עזרה בחיבור מתאמי מוקה
יש לי בבית מתאם מוקה של הוט שאני צריך להחזיר להם שמזרים אינטרנט ל 3 חדרים עם מכשירי מוקה סיניים זולים וטובים ככה שנים, רכשתי מכשיר מוקה חדש שיזרים את האינטרנט הסיבים של פרטנר שזה עתה התחברתי במקום המוקה של הוט, רכשתי מוקה מדגם YTMC-51N2-M3 חיברתי אותו והוא משום מה לא מזרים אינטרנט למוקות האחרים.
יש איזה משהו שאני יכול לעשות? קראתי במדריך שיש איזה ממשק למוקה שאפשר להתחבר אליו יש אולי שם איזה הגדרות להגדיר?
אשמח לעזרה
יש איזה משהו שאני יכול לעשות? קראתי במדריך שיש איזה ממשק למוקה שאפשר להתחבר אליו יש אולי שם איזה הגדרות להגדיר?
אשמח לעזרה
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני לא מומחה אבל ממה שאני זוכר - אם יש לך עדיין תשתית של הוט בשימוש (טלויזיה) אז המתאמים לא יוכלו לעבוד על אותה תשתית.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3629
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
כל המוקות שלך מאותו דגם? עובדות באותו תקן? באותם תחומי תדרים?
מאחר וככל הנראה התשתית שלך תקינה כי עדיין מעבירה אינטרנט על בסיס המוקה של הוט, תהיה קודם כל להעביר אחת המוקות מאחד החדרים לשמש כראשית ליד הנתב וכך יהיה חיבור לפחות לשני חדרים
אחר כך להתחיל לבדוק את הבעיה הספציפית שהכי פשוט עבורך יהיה לקנות מוקה זהה לקיימות כדי לצמצמם בעיות תאימות
מאחר וככל הנראה התשתית שלך תקינה כי עדיין מעבירה אינטרנט על בסיס המוקה של הוט, תהיה קודם כל להעביר אחת המוקות מאחד החדרים לשמש כראשית ליד הנתב וכך יהיה חיבור לפחות לשני חדרים
אחר כך להתחיל לבדוק את הבעיה הספציפית שהכי פשוט עבורך יהיה לקנות מוקה זהה לקיימות כדי לצמצמם בעיות תאימות
- kenny_omega
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
המוקה שקנית עובדת על תדרים של מוקה 2.5 כנראה - שזה 1125Mhz ומעלה.
תנסה למצוא את הדגם של המוקות הסיניות שיש לך, וכמו שHT-Assaf המליץ- כדי שתחבר אחת מהם לראוטר ותנסה לראות אם זה עובד ככה.
כנראה שהפער הוא בין המוקה שקנית למוקות הקיימות.
תנסה למצוא את הדגם של המוקות הסיניות שיש לך, וכמו שHT-Assaf המליץ- כדי שתחבר אחת מהם לראוטר ותנסה לראות אם זה עובד ככה.
כנראה שהפער הוא בין המוקה שקנית למוקות הקיימות.