זה ערוץ טלוויה שמשדר סדרות טלוויזיה של קומדיות ישנות ויותר ישנות, שנעשו בארצות הברית ואו בבריטניה, שלא מעט אנשים אהבו לצפות בהן,
כל פרקי הסדרות עברו שדרוג מחדש מהאיכות הסטנדרטית המקורית (SD), ואו שידור אנלוגי, להפרדה גבוהה (HD) של 1080 פיקסל.
הערוץ ייקרא "ערוץ הקומדיות הקלאסיות" ויהיה זמין ביס, הוט, סלקום טיוי ופרטנר טיוי החל מיום ראשון שלפני פסח, 21 באפריל 2024 (וחמישה ימים לפני כן כבר יתחיל לשדר פרומואים וטיזרים). החודש הראשון יינתן בחינם ואז ייסגר למנויים בלבד, במחירים שישתנו מחברה לחברה וינועו כנראה בסביבות ה-20 שקלים לחודש. בערך באותו זמן צפויה לעלות גם ספריית ויאודי של הערוץ, שניתן יהיה לרכוש בנפרד במחיר דומה, או בשילוב עם הערוץ הליניארי במחיר מוזל יותר מאשר רכישה נפרדת של שניהם. הערוץ ישודר באפיק 6 בסלקום טיוי, אפיק 10 בפרטנר טיוי, אפיק 23 בהוט ואפיק 29 ביס.
בפרי טיוי אמרו לי שהם בינתים לא מתכוונים לשדר את הערוץ הזה ואו את תכניו.
וביס אמרו לי שיתכן שערוצי הטלוויזיה האלה הלינארי ואו ה VOD, לא ישודרו דרך הלווין ואו בסטינג פלוס, אבל הם כן ישודרו ביס פלוס.
ובנקסט טיוי אמרו לי שלא בטוח שהערוצים האלה הלינארי ואו ה VOD, ישודרו אצלם, אבל זה כן ישודר בהוט, גם דרך הכבלים וגם ב הוט TV, אבל לא בטוח שזה יהיה גם בהוט PLAY.
https://e.walla.co.il/item/3647147#google_vignette
הייתם משלמים בסביבות ה 20 שקל על ערוץ כזה לינארי ואו של VOD?
אני לא בטוח שהרבה 5נשים ימשיכו לצפות בערוץ הזה במיוחד אם התכנים שבו לא רק לא חדשים אלא גם לא עם הרבה מאוד תכנים, אולי רק 15 סדרות.
ערוץ חדש במדינת ישראל, ערוץ הקומדיות הקלאסיות, החל מ 21.4.2024
שקופית של הערוץ עלתה היום ביס פלוס
גם הערוץ הזה לא משודר דרך הלווין שיס משדרת בו.