מחפש 55" הכי זולה, אבל נורמלית כמה שאפשר
לפני שנתיים אחי קנה XIAOMI P1. הטלוויזיה הכי פשוטה וזולה שהוא מצא בזמנו באזור ה-1500 (כולל משלוח, יבואן רשמי). עדיין עובדת לו מצויין עם חיבור קווי בשימוש יומיומי עם הממשק אנדרואיד TV המובנה.
דוד שלי ראה ורוצה גם לשדרג את הפלזמה שלו במחיר דומה - או אולי נניח עד 2000 כי 1500 לא רלוונטי היום?
מדובר במשתמש הכי פשוט שיש - חדשות, סדרות ומשחקי כדורגל. השימוש יהיה בסטרימינג בלבד באמצעות גוגל TV המובנה בה עם שימוש בסלקום או משהו בסגנון וחיבור אינטרנט קווי. הוא לא משתמש בסאונד-בר ולא צריך זווית רחבה אלא אחת ישירה מול המיטה.
מה אפשר להמליץ לו?
אני רואה הרבה באזז סביב (מלא) דגמי TCL מהזולים ועד היקרים יחסית, יש גם שיאומי בתקציב שלו (אפילו QLED). פעם היה גם הייסנס והאייר אבל לא שומע עליהם היום, גם SKYWORTH פתאום נהיו נפוצים. בקיצור מי הכי כדאי מבחינת VFM בשבילו, עם עדיפות לשירות הכי טוב, במקרה הצורך?
תודה
דוד שלי ראה ורוצה גם לשדרג את הפלזמה שלו במחיר דומה - או אולי נניח עד 2000 כי 1500 לא רלוונטי היום?
מדובר במשתמש הכי פשוט שיש - חדשות, סדרות ומשחקי כדורגל. השימוש יהיה בסטרימינג בלבד באמצעות גוגל TV המובנה בה עם שימוש בסלקום או משהו בסגנון וחיבור אינטרנט קווי. הוא לא משתמש בסאונד-בר ולא צריך זווית רחבה אלא אחת ישירה מול המיטה.
מה אפשר להמליץ לו?
אני רואה הרבה באזז סביב (מלא) דגמי TCL מהזולים ועד היקרים יחסית, יש גם שיאומי בתקציב שלו (אפילו QLED). פעם היה גם הייסנס והאייר אבל לא שומע עליהם היום, גם SKYWORTH פתאום נהיו נפוצים. בקיצור מי הכי כדאי מבחינת VFM בשבילו, עם עדיפות לשירות הכי טוב, במקרה הצורך?
תודה
שיאומי L55M8-A2ME כנראה תמורה טובה לכסף.
שנתיים אחריות של המילטון, אישית הייתי צריך פעם אחת את השירות שלהם והם היו בסדר אבל חוות דעת בגוגל מספרות סיפור קצת אחר.
QLED למניהם ידרשו חריגה מהתקציב.
בזאפ יש המון דגמים אבל רובם ישנים וספק שיש אותם בכלל במלאי. אם מסננים טלויזיות בתקציב, שהן דגם מהשנה האחרונה אז רק השיאומי שציינתי נכנסת בתקציב.
מעבר לתקציב ישנן:
LG רמת כניסה כלשהי שתיהיה בסדר. זו אחלה אופציה אבל ספק אם היא עדיפה על השיאומי הזולה
היסנס E7KQ שגם בסדר והיא QLED. למרות שהיא QLED היא לא מדהימה וגם כאן אני בספק שיש עדיפות על השיאומי הזולה.
ואחרונות חביבות שיאומי Q2 או TCL C645. אלו כבר כן עדיפות על השיאומי הזולה אבל עולות מעל 2300.
אם אני זוכר נכון, TCL שלוש שנים אחריות.
שנתיים אחריות של המילטון, אישית הייתי צריך פעם אחת את השירות שלהם והם היו בסדר אבל חוות דעת בגוגל מספרות סיפור קצת אחר.
בזאפ יש המון דגמים אבל רובם ישנים וספק שיש אותם בכלל במלאי. אם מסננים טלויזיות בתקציב, שהן דגם מהשנה האחרונה אז רק השיאומי שציינתי נכנסת בתקציב.
מעבר לתקציב ישנן:
LG רמת כניסה כלשהי שתיהיה בסדר. זו אחלה אופציה אבל ספק אם היא עדיפה על השיאומי הזולה
היסנס E7KQ שגם בסדר והיא QLED. למרות שהיא QLED היא לא מדהימה וגם כאן אני בספק שיש עדיפות על השיאומי הזולה.
ואחרונות חביבות שיאומי Q2 או TCL C645. אלו כבר כן עדיפות על השיאומי הזולה אבל עולות מעל 2300.
אם אני זוכר נכון, TCL שלוש שנים אחריות.
15/04/2024 2:19yossi_s1 כתב: שיאומי L55M8-A2ME כנראה תמורה טובה לכסף.
מעבר לתקציב ישנן:
אם אני זוכר נכון, TCL שלוש שנים אחריות....
אתה מכיר במקרה את הדגם Toshiva qled 55C450ME? ראיתי אותו היום באיזור ה1900+- באבי סופר, אבל לא היה לראות פיזית את התצוגה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
נשמע לי לא מעט עבור חתול בשק. בלי שום סקר שוק רציני ב-ksp tcl 55p635 עולה כ-1800 שקל
שיאומי M8 (אולי אפילו יותר גדולה) היא ה-VFM הכי טוב שיש.
לאימי יש את ה-M7 ולהלן התרשמותי:
- איכות צפיה "בסדר" - לא לאניני השחור המוחלט, אבל גם לא גרועה, סבירה+ לצפיה בתכני טלוויזיה.
- שמע טוב מאד.
- ממשק אנדרואיד נקי וברור שמייתר סטרימר
- שלט מספרים שמאפשר שימוש ב-STING (אולי גם באפליקציות אחרות), מקשי +/- לערוצים.
- 1.5GB זיכרון, דורש שחרור CPU מדי פעם (יש אפליקציה מובנית).
לאימי יש את ה-M7 ולהלן התרשמותי:
- איכות צפיה "בסדר" - לא לאניני השחור המוחלט, אבל גם לא גרועה, סבירה+ לצפיה בתכני טלוויזיה.
- שמע טוב מאד.
- ממשק אנדרואיד נקי וברור שמייתר סטרימר
- שלט מספרים שמאפשר שימוש ב-STING (אולי גם באפליקציות אחרות), מקשי +/- לערוצים.
- 1.5GB זיכרון, דורש שחרור CPU מדי פעם (יש אפליקציה מובנית).