שוקל לקנות מסך OLED בגודל של לפחות 65" - מה דעתכם על LG OLED65C36LA ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
https://htmag.co.il/phpbb/viewtopic.php ... 4&start=30
לא ראיתי אף סקירה מלאה עדין של ה-C4 ואני מניח שיקח עוד קצת זמן עד שתהיה זמינה בחנויות.
לא ראיתי אף סקירה מלאה עדין של ה-C4 ואני מניח שיקח עוד קצת זמן עד שתהיה זמינה בחנויות.
3 מטר אפשר לשקול גם 75-77 אבל זה תלוי תקציב ואולי יגרור ירידה ברמה של הטלויזיה.
65 עדיין יהיה סביר למרחק הזה.
בכל אופן, מה כבר אפשר להגיד על אחת הטלויזיות הכי טובות היום בשוק? טלויזיה מעולה.
רק אל תראה יותר מדי חדשות כי היא תצרב לך.
65 עדיין יהיה סביר למרחק הזה.
בכל אופן, מה כבר אפשר להגיד על אחת הטלויזיות הכי טובות היום בשוק? טלויזיה מעולה.
רק אל תראה יותר מדי חדשות כי היא תצרב לך.
אם אולד לא כזה חשוב לך תעלה ל77 ותעבור לLED...
אני חייב שחור מוחלט אבל אולי אתה לא...
בקריטריונים שלי שחורים במקום הראשון ולגבי כל השאר אני מוכן להתפשר כל הגודל כבר יותר חשוב מרוב הדברים האחרים באותה רמת מחיר...
זה מאוד אינדיבידואלי
אני חייב שחור מוחלט אבל אולי אתה לא...
בקריטריונים שלי שחורים במקום הראשון ולגבי כל השאר אני מוכן להתפשר כל הגודל כבר יותר חשוב מרוב הדברים האחרים באותה רמת מחיר...
זה מאוד אינדיבידואלי
ברור ש OLED חשוב לי, לא סתם בחרתי בו ושאלתי על דגם ספציפי 
אחרי שנים של פשרה עם מסכי LED, ועכשיו כשמחירם של מסכי ה OLED בגדלים של 65" ומעלה כבר סביר מאוד לדעתי, זה הזמן להפטר מה-LED על שלל מוטציותיו (QLED,Micro-Led וכו') ולעבור ל-OLED.
אחרי שנים של פשרה עם מסכי LED, ועכשיו כשמחירם של מסכי ה OLED בגדלים של 65" ומעלה כבר סביר מאוד לדעתי, זה הזמן להפטר מה-LED על שלל מוטציותיו (QLED,Micro-Led וכו') ולעבור ל-OLED.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78766
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יש מלא סקירות על ה-C3. קראת את הסקירה באתר (לך לעמוד הבית ותלחץ על אייקון החיפוש ותחפש LG C3)
הבעיה היא כזו - במרחק שאתה מתאר אחרי שבועיים של התלהבות אתה תשאל את עצמך למה לא קנית 77...14/04/2024 19:16Coresh כתב: ברור ש OLED חשוב לי, לא סתם בחרתי בו ושאלתי על דגם ספציפי
אחרי שנים של פשרה עם מסכי LED, ועכשיו כשמחירם של מסכי ה OLED בגדלים של 65" ומעלה כבר סביר מאוד לדעתי, זה הזמן להפטר מה-LED על שלל מוטציותיו (QLED,Micro-Led וכו') ולעבור ל-OLED....
זה מתוך נסיון...