חיבור לסיבים - איזה ספק מומלץ?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Puzzler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

מקווה שאני שואל בפורום הנכון...

בית פרטי, עד עכשיו הייתי מחובר לADSL בבזק. הסתבר לי שלאחרונה הגיעו סיבים לאזורי.
הזמנתי טכנאי בזק להתקנה, מסתבר שקופסת החיבורים נמצאת בשטח פרטי של שכן שלא מאפשר כניסה. מבחינת בזק אין מה לעשות, אלא אם אשלם להם לבנות קופסת חיבורים ציבורית חדשה...

בקיצור, צריך להתחבר לספק אחר.

אז, ראשית, האם יש ספק מומלץ ואמין?

בינתיים קיבלתי הצעה אחת מפרטנר, אבל "מרגיש לי" קצת יקר מדי: לחבילה של 1 ג'יגה 69 ש"ח בחודשיים ראשונים ו149 החל מהחודש השלישי + 499 עלות התקנה ראשונית.
זה מחיר סביר?

NACHUM37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #2 

סיפור הזוי, זו בעיה שלהם, למעשה הם לא פרסו, ואתה הרי משלם על התקנה, מה פתאום שהלקוח ישלם גם על פריסת תשתית? תשלח לתלונות הציבור של משרד התקשורת. אם יש להם חובת פריסה באזורך הם צריכים לפתור את הבעיה.

לשאלתך, אם מדובר בפרטנר על תשתית בזק הם בכל מקרה ישלחו טכנאי בזק שיחזור עם אותה תשובה. אתה צריך לברר אם יש תשתית פרטנר עצמאית.
הייתי מברר גם בסלקום - הם יותר זולים בדרך כלל וגם להם יש אפשרות חוץ מחיבור על תשתית בזק גם תשתית עצמאית בשיתוף עם הוט \ אנלימיטד.

Puzzler פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 77
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

13/03/2024 18:57  
NACHUM37 כתב:
סיפור הזוי, זו בעיה שלהם, למעשה הם לא פרסו, ואתה הרי משלם על התקנה, מה פתאום שהלקוח ישלם גם על פריסת תשתית? תשלח לתלונות הציבור של משרד התקשורת. אם יש להם חובת פריסה באזורך הם צריכים לפתור את הבעיה.

לשאלתך, אם מדובר בפרטנר על תשתית בזק הם בכל מקרה ישלחו טכנאי בזק שיחזור עם אותה תשובה. אתה צריך לברר אם יש תשתית פרטנר עצמאית.
הייתי מברר גם בסלקום - הם יותר זולים בדרך כלל וגם להם יש אפשרות חוץ מחיבור על תשתית בזק גם תשתית עצמאית בשיתוף עם הוט \ אנלימיטד.
...
תודה!
פרטנר כתבו לי שהם על IBC, לא על בזק.
ממתין להצעה מסלקום.

NACHUM37
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 336
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #4 

זו הרשת של סלקום, אני מניח ששם תקבל את ההצעה הכי זולה, ולפעמים אפשר להשיג מהם התקנה ללא עלות.
אפשר גם לקבל מהם מתאם סיב לראוטר פרטי בהשאלה ללא שכירות ולחסוך גם את עלות שכירות הנתב

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”