ההבדל כיום במדינת ישראל, בין יס דרך לווין, לבין הוט דרך כבלים, עם שאר חברות הטלוויזיה הרב ערוצית

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #1 

שפניתי לחברת יס אז הם אמרו לי שמי שהייתה לו צלחת לווין של יס והיא יצאה משם, או שהוא לא התקין צלחת לווין של יס, אז ש ביס כבר לא מתקינים יותר צלחת לווין, אז שהם גם לא מוכרים או מייצרים עוד ממירי לווין, ושהם מאמינים שאם הזמן גם בעוד מדינות בעולם יפסיקו לשדר דרך לווין תיקשורת שידורי טלוויזיה ורדיו ואינטראקטיבי.
אז יש לי מזל גדול שנישארה לי הצלחת לווין של יס,
עם הממירים כולל של יס אולטרא עם החיבור של צליל דיגיטל,
שידור שמגיע פחות באיחור בכל הערוצים,
סרטים של יס באיכות 4K,
יותר ערוצי טלוויזיה,
לא צריך להיות תלוי באינטרנט,
אז יותר קל מהממיר הלוויני לראות חשבוניות והודעות ללקוחות חברת יס, כמו הוספה ואו הסרה של ערוצי טלוויזיה.
אז מומלץ מאוד לא לבקש גם לא בצורה זמנית שיוציאו מהגג שלכם את הצלחת של יס.
כרגע, לדעתי האישית, אין הבדל גדול בין יס דרך האינטרנט לבין חברה אחרת דרך האינטרנט,
מה שכן בחברת הוט אמרו לי שבניגוד לחברת יס, מי שרוצה לקבל את שידורי הוט דרך כבלים, מה שאומר בלי שידור שבא חותר מאוחר, אז עדיין הוא יכול לקבל את שידורי הוט דרך כבלים עם ממיר שיש לו גם חיבור של צליל דיגיטלי.
במדינות אחרות לפי הבדיקה שלי, החברות טלוויזיה רב ערוצית, למשל בבריטניה, ובארצות הברית, עדיין מתקינים למי שמבקש צלחת לווין.
כאשר בישראל בניגוד למדינות אחרות, חברת יס רוצה לחסוך כסף על שידור דרך לווין , אז היא מנסה לבדוק איך לעשות שכמה שיותר לקוחות יעדיפו לצפות בתכני יס, לא דרך הלווין.
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”