פלזמה "50 או "42
עיקר הצפייה שלי הם שידורי טלויזיה ועל כן די השתכנעתי כי פלזמה עדיפה עבורי על פני LCD. אבל לא ברור לי האם גודל המסך יכול להוות גורם לאיכות הצפייה.
אני מתלבט בין 50 או 42 לא מעניין אותי כל כך מרחק הצפייה אלא יותר איכות התמונה במסך גדול כמו 50 אינצ כאשר המקור הוא שידורי טלויזיה.
תודה.
אני מתלבט בין 50 או 42 לא מעניין אותי כל כך מרחק הצפייה אלא יותר איכות התמונה במסך גדול כמו 50 אינצ כאשר המקור הוא שידורי טלויזיה.
תודה.
דבר נוסף - עם תשב קרוב מדי ל50, זה כאילו אתה יושב בשורה הראשונה בקולנוע, לא כל כך נח לצפייה בגלל רוחב השדה שהעין צריכה לקלוט.
"Facts are meaningless. You could use facts to prove anything that's even remotely true!"
Homer Simpson
Homer Simpson
או קי.
המרחק צפייה שלי הוא בערך 4-5 מטר כך שאני מניח שגם 50 וגם 42 יהיו בסדר (אמנם 42 מעט קטן אבל סביר) ההתלבטות היא האם ב 50 לא יראו פחות חד בגלל היחס של רזולוציה לגודל המסך במיוחד כאשר אני אתקרב לצפיה במרחק של 4 מטר
המרחק צפייה שלי הוא בערך 4-5 מטר כך שאני מניח שגם 50 וגם 42 יהיו בסדר (אמנם 42 מעט קטן אבל סביר) ההתלבטות היא האם ב 50 לא יראו פחות חד בגלל היחס של רזולוציה לגודל המסך במיוחד כאשר אני אתקרב לצפיה במרחק של 4 מטר