תקלה בDenon AVR-X4700H
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 168
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לאחרונה התחילה בעיה מוזרה. כאשר אני במצב pure direct או direct הסאב ממשיך לעבוד וואינו מתנתק. המלצותיכם?
בנוסף, כאשר אני משתמש במערכת הפעלה של מסך lg qned91 לצפייה בנטפליקס וכו' האם יש אפשרות שהנתונים של הרסיבר יוצגו במסך?
תודה
בנוסף, כאשר אני משתמש במערכת הפעלה של מסך lg qned91 לצפייה בנטפליקס וכו' האם יש אפשרות שהנתונים של הרסיבר יוצגו במסך?
תודה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
ב4700 אפשר להגדיר איך לשמוע סטראו ,תגדיר שיהיה רק 2 רמקולים.14/03/2024 20:27adamshimon כתב: לאחרונה התחילה בעיה מוזרה. כאשר אני במצב pure direct או direct הסאב ממשיך לעבוד וואינו מתנתק. המלצותיכם?
תודה...
לא ניתן ,תעזר באפליקציה של דנון ושם תראה הכל ואתה יכול לבצע שינוים בקלות בזמן שאפליקציות של המסך עובדות
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

מדוע להגדיר סטריאו כ2 רמקולים? בעבר סטריאו היה תקין עבד כ- 2.1 ו direct עבד כ- 2.0. משהו השתבש ואני לא יודע מה
- claudia5
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4217
- נתן תודות: 1659 פעמים
- קיבל תודות: 558 פעמים
זה לא תקלה...אם בהגדרות של 2 ערוצים מוגדר סאב אז גם ב pure הסאב יופעל....יש לי גם 4700 ועכשיו ניסיתי
-
adamshimon
- חבר פעיל מאוד

צודק, הסתדר. תודה
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
למה שאדם רציונאלי ישמע מצב PURE DIRECT ? במצב הזה אתה מאבד את היתרון העיקרי של האזנה למוסיקה עי רסיבר וזה מערכת הכיול שמתבטלת... אתה לעולם לא תרגיש הבדלים בשמע בין מצב PURE למצב STEREO אם אתה מבטל את אודיסי גם במצב סטריאו. כיבוי מעגלים שאינם בשימוש אכן משפר את ה SINAD לפי מדידות אבל השינוי אינו ניתן לאבחנה עי אף בן אנוש...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78921
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 356 פעמים
הוא הופך רסיבר קולנוע ביתי לרסיבר "סטריאו" בכך שהוא מכבה מעגלי וידאו, תצוגה קדמית, ואת כל מהעגלי ה PRE וה POWER של שאר הערוצים מלבד הקדמיים. בימהה זה מבטל את את ניהול הבאסים ולכן הסאב לא יעבוד. בדנון הסאב ממשיך אם מגדירים זאת מראש....
המצב נועד בתור גימיק שימשוך גם אודיפילים לרכוש רסיבר קולנוע ביתי כי הם חושבים שמוסיקה צריכה להשמע ללא כל התערבות דיגיטאלית, שזה כמובן שטות גמורה.
אכן, אם מבצעים מדידות של יחס אות לרעש בין, במצב PURE מקבלים תוצאה יותר טובה אבל ההבדלים בלתי ניתנים לאבחנה (למשך עבור ה X3600H לפי ASR, במצב סטריאו רגיל נמדדו 92 דציבל שזה מצויין ומעל לרוב רסיברי הסטריאו, ובמצב PURE נמדדו 98 דציבל.
הבעיה שבמצב PURE מאבדים את הכיול של אודיסי שלו יש השפעה הרבה יותר חיובית מאשר כיבוי מעגלי וידאו...
ללא האודיסי הרסיבר הנ"ל ועוד רבים אחרים, נשמעים פשוט פח שבא לך להעיף אותם מהחלון. הפיור דיירקט בהם קיים מטעמים אודיופילים או למי שאוהב לסבול בכוח, הכיול משנה הכל מקצה לקצה. בימאהה לדוגמא, זה הפוך, התוכנת כיול שלו לא חזקה, ולכן ללא כיול עדיף, רק לתת לו תיקונים קטנים ידנית שם הפיור דיירקט דווקא חזק יותר כי בתור מכשיר נטו בלי כיולים הוא יותר טוב, אבל הכיול משחק פה תפקיד מרכזי, מול מרנץ או דנון אחרי אודיסי אין לימאהה (של היום) שום סיכוי.