב שדיסק אחד (WD 320)
לא מופיע , אני בודק בBIOS DISK MANAGER הוא מופיע אבל ....
מופיע כדיסק שלא אותחל ( not allocated) ומאפשר רק ליצור פרטישן על הדיסק (ולא להגדיר לו אות כונן)
כשפירקתי אותו גיליתי שהכבל היה יבש והתפרק לי ביד , אני מניח שאחת הכתיבות לדיסק הרסה את הרשימת קבצים שכל דיסק מחזיק .
אני לא מצליח להעלות את החומר בשום מחשב אחר .....
יש לי שם לא מעט סרטי HD והמון מוסיקה ....או שהיו לי שם
יש רעיונות ?? אפשר לשחזר מידע מדיסק כזה ?
אחרי כמה רסטרטים טובים אני שם לב שדיסק אחד (WD 320)
לא מופיע , אני בודק בBIOS DISK MANAGER הוא מופיע אבל ....
מופיע כדיסק שלא אותחל ( not allocated) ומאפשר רק ליצור פרטישן על הדיסק (ולא להגדיר לו אות כונן)
כשפירקתי אותו גיליתי שהכבל היה יבש והתפרק לי ביד , אני מניח שאחת הכתיבות לדיסק הרסה את הרשימת קבצים שכל דיסק מחזיק .
אני לא מצליח להעלות את החומר בשום מחשב אחר .....
יש לי שם לא מעט סרטי HD והמון מוסיקה ....או שהיו לי שם
יש רעיונות ?? אפשר לשחזר מידע מדיסק כזה ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
תנסה לחבר אותו כסלייב
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78900
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יש לי רעיון שעזר לי פעם למקרה מאד דומה..
תעלי את התכנה פרטישן מגיק בעזרת BOOT ויש אופציה כמו סריקת שגיעות רק משהו אחר שנקרא FIX משהו.. במקרא ולא תצליחי או אין לך דרך להסיג את התכנה צרי איתי קשר MSN [email protected]
אני בטוח שב99% זה יעזור. לגבי כל החומר שהיה בדיסק סביר להניח שחלק נפגע ואולי גם שלא
תעלי את התכנה פרטישן מגיק בעזרת BOOT ויש אופציה כמו סריקת שגיעות רק משהו אחר שנקרא FIX משהו.. במקרא ולא תצליחי או אין לך דרך להסיג את התכנה צרי איתי קשר MSN [email protected]
אני בטוח שב99% זה יעזור. לגבי כל החומר שהיה בדיסק סביר להניח שחלק נפגע ואולי גם שלא
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
אני הייתי מתרחק כמו ממגפה מ Partition Magic, לא סתם מכנים את התוכנה Partition Tragic. תוכנת Ontrack היא כלי טוב אבל לא כדאי לפתח יותר מידי תקוות.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
ההמלצה שלי:
http://www.dfsee.com/
התוכנה לא 100% ידידותית, אבל חזקה מאד, והכי חשוב - מאפשרת כתיבת UNDO LOG לדיסק נפרד כך שאם נסיון השחזור נכשל, ניתן לחזור אחורה.
אני שחזרתי איתה partition table שנמחק לגמרי.
http://www.dfsee.com/
התוכנה לא 100% ידידותית, אבל חזקה מאד, והכי חשוב - מאפשרת כתיבת UNDO LOG לדיסק נפרד כך שאם נסיון השחזור נכשל, ניתן לחזור אחורה.
אני שחזרתי איתה partition table שנמחק לגמרי.
קודם כל תודה לכולם על התגובות , ועל הנכונות לעזור . (מסתבר שאנשים נכנסים להודעה גם שהכותרת לא משהו
, מנהלים )
פתרתי את הבעיה בעזרת Partition doctor 3.5 , התוכנות שנתתם לי טובות כולן אולם עושות סריקה מלאה של הדיסק כדי לשחזר ממנו מידע , בעיקר קבצים מוכרים ולפעמים היא לא מכירה את כולם.
זאת עושה קודם סריקה על דיסקים שאין להם פרטישן או לא מוגדר להם דיסק מתוך הנחה שהם בעייתיים , לאחר מכן (אם אפשר)
שומרת מחדש את נתוני הפרטישן כפי שהיא מצאה שהיו לפני הבעיה. לקח לי 4 דקות בערך .
(לעומת r-studio) שלוקחת כמה שעות .
שוב פעם - כנראה שזה נכון רק לגבי התקלה הספציפית הזאת שבה המידע על הפרטישן הלך לאיבוד.
מעבר לזה יש לה עוד הרבה תכונות ..שלא נכנסתי אליהן מן הסתם
שמח על זה שלא צריך לקטלג שוב ...ורץ לגבות
תודה
שלומי
פתרתי את הבעיה בעזרת Partition doctor 3.5 , התוכנות שנתתם לי טובות כולן אולם עושות סריקה מלאה של הדיסק כדי לשחזר ממנו מידע , בעיקר קבצים מוכרים ולפעמים היא לא מכירה את כולם.
זאת עושה קודם סריקה על דיסקים שאין להם פרטישן או לא מוגדר להם דיסק מתוך הנחה שהם בעייתיים , לאחר מכן (אם אפשר)
שומרת מחדש את נתוני הפרטישן כפי שהיא מצאה שהיו לפני הבעיה. לקח לי 4 דקות בערך .
(לעומת r-studio) שלוקחת כמה שעות .
שוב פעם - כנראה שזה נכון רק לגבי התקלה הספציפית הזאת שבה המידע על הפרטישן הלך לאיבוד.
מעבר לזה יש לה עוד הרבה תכונות ..שלא נכנסתי אליהן מן הסתם
שמח על זה שלא צריך לקטלג שוב ...ורץ לגבות
תודה
שלומי