תקלה בDenon AVR-X4700H

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
adamshimon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 168
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

לאחרונה התחילה בעיה מוזרה. כאשר אני במצב pure direct או direct הסאב ממשיך לעבוד וואינו מתנתק. המלצותיכם?
בנוסף, כאשר אני משתמש במערכת הפעלה של מסך lg qned91 לצפייה בנטפליקס וכו' האם יש אפשרות שהנתונים של הרסיבר יוצגו במסך?
תודה

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #2 

14/03/2024 20:27  
adamshimon כתב:
לאחרונה התחילה בעיה מוזרה. כאשר אני במצב pure direct או direct הסאב ממשיך לעבוד וואינו מתנתק. המלצותיכם?
בנוסף, כאשר אני משתמש במערכת הפעלה של מסך lg qned91 לצפייה בנטפליקס וכו' האם יש אפשרות שהנתונים של הרסיבר יוצגו במסך?
תודה
...
ב4700 אפשר להגדיר איך לשמוע סטראו ,תגדיר שיהיה רק 2 רמקולים.
לא ניתן ,תעזר באפליקציה של דנון ושם תראה הכל ואתה יכול לבצע שינוים בקלות בזמן שאפליקציות של המסך עובדות

adamshimon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

מדוע להגדיר סטריאו כ2 רמקולים? בעבר סטריאו היה תקין עבד כ- 2.1 ו direct עבד כ- 2.0. משהו השתבש ואני לא יודע מה

claudia5
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4217
נתן תודות: 1659 פעמים
קיבל תודות: 558 פעמים

שליחה #4 

זה לא תקלה...אם בהגדרות של 2 ערוצים מוגדר סאב אז גם ב pure הסאב יופעל....יש לי גם 4700 ועכשיו ניסיתי

adamshimon פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

צודק, הסתדר. תודה

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 356 פעמים

שליחה #6 

למה שאדם רציונאלי ישמע מצב PURE DIRECT ? במצב הזה אתה מאבד את היתרון העיקרי של האזנה למוסיקה עי רסיבר וזה מערכת הכיול שמתבטלת... אתה לעולם לא תרגיש הבדלים בשמע בין מצב PURE למצב STEREO אם אתה מבטל את אודיסי גם במצב סטריאו. כיבוי מעגלים שאינם בשימוש אכן משפר את ה SINAD לפי מדידות אבל השינוי אינו ניתן לאבחנה עי אף בן אנוש...

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78921
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5398 פעמים

שליחה #7 

בדיוק גם אני באתי לשאול, למה להפעיל את המצב הזה? מוזיקה?

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 356 פעמים

שליחה #8 

21/07/2024 9:28  
oferlaor כתב:
בדיוק גם אני באתי לשאול, למה להפעיל את המצב הזה? מוזיקה?
...
הוא הופך רסיבר קולנוע ביתי לרסיבר "סטריאו" בכך שהוא מכבה מעגלי וידאו, תצוגה קדמית, ואת כל מהעגלי ה PRE וה POWER של שאר הערוצים מלבד הקדמיים. בימהה זה מבטל את את ניהול הבאסים ולכן הסאב לא יעבוד. בדנון הסאב ממשיך אם מגדירים זאת מראש.

המצב נועד בתור גימיק שימשוך גם אודיפילים לרכוש רסיבר קולנוע ביתי כי הם חושבים שמוסיקה צריכה להשמע ללא כל התערבות דיגיטאלית, שזה כמובן שטות גמורה.

אכן, אם מבצעים מדידות של יחס אות לרעש בין, במצב PURE מקבלים תוצאה יותר טובה אבל ההבדלים בלתי ניתנים לאבחנה (למשך עבור ה X3600H לפי ASR, במצב סטריאו רגיל נמדדו 92 דציבל שזה מצויין ומעל לרוב רסיברי הסטריאו, ובמצב PURE נמדדו 98 דציבל.

הבעיה שבמצב PURE מאבדים את הכיול של אודיסי שלו יש השפעה הרבה יותר חיובית מאשר כיבוי מעגלי וידאו...

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #9 

בשבילך גימיק בשביל היצרן בכלל לא . הוא יודע שלא תקנה את המגבר שלו אם תשמע מוזיקה ולא תאהב את זה . אז עשו ביטול של מעגלים לקולנוע ביתי .
Sony 1040
Monitor mass

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1518
נתן תודות: 360 פעמים
קיבל תודות: 256 פעמים

שליחה #10 

ללא האודיסי הרסיבר הנ"ל ועוד רבים אחרים, נשמעים פשוט פח שבא לך להעיף אותם מהחלון. הפיור דיירקט בהם קיים מטעמים אודיופילים או למי שאוהב לסבול בכוח, הכיול משנה הכל מקצה לקצה. בימאהה לדוגמא, זה הפוך, התוכנת כיול שלו לא חזקה, ולכן ללא כיול עדיף, רק לתת לו תיקונים קטנים ידנית שם הפיור דיירקט דווקא חזק יותר כי בתור מכשיר נטו בלי כיולים הוא יותר טוב, אבל הכיול משחק פה תפקיד מרכזי, מול מרנץ או דנון אחרי אודיסי אין לימאהה (של היום) שום סיכוי.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”