בקשר ל HOT PLAY דרך האינטרנט, שמשדר כיום גם ערוצים לא של VOD
לא מזמן, בערך לפני חודשיים, ואחרי ה 7.10.2023,
בהוט הודיעו שהם עשו שבשירות הוט פליי יראו גם ערוצי טלוויזיה לא של VOD,
https://www.hot.net.il/heb/TV/VOD/hotplayapp/
בגלל המלחמה למי שיותר קל לו להשתמש באינטרנט, כולל שדרך סמארטפון וטאבלט הוא יהנה יותר,
אבל לי זה נראה שהסיבה האמיתית היא סיבה תחרותית שרק בזמן הזה הם גמרו את ההכנות להתחרות בחברות הטלוויזיה הרב ערוצית האחרות בישראל שמשדרות רק או גם דרך האינטרנט באפשרות שבה אפשר גם דרך הנייד לצפות כך בערוצי טלוויזיה לא של VOD, כמו להתחרות ביס פלוס לנייד, בעזרת ההוט פליי , ועל הדרך לשדר בצורה שכיום זה מותר דרך האינטרנט גם דרך הנייד את ואם זה יהיה את ערוץ החדשות בעברית של i24NEWS ללקוחות הוט, וכל ערוץ טלוויזיה בשפה העברית שהוט רוצה לשדר, שהבעלים של אותו ערוץ טלוויזיה הם גם בעלים של עוד חברה גדולה, כמו חברה של טלוויזיה רב ערוצית, כאשר שידור של ערוץ טלוויזיה כזה לא חייב להיות רק דרך חברת הבת של הוט שמשדרת דרך האינטרנט גם ערוצי טלוויזיה לא של VOD, בשם NEXT TV.
בהוט הודיעו שהם עשו שבשירות הוט פליי יראו גם ערוצי טלוויזיה לא של VOD,
https://www.hot.net.il/heb/TV/VOD/hotplayapp/
בגלל המלחמה למי שיותר קל לו להשתמש באינטרנט, כולל שדרך סמארטפון וטאבלט הוא יהנה יותר,
אבל לי זה נראה שהסיבה האמיתית היא סיבה תחרותית שרק בזמן הזה הם גמרו את ההכנות להתחרות בחברות הטלוויזיה הרב ערוצית האחרות בישראל שמשדרות רק או גם דרך האינטרנט באפשרות שבה אפשר גם דרך הנייד לצפות כך בערוצי טלוויזיה לא של VOD, כמו להתחרות ביס פלוס לנייד, בעזרת ההוט פליי , ועל הדרך לשדר בצורה שכיום זה מותר דרך האינטרנט גם דרך הנייד את ואם זה יהיה את ערוץ החדשות בעברית של i24NEWS ללקוחות הוט, וכל ערוץ טלוויזיה בשפה העברית שהוט רוצה לשדר, שהבעלים של אותו ערוץ טלוויזיה הם גם בעלים של עוד חברה גדולה, כמו חברה של טלוויזיה רב ערוצית, כאשר שידור של ערוץ טלוויזיה כזה לא חייב להיות רק דרך חברת הבת של הוט שמשדרת דרך האינטרנט גם ערוצי טלוויזיה לא של VOD, בשם NEXT TV.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
עזבתי את הטלביזיה שלהם רק בגלל זה.
קיבלתי בשליש מחיר את אותה חבילה (אינטרנט סיבים, ערוצי טלביזיה כולל חבילת ספורט וכולל vod שלא היה כלול במחיר הקודם) והכל דרך next
לא ברור בכלל על מה שילמתי כל השנים.
קיבלתי בשליש מחיר את אותה חבילה (אינטרנט סיבים, ערוצי טלביזיה כולל חבילת ספורט וכולל vod שלא היה כלול במחיר הקודם) והכל דרך next
לא ברור בכלל על מה שילמתי כל השנים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- דוד.אזולאי
- חבר פעיל

- תגובות: 86
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
מה המחיר שאתה משלם על החבילה ?03/04/2024 11:41Lior_M כתב: עזבתי את הטלביזיה שלהם רק בגלל זה.
לא ברור בכלל על מה שילמתי כל השנים....
נראה לי שבנקסט טיוי יש פחות תכנים גם של VOD, וגם של ערוצי טלוויזיה לא VOD, מאשר בהוט פליי ובהוט טיוי....
הנקסט טיוי נראה לי בצורת הפעולה שלו יותר מתקרב לסטינג פלוס של יס.
אז נראה לי שעל זה שיש שם פחות תכנים, אז המחיר הכספי יותר זול.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
90 שקלים...
אינטרנט 100/600 סיבים וחבילת ערוצים כולל חבילת ספורט ו vod.
אם הייתי מתווכח אתם עוד קצת גם היו נותנים לי גיגה אינטרנט.
אבל היתה לי מטרה אחת. להיפטר משירותי הטלביזיה של הוט. תכננתי לעשות free tv הפתיעו אותי עם הנקסט טיוי.חסכתי עוד שלושים שקל
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי