שרשור תגובות: DELL מציגה את סדרת מחשבי ה XPS ואביזרי גיימינג חדשים

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
EliHaboosh פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTMobile
עורך ראשי HTMobile
תגובות: 3321
נתן תודות: 137 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שליחה #1 

https://htmag.co.il?p=81699

עם דגמי XPS בגדלים חדשים ולראשונה מוצרי גיימינג מסדרת Alienware, זה מה שתראו מ DELL השנה

תמונה
אלי חבוש

avinin1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #2 

יש לי את הXPS 13 שקניתי לפני שנתיים ואני חייב לומר שזאת החוויה הכי אמביוולנטית שהייתה לי; מצד אחד, חומרה מדהימה עם ביצועים נאים ואפילו משאירים את המחשב נעים וקריר לרוב (בשונה מהmsi gs65 שיש לי), מעוצב מדהים ,מסך oled מהמם עם מסך מגע כיפי וסוחב אפילו גיימינג. (לציין שאצלי הגרסא הבכירה עם הoled, 32gb ram)
מנגד -- תפעול הטאץ' בשורת הFים לא חלקה, הלפטופ הראשון היה עם רכיב תקול (ולפי reddit יש בכללי הqc על הפנים ויש עוד המון כמוני), ולפטופ השני הגיע עם firmware פצוע שגרם למצלמה לגמגם ותוקן ע"י עדכון bios, וזה חזר בשנית לפני כמה חודשים עם איזהשהו windows update שהרס את זה שוב וHP שיחררו driver hotfix. טאץ פד קצת מעצבן ולא מעודן.

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4936
נתן תודות: 517 פעמים
קיבל תודות: 689 פעמים

שליחה #3 

תודה על הסקירה 👍
אכן שאפו ל DELL על העיצוב המרענן ושובר המוסכמות אבל גם בדגמי 2024 הם נכשלים (שוב) בניהול התרמי של המכונה.
..ועוד לא הגענו לנושא המחיר 🤬.... אין לי ספק שמישהו שם ״נפל על הראש״ !
מעבר להתנסות אישית קצרה שהייתה לי לפני מספר שבועות עם דגם ה 16״ , מספיק לצפות במקבץ רנדומלי של ביקורות ברשת כדי להבין שיש מתחרים (HP, ASUS למשל) שמשאירים אבק לדגמי ה XPS והרבה מזומנים בכיס...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”