התייעצות לגבי מיקסר (למטבח)
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
היי,
אני רוצה לקנות מיקסר לי ולאישה ומצאתי 3 אופציות שונות,
מדובר על אותו מיקסר כמובן.
אופציה ראשונה - יד2 ממישהי שאצלה הוא שנתיים ונשאר אחריות על המנוע בלבד ל-3 שנים נוספות (יבואן רשמי) - רוצה עליו 2500 ש"ח
אופציה שניה - חדש לגמרי מאמאזון, אחריות של חודש (אני חושב) שאמאזון מספקים מעבר לזה אין אחריות, מחיר של 2500 ש"ח
אופציה שלישית - יד2 ממישהו שקנה ככל הנראה מאמאזון ורוצה עליו 2000 ש"ח. (אני רק מציג את זה כאופציה, אבל לא נראה הכי משתלם)
מבחינת שוק היד2 של המיקסר הזה, הוא לא יורד מ- 2000 ש"ח.
אשמח לשמוע את דעתכם.
אני רוצה לקנות מיקסר לי ולאישה ומצאתי 3 אופציות שונות,
מדובר על אותו מיקסר כמובן.
אופציה ראשונה - יד2 ממישהי שאצלה הוא שנתיים ונשאר אחריות על המנוע בלבד ל-3 שנים נוספות (יבואן רשמי) - רוצה עליו 2500 ש"ח
אופציה שניה - חדש לגמרי מאמאזון, אחריות של חודש (אני חושב) שאמאזון מספקים מעבר לזה אין אחריות, מחיר של 2500 ש"ח
אופציה שלישית - יד2 ממישהו שקנה ככל הנראה מאמאזון ורוצה עליו 2000 ש"ח. (אני רק מציג את זה כאופציה, אבל לא נראה הכי משתלם)
מבחינת שוק היד2 של המיקסר הזה, הוא לא יורד מ- 2000 ש"ח.
אשמח לשמוע את דעתכם.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4791
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 768 פעמים
יש סיבה שאתה לא מציין באיזה מיקסר מדובר?
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

לא, לא יודע למה לא רשמתי את זה בהתחלה,
מדובר במיקסר ANKARSRUM 6230, היבואן הרשמי OIG.
מדובר במיקסר ANKARSRUM 6230, היבואן הרשמי OIG.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

1. באמת מוצר אמין
2. אפשר למצוא עכשיו חדש סביב 3300.
3. לפני פסח מאמין שיהיו מבצעים עמוקים יותר. יכול לרדת ל-2900
3. לפני פסח מאמין שיהיו מבצעים עמוקים יותר. יכול לרדת ל-2900
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

השאלה היא, במידה וזה לא יבואן רשמי, מה יתן לי לקנות בארץ?28/03/2024 8:24ChinggisKhan כתב: 1. באמת מוצר אמין
3. לפני פסח מאמין שיהיו מבצעים עמוקים יותר. יכול לרדת ל-2900...
ובמחירים האלו, אני 99% בטוח שזה לא יבואן רשמי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מה יתן לך יבואן רישמי ?
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

"סוג של" שקט נפשי?...
שאם חלילה קורה משהו ידאגו להשתמש בחלקים מקוריים?
אולי אני טועה..
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

גם יבואן רשמי לא מתחייב להשתמש בחלקים מקוריים מעבר לשנת אחריות (לרוב). בעייני זה יותר קריטי במוצרי אלקטרוניקה שמקבלים עדכוני תוכנה למשל, פחות במוצר טיפש כמו מיקסר ובטח שלא מצדיק תוספת של 30% למחיר
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

אצל היבואן הרשמי יש אופציה לרכוש אחריות ל-7 שנים מלאות.28/03/2024 10:02ChinggisKhan כתב: גם יבואן רשמי לא מתחייב להשתמש בחלקים מקוריים מעבר לשנת אחריות (לרוב). בעייני זה יותר קריטי במוצרי אלקטרוניקה שמקבלים עדכוני תוכנה למשל, פחות במוצר טיפש כמו מיקסר ובטח שלא מצדיק תוספת של 30% למחיר...
שוב! לא מצדיק את המחיר המוגזם ולא מכיר את היבואן הזה והשירות שלו.
לא יודע לגבי החלקים, אבל תמיד מעדיף שאם כבר מטפלים, יטפלו כמו שצריך.28/03/2024 13:09ben-home כתב: "שאם חלילה קורה משהו ידאגו להשתמש בחלקים מקוריים?"
אני בספק שקיימים חלקים לא מקוריים לאנקרסרום....
אני נתקל בהרבה מקרים של מוצרים שהם לא יבואן רשמי שפשוט היבואן המקביל מתנער מאחריות ושירות.
בנוסף לזה שהשירות והאחריות אצלנו בארץ במצב סופר ירוד.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

זה מיקסר בליגה משלו. לי יש מיקסר כזה כשנה. קניתי במבצע במחיר 2900 שקל יבוא מקביל.
אני לא יודע כמה עולה הרחבת אחריות למיקסר ל-7 שנים מלאות. נשמע לי שזה כבר מייקר את הסיפור עוד יותר. אני לא בטוח בכלל שזה שווה לשלם את פער המחיר הזה. יכול להיות שאני טועה. שיקול שלך
אני לא יודע כמה עולה הרחבת אחריות למיקסר ל-7 שנים מלאות. נשמע לי שזה כבר מייקר את הסיפור עוד יותר. אני לא בטוח בכלל שזה שווה לשלם את פער המחיר הזה. יכול להיות שאני טועה. שיקול שלך
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

עולה 350 ש"ח תוספת, להרחבת אחריות מלאה ל-7 שנים.28/03/2024 15:41ChinggisKhan כתב: זה מיקסר בליגה משלו. לי יש מיקסר כזה כשנה. קניתי במבצע במחיר 2900 שקל יבוא מקביל.
אני לא יודע כמה עולה הרחבת אחריות למיקסר ל-7 שנים מלאות. נשמע לי שזה כבר מייקר את הסיפור עוד יותר. אני לא בטוח בכלל שזה שווה לשלם את פער המחיר הזה. יכול להיות שאני טועה. שיקול שלך...
כמובן רק במידה וקנית מיבואן רשמי או ממשווק שלהם.
@ChaoscripT
היתרון היחיד של לקנות מיבואן בארץ זה שהם מספקים לך הדרכה אצלהם שמסבירים איך להשתמש ב-ANKARSRUM, כי זה מיקסר שצריך לדעת לעבוד איתו (אפשר גם להיעזר בסרטוני יוטיוב אבל לא תמיד זה אותו דבר, ויש הרבה תלונות של אנשים שפשוט לא יודעים לעבוד איתו). אם קנית בארץ אז אתה יכול גם להוסיף 200 ש״ח ולקבל הדרכה בבית ששמעתי הרבה המלצות עליה.
אם קנית בחו״ל, כדי לקבל הדרכה תצטרך להוסיף 1000 ש״ח (והדרכה בבית 1,200 ש״ח)...
היתרון היחיד של לקנות מיבואן בארץ זה שהם מספקים לך הדרכה אצלהם שמסבירים איך להשתמש ב-ANKARSRUM, כי זה מיקסר שצריך לדעת לעבוד איתו (אפשר גם להיעזר בסרטוני יוטיוב אבל לא תמיד זה אותו דבר, ויש הרבה תלונות של אנשים שפשוט לא יודעים לעבוד איתו). אם קנית בארץ אז אתה יכול גם להוסיף 200 ש״ח ולקבל הדרכה בבית ששמעתי הרבה המלצות עליה.
אם קנית בחו״ל, כדי לקבל הדרכה תצטרך להוסיף 1000 ש״ח (והדרכה בבית 1,200 ש״ח)...
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

ראיתי שעולה 350 ש"ח ההדרכה בבית ליבואן רשמי.02/04/2024 14:47ahiel כתב: @ChaoscripT
אם קנית בחו״ל, כדי לקבל הדרכה תצטרך להוסיף 1000 ש״ח (והדרכה בבית 1,200 ש״ח)......
ליבואן לא רשמי לא מצויין.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46386
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד