Adolescence - סדרת דרמת פשע בריטית עם סטיבן גראהם
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11522
- נתן תודות: 1199 פעמים
- קיבל תודות: 2426 פעמים
Adolescence מיני סדרת דרמת פשע בהפקה בנטפליקס. במרכזה משפחה שעולמה מתהפך לאחר שהבן המתבגר בן ה -13 נאשם ברצח של
נערה שלומדת איתו בבית הספר.
בימוי - Philip Barantini. תסריטאי - Jack Thorne
ליהוק - Stephen Graham (שחקן נהדר).
https://www.radiotimes.com/tv/drama/ado ... e-netflix/
נערה שלומדת איתו בבית הספר.
בימוי - Philip Barantini. תסריטאי - Jack Thorne
ליהוק - Stephen Graham (שחקן נהדר).
https://www.radiotimes.com/tv/drama/ado ... e-netflix/
-
Kondo10

מצטרפים - Ashley Walters / Erin Doherty / Faye Marsay ("טופ בוי" המצוינת). רק בשנת 2025.
https://ca.news.yahoo.com/stephen-graha ... 23999.html
https://ca.news.yahoo.com/stephen-graha ... 23999.html
-
Kondo10

- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
נראה מסקרן
-
Kondo10

פרק ראשון מטלטל משאיר אותך מרותק ללא יכולת להסיר מבט מהמסך. האומנם עוד הברקה של נטפילקס, מקווה שכן.
כל כך פשוט לעשות סדרות טובות במקום להשקיע מיליונים בלי שום תועלת (מה שיש לרוב בנטפליקס). Stephen Graham כרגיל משובח
Ashley Walters אחד הכישרונות החמים שיש כיום (כתבתי את זה לאחר עונה ראשונה של "טופ בוי".)
אמשיך כמובן - אך צריך זמן לעכל את מה שראיתי (קשה לראות אותה ברצף).
כל כך פשוט לעשות סדרות טובות במקום להשקיע מיליונים בלי שום תועלת (מה שיש לרוב בנטפליקס). Stephen Graham כרגיל משובח
Ashley Walters אחד הכישרונות החמים שיש כיום (כתבתי את זה לאחר עונה ראשונה של "טופ בוי".)
אמשיך כמובן - אך צריך זמן לעכל את מה שראיתי (קשה לראות אותה ברצף).
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
המון תגובות חיוביות ברשת על הסדרה הזו.
קפצה אצלי לראשונה ברשימה.
נראה בקרוב
קפצה אצלי לראשונה ברשימה.
נראה בקרוב
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
-
Kondo10

שם השיר Fragile במקור של Sting (שיר מדהים) שיש לו כמה גרסאות גם בספרדית וגם עברית.
קיבלתי צמרמורת בשיר הזה בשילוב צילום רחף מדהים.
מקור.
קיבלתי צמרמורת בשיר הזה בשילוב צילום רחף מדהים.
מקור.
עוד לא ראיתי את הסדרה, אבל ברשת בעיקר מדברים על העובדה שהרוצח המקורי היה שחור ובסדרה עשו אותו לבן.
הוציא לי חצי מהחשק לראות. אבל אראה בכל זאת רק בשביל סטיבן גראם.
אגב, כל פרק צולם בסגנון one shot. גראם שיחק כבר בסרט באורך מלא בשם boilng point שצולם גם הוא בשיטה הזאת. מאוד ייחודי.
הוציא לי חצי מהחשק לראות. אבל אראה בכל זאת רק בשביל סטיבן גראם.
אגב, כל פרק צולם בסגנון one shot. גראם שיחק כבר בסרט באורך מלא בשם boilng point שצולם גם הוא בשיטה הזאת. מאוד ייחודי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
-
Kondo10

ללא ספק משחק מעולה. לא הבנתי מה הקשר של צבע הילד. האם זה מה שהופך סדרה לטובה יותר או פחות.
מכל מקום, אחת הסדרות המטלטלות שיצאו בתקופה האחרונה. שווה כל רגע מזמנכם.
מכל מקום, אחת הסדרות המטלטלות שיצאו בתקופה האחרונה. שווה כל רגע מזמנכם.
באמת לא הבנת מה הקשר של הצבע עור של הילד? הרי בכל סרט או סדרה שנעשו בשנים האחרונות יש race swap או gender swap לדמויות שהיו במקור זכרים לבנים או נשים לבנות והפכו בשם הווקיזם המטורלל לדמויות ״אתניות״ או לנשים או לטרנס/גיי או שאר ירקות, והתגובות היו זועמות, ובצדק. ופתאום, כשיש נער שחור שמבצע במציאות פשע כל כך מחריד והחליפו אותו לנער לבן לאף אחד פתאום אין בעיה אם זה, כי חס ושלום אם הם היו נאמנים למקור הזעם וההאשמות שהיו מציפים את נטפליקס על כך שהם מעיזים להציג נער שחור שמבצע פשע, ואיך שוב פעם השחורים מוצגים בתור פושעים…
-
Kondo10

הסדרה לא מבוססת על סיפור אמיתי עד כמה שאני יודע (וגם אם כן, זה לא ישנה את דעתי) אלא נוצרה בהשראת מגיפת פשע הסכינים ההולכת
וגוברת באנגליה בבתי ספר.
https://www.whats-on-netflix.com/news/i ... have-said/
מכל מקום, לי אישית זה לא משנה כי אני בוחן את התוצאה הסופית (והיא מעולה). חוץ מזה גם תכנים המבוססים על מקרים אמיתיים או ספרים
מוסיפים או גורעים אירועים כדי להעצים את העלילה - וזה בסדר כל עוד זה נעשה בצורה מרתקת. קיבלנו סדרה מעולה ועוד בנטפליקס
לא צריך לחטט אלא רק ליהנות. מבחינתי זאת הדרך הנכונה ליהנות מקולנוע בכל תוכן, כולל אי דיוקים בספרים שממילא רוב הצופים לא קראו.
פשוט עצוב לראות אנשים שבוחנים ושוללים באופן מיידי תכנים שיש בהם ליהוק לא מתאים לרוחם. הגיע הזמן להתקדם למרות שאני מודע למגרעות שיש בליהוק בינוני עד מחפיר כי חייבים ללהק מגוון אנשים לאו דווקא בזכות איכותם.
וגוברת באנגליה בבתי ספר.
https://www.whats-on-netflix.com/news/i ... have-said/
מכל מקום, לי אישית זה לא משנה כי אני בוחן את התוצאה הסופית (והיא מעולה). חוץ מזה גם תכנים המבוססים על מקרים אמיתיים או ספרים
מוסיפים או גורעים אירועים כדי להעצים את העלילה - וזה בסדר כל עוד זה נעשה בצורה מרתקת. קיבלנו סדרה מעולה ועוד בנטפליקס
לא צריך לחטט אלא רק ליהנות. מבחינתי זאת הדרך הנכונה ליהנות מקולנוע בכל תוכן, כולל אי דיוקים בספרים שממילא רוב הצופים לא קראו.
פשוט עצוב לראות אנשים שבוחנים ושוללים באופן מיידי תכנים שיש בהם ליהוק לא מתאים לרוחם. הגיע הזמן להתקדם למרות שאני מודע למגרעות שיש בליהוק בינוני עד מחפיר כי חייבים ללהק מגוון אנשים לאו דווקא בזכות איכותם.
כל הסדרה הייתי עסוק בעבודה שעשו אנשי הוידאו בצילום הוואט שוט ועוד חלקים יפים כמו המעבר בין הכיתה לבחוץ דרך החלון ואז עליה של רחפן וירידה חזרה-פרק 2.
לטעמי היו יכולים ללהק ילד עם רמת משחק קצת יותר משכנעת בלי קשר לצבע עור.
סהכ סדרה יפה מאוד.
לטעמי היו יכולים ללהק ילד עם רמת משחק קצת יותר משכנעת בלי קשר לצבע עור.
סהכ סדרה יפה מאוד.
-
Kondo10

דווקא לפי ביקורות בכל האתרים, מתארים את המשחק של הילד למרשים, גם לדעתי.
ומה שיותר מדהים שהוא בכלל לא רצה לשחק ולא למד ממש משחק, והצליח להפתיע את כולם במשחק אמין וטוב.
ומה שיותר מדהים שהוא בכלל לא רצה לשחק ולא למד ממש משחק, והצליח להפתיע את כולם במשחק אמין וטוב.
לא יודע, נניח אם אקח את הסצנות הראשונות בפרק הראשון, לדוגמה כשהוא במיטה ואז בניידת או בתשאול פחות שכנע אותי.
בכל מקרה האבא (Stephen Graham) שחקן מעולה (אהבתי אותו גם ב Boiling Point, שגם שם היה צילום בוואן שוט), ממש הרגשתי מה עובר עליו והוא מצליח לפצות על המשחק של גי'מי, לטעמי כמובן.
בכל מקרה האבא (Stephen Graham) שחקן מעולה (אהבתי אותו גם ב Boiling Point, שגם שם היה צילום בוואן שוט), ממש הרגשתי מה עובר עליו והוא מצליח לפצות על המשחק של גי'מי, לטעמי כמובן.
-
Kondo10

צודק, בפרק הפתיחה הוא באמת לא משכנע (שוב, חסר ניסיון) בהמשך הוא משתפר. מכל מקום, צריך לקחת בחשבון שלא מדובר
על שחקן שעבר סדנאות מסודרות למשחק ובכלל רצה להיות שחקן כדורגל. היכולת שלו בהופעה הראשונה ובפרט בצילום וואן שוט
שהכל חייב להיות מדוקדק עד הפרט האחרון (אחרת צריך לצלם מהתחלה שוב) מעורר הערכה על יכולת לגלם את הילד בצורה נהדרת.
כשלוקחים את כל הפרמטרים האלה, מבינים כמה היה קשה לגלם את הילד (והוא בסה"כ בן 15).
על שחקן שעבר סדנאות מסודרות למשחק ובכלל רצה להיות שחקן כדורגל. היכולת שלו בהופעה הראשונה ובפרט בצילום וואן שוט
שהכל חייב להיות מדוקדק עד הפרט האחרון (אחרת צריך לצלם מהתחלה שוב) מעורר הערכה על יכולת לגלם את הילד בצורה נהדרת.
כשלוקחים את כל הפרמטרים האלה, מבינים כמה היה קשה לגלם את הילד (והוא בסה"כ בן 15).
-
Kondo10

יש דיבורים על עונה שנייה לאור הצלחת הסדרה. כנראה סיפור אחד (אין מה להמשיך את הראשון, הוא סגור).
עדיין לא רשמי.
https://www.tvinsider.com/1184216/is-ad ... -season-2/
עדיין לא רשמי.
https://www.tvinsider.com/1184216/is-ad ... -season-2/