הצעה לפתוח פורום שמתמקד בבית חכם
עופר, מרטין,
אני מציע לפתוח פורום נוסף שההתמקדות שלו היא בתחום ה"בית החכם" על כל מרכיביו. הנושא כפי שבטח אתם מכירים תופס תאוצה מדהימה בכל העולם ולדעתי אין מקום טוב יותר מאשר לבסס אותו פה באתר (במיוחד בגלל התמהיל המדהים שיש למשתמשים בכל הקשור לידע בנושא...).
רובי
אני מציע לפתוח פורום נוסף שההתמקדות שלו היא בתחום ה"בית החכם" על כל מרכיביו. הנושא כפי שבטח אתם מכירים תופס תאוצה מדהימה בכל העולם ולדעתי אין מקום טוב יותר מאשר לבסס אותו פה באתר (במיוחד בגלל התמהיל המדהים שיש למשתמשים בכל הקשור לידע בנושא...).
רובי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78904
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
rubik,
אנחנו פועלים על ידי פיצול פורומים. כאשר נראה שיש מספיק פעילות בנושא, אין בעיה ליצור פורום "שליטה ובקרה/בית חכם".
אנחנו פועלים על ידי פיצול פורומים. כאשר נראה שיש מספיק פעילות בנושא, אין בעיה ליצור פורום "שליטה ובקרה/בית חכם".
- liran-yosef
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 244
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מרטין הסר קורה מבין עיניך!
ועוד איך יש תנועה, אני ורבים מחברי מחפשים שעות אתרים שבהם יש פורום שעונה על דרישותיו של ידידי rubik
אי לכך, אודה אם תשכול שנית את תשובתך.
ו
ועוד איך יש תנועה, אני ורבים מחברי מחפשים שעות אתרים שבהם יש פורום שעונה על דרישותיו של ידידי rubik
אי לכך, אודה אם תשכול שנית את תשובתך.
ו
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
מצטרף לצורך, אך לא בטוח שתהיה שם תנועה (מדובר על מערכות יקרות שקונים פעם אחת ובד"כ בשלב תשתיות).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- liran-yosef
-
- חבר פעיל מאוד

גם מערכות אודיו זה לא לחם ולא מיים, והנייר (במקרה זה הפורום) סובל את הכול.
בואו ננסה, לא יהיה תנועה אפשר להוריד ותמיד נוכל לטעון כי לפחות ניסינו.
לפני שנתיים היו שלושה חברה שנוטים להתקרחות בשם עופר חיים ומרטין, שרצו לפתוח פורום אודיו, גם להם היו ספקות וטענות כי
הפורום לא יצליח כמצופה ואולי יש מספיק פורומים כאלו..אבל הם ניסו ..והיום ניתן למדוד את ההצלחה.
בואו ננסה, לא יהיה תנועה אפשר להוריד ותמיד נוכל לטעון כי לפחות ניסינו.
לפני שנתיים היו שלושה חברה שנוטים להתקרחות בשם עופר חיים ומרטין, שרצו לפתוח פורום אודיו, גם להם היו ספקות וטענות כי
הפורום לא יצליח כמצופה ואולי יש מספיק פורומים כאלו..אבל הם ניסו ..והיום ניתן למדוד את ההצלחה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- liran-yosef
-
- חבר פעיל מאוד

כן אבל..בטח קשקשתם לפחות שנה לפני על פתיחת האתר לא?
- oferlaor
- מנהל

- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- liran-yosef
-
- חבר פעיל מאוד

אחלה, מה פסק הדין לגבי הבית החכם?!
- oferlaor
- מנהל

לירן,
תתחילו לצבור שרשורים בנושא (אפשר בפורום הזה) ואז ניצור את הפורום ונעביר את ההודעות. אני לא אוהב לפתוח פורומים חדשים שיהיו ריקים.
זה גם יעזור לנו לבחון מי יהיה מתאים לנהל את הפורום הנ"ל.
תתחילו לצבור שרשורים בנושא (אפשר בפורום הזה) ואז ניצור את הפורום ונעביר את ההודעות. אני לא אוהב לפתוח פורומים חדשים שיהיו ריקים.
זה גם יעזור לנו לבחון מי יהיה מתאים לנהל את הפורום הנ"ל.
לRUBIK / LIRAN YOSEF
תסתכלו על השרשורים הדביקים שביצעתי בHTPC ותבין את הראש.
צורו שרשור כזה תחת HTPC עם שם כמו: מה זה בית חכם...
אני הפוך אותו לדביק אם יכיל מספיק חומר. הוא במילא ישאר בראש אם תעדכנו אותו בהתחלה....
ולפחות אחד מהנציגים בארץ פעיל בפורום זה כך שגם תקבלו תשובות.
זה דורש איסוף חומר מגוגל ומציאת אתרים בחול ומידיעות בארץ ומעקב על וגם עדכון הרשימה מדי פעם למשל ע"י קישורים למידע אחר בתחום או לפורום עצמו ותמצוות הודעות אחרות. שים לב שיצרתי ראשי פרקים לנושאים כהודעות בודדות ואחר עידכנתי אותם ככל שהידע שלי גדל. תתחיל מSMARTHOME.COM כמקור ידע. אבל הרעיון הכללי - חלוקה לפי בעיות טכנולוגית, רשימת חברות נציגיות וכולי....
תסתכלו על השרשורים הדביקים שביצעתי בHTPC ותבין את הראש.
צורו שרשור כזה תחת HTPC עם שם כמו: מה זה בית חכם...
אני הפוך אותו לדביק אם יכיל מספיק חומר. הוא במילא ישאר בראש אם תעדכנו אותו בהתחלה....
ולפחות אחד מהנציגים בארץ פעיל בפורום זה כך שגם תקבלו תשובות.
זה דורש איסוף חומר מגוגל ומציאת אתרים בחול ומידיעות בארץ ומעקב על וגם עדכון הרשימה מדי פעם למשל ע"י קישורים למידע אחר בתחום או לפורום עצמו ותמצוות הודעות אחרות. שים לב שיצרתי ראשי פרקים לנושאים כהודעות בודדות ואחר עידכנתי אותם ככל שהידע שלי גדל. תתחיל מSMARTHOME.COM כמקור ידע. אבל הרעיון הכללי - חלוקה לפי בעיות טכנולוגית, רשימת חברות נציגיות וכולי....
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -