ראוטר tp-link mr600

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
yehuda1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
שם מלא: יהודה אלמוג
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום ,יש לי tp-link mr600 שהוא רק ראוטר ללא מודם ,אני אמור להתחבר לסיבים,או בזק או פרטנר,האם אני חייב מודם ראוטר ,כי אני לא מעונין לשלם ע[media][/media]ל המודם לחברות, יש לי גם ממיר מדיה של tp-link, האם אני צריך עוד משהו לקנות ,תודה מראש

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1292
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 327 פעמים

שליחה #2 

בחיבור סיבים אין מודם, הנתב מתחבר לממיר המדיה.
מה שכן תצטרך הוא מודול SFP שנכנס לתוך ממיר המדיה (הסיב מתחבר למודול הזה). בזק מוכרת את המודול שלה במחיר חד פעמי של 180 ש"ח, ופרטנר משכירה את שלה בעלות חודשית של 5 שקלים.
בחודשים הקרובים כל חברה אמורה לפרסם לציבור את הציוד שנתמך אצלה ברשת כך שרוב הסיכויים שתוכל להמנע גם מהתשלום החודשי לפרטנר כשתרכוש מודול SPF נתמך משלך.

אם אתה מתחבר עכשיו לבזק (ספק + תשתית) אתה יכול לרכוש באלי אקספרס ממיר מדיה עם מודול SFP מובנה שמתאים לבזק:
https://www.aliexpress.com/item/1005003977867821.html (לבחור APC).
זה יוצא פחות מ-180 השקלים שבזק מבקשת, ורק צריך להתקשר אח"כ לבזק ולשייך את מספר ה-GPON SN שמופיע עליו למנוי שלך.

בהצלחה.

yehuda1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 28
שם מלא: יהודה אלמוג
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

תודה רבה על ההסבר המדויק,כי לא ידעתי איזה sfp להזמין,האם אני צריך לעשות איזה שהם שינווים או הגדרות בראוטר שלי?

sabres
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1292
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 327 פעמים

שליחה #4 

צריך רק לחבר את הנתב (כניסת ה-WAN שלו) עם כבל רשת לממיר המדיה, להיכנס לממשק הניהול של הנתב, ולהגדיר בו חייגן PPPoE עם שם המשתמש והסיסמה שקיבלת.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”