התנהלות סמליין בנוגע להתקנת טלוויזיה חדשה
שלום
קרובת משפחה שלי רכשה טלוויזית סמסונג, לאחר שהטלוויזיה הקודמת הלכה לעולמה (גם כן סמסונג)
בהתקנה של הטלוויזיה הקודמת היא רכשה, במעמד ההתקנה, זרוע מתכווננת כדי שתוכל להנות מזווית צפיה שונה.
הטלוויזיה החדשה הגיעה היום, אך כשהיא רצתה לתאם התקנה אמרו לה שלא ניתן להתקין על המתקן הקיים וחובה לפרק אותו לפני, כל זה כדי שהם ישימו לה מתקן פשוט (שהיא לא רוצה) או לחילופין ימכרו לה שוב פעם זרוע מתכוננת חדשה (שגם זה היא לא רוצה). היא כמובן לא מעוניינת בזה ואובדת עצות. מה עושים בעניין?
תודה
קרובת משפחה שלי רכשה טלוויזית סמסונג, לאחר שהטלוויזיה הקודמת הלכה לעולמה (גם כן סמסונג)
בהתקנה של הטלוויזיה הקודמת היא רכשה, במעמד ההתקנה, זרוע מתכווננת כדי שתוכל להנות מזווית צפיה שונה.
הטלוויזיה החדשה הגיעה היום, אך כשהיא רצתה לתאם התקנה אמרו לה שלא ניתן להתקין על המתקן הקיים וחובה לפרק אותו לפני, כל זה כדי שהם ישימו לה מתקן פשוט (שהיא לא רוצה) או לחילופין ימכרו לה שוב פעם זרוע מתכוננת חדשה (שגם זה היא לא רוצה). היא כמובן לא מעוניינת בזה ואובדת עצות. מה עושים בעניין?
תודה
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
צריך להיות בטוח שהזרוע הנוכחית מתאימה לגודל החדש.
במידה והיא מתאימה מבחינת משקל ואינץ' אז להתעקש עם הטכנאי שמגיע. לא שמעתי על מקרה כזה שמחייבים להחליף מתקן.
לרוב הם מגיעים, שמים את הטלוויזיה על המתקן הקודם ומשאירים את המתקן שמגיע כחלק מהתקנה.
קח בחשבון שסמסונג לא מצטיינים בשירות בלשון המעטה ותשובות הזויות נפוצות שם אז תנסה כמה פעמים עד שתיפול על טכנאי\נציג טוב.
במידה והיא מתאימה מבחינת משקל ואינץ' אז להתעקש עם הטכנאי שמגיע. לא שמעתי על מקרה כזה שמחייבים להחליף מתקן.
לרוב הם מגיעים, שמים את הטלוויזיה על המתקן הקודם ומשאירים את המתקן שמגיע כחלק מהתקנה.
קח בחשבון שסמסונג לא מצטיינים בשירות בלשון המעטה ותשובות הזויות נפוצות שם אז תנסה כמה פעמים עד שתיפול על טכנאי\נציג טוב.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ice2k
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 960
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
יצאת בזול. מאבא שלי לקחו 4800 שקל בהתקנה, על מתקן מתכוונן ואיזה הרחבת אחריות קישקוש כלשהו בשביל שיחליפו לו לחדש באחריות במקום לתקן (זה די ברור שגם ככה זה מה שיקרה, אני בספק שבאמת יודעים שם לתקן, בטח OLED, וסביר שיחליפו לדגם נחות כי אין יותר). היתי צריך להפעיל קשרים וכוח בשביל שיחזירו את הכסף על האחריות המגוחכת הזו וישאירו רק את המתקן. 1200 שקל יצא, נראה מתקן NO NAME של 250-300 שקל גג. ביקשתי מאבי את המתקין בטלפון וראיתי איך הוא הגן על העיסקה הזו, מריח לי כמו עמלה שמנה שמקבל מהמהלך המקומם הזה, אחרי שהבין מי מולו הסכים לוותר על לנסות לשכנע אותי.
אגב, גם התקינו את הטלווזיה עקום (77") באופן בולט בשביל ה 1200 שח האלה, ושוב היה צריך כוח בשביל שיחזרו לתקן את ההתקנה: בהתחלה רצו כסף על על זה כי "לא יודעים מה אבא שלך עשה בינתיים (אולי עיקם טלווזיה ענקית בכוח המחשבה)", אבא שלי כבר מזמן לא אדם צעיר.
זה היה לפני כמה חודשים, אני רואה עכשיו שהטלווזיה עולה 11000 שח, זה כמעט חצי מהעלות העכשווית, הביטוח הגרוע בהיסטוריה. כנראה כלכך הפחידו אותו שבהתחלה הוא לא הסכים להקשיב לי ולבטל. נראה שSAMLINE הם בני ערובה של המהלך שהם יזמו לפני שנים להוציא את השירות למיקור חוץ, את הכסף שהם יכלו לקחת מהלקוחות שנראה שבסוף משלמים, מישהו אחר לוקח, מזכיר לי את הביטוי "עיסקה עם השטן", מעניין אם מי שיזם את המהלך לקח אחריות ועזב (בסוני\ישפאר אני רואה שהם לקחו צעד אחורה ממהלך דומה).
אגב, גם התקינו את הטלווזיה עקום (77") באופן בולט בשביל ה 1200 שח האלה, ושוב היה צריך כוח בשביל שיחזרו לתקן את ההתקנה: בהתחלה רצו כסף על על זה כי "לא יודעים מה אבא שלך עשה בינתיים (אולי עיקם טלווזיה ענקית בכוח המחשבה)", אבא שלי כבר מזמן לא אדם צעיר.
זה היה לפני כמה חודשים, אני רואה עכשיו שהטלווזיה עולה 11000 שח, זה כמעט חצי מהעלות העכשווית, הביטוח הגרוע בהיסטוריה. כנראה כלכך הפחידו אותו שבהתחלה הוא לא הסכים להקשיב לי ולבטל. נראה שSAMLINE הם בני ערובה של המהלך שהם יזמו לפני שנים להוציא את השירות למיקור חוץ, את הכסף שהם יכלו לקחת מהלקוחות שנראה שבסוף משלמים, מישהו אחר לוקח, מזכיר לי את הביטוי "עיסקה עם השטן", מעניין אם מי שיזם את המהלך לקח אחריות ועזב (בסוני\ישפאר אני רואה שהם לקחו צעד אחורה ממהלך דומה).
נערך לאחרונה על ידי ice2k ב 10/03/2024 22:28, נערך 3 פעמים בסך הכל.
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
זה פשוט למדי, החברות האלו מתקשות להחזיק טכנאים בסכומים שהם משלמים ולכן נותנים לתת להם את האפשרות להרוויח סכום כסף נוסף בדרך כזו או אחרת. מקווה שיום אחד יחליט הרגולטור להגן על הצרכנים מפני העושק הזה וכל התוספות יהיו נותרות רק במעמד המכירה
תודה על התגובות
נראה שצריך פשוט לתאם איתם התקנה וברגע האמת להגיד להם להתקין על המתקן הקיים
אני מתקשה להאמין שהמתקן הקיים לא יתאים לטלוויזיה החדשה. שניהן כמעט באותו גודל (הקודמת 50 אינץ והחדשה 55) ומבחינת משקל כל מתקן יחזיק טלוויזיה 55 מודרנית
נראה שצריך פשוט לתאם איתם התקנה וברגע האמת להגיד להם להתקין על המתקן הקיים
אני מתקשה להאמין שהמתקן הקיים לא יתאים לטלוויזיה החדשה. שניהן כמעט באותו גודל (הקודמת 50 אינץ והחדשה 55) ומבחינת משקל כל מתקן יחזיק טלוויזיה 55 מודרנית
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
לפי דגם מתקן אתה יכול לדעת בדיוק באיזה משקל הוא יכול לתמוך ובאיזה גודל VESA.
כנ"ל בטלוויזיה.
לפי שני הנתונים האלה אפשר לדעת בוודאות אם המתקן תומך ב-TV או לא.
כנ"ל בטלוויזיה.
לפי שני הנתונים האלה אפשר לדעת בוודאות אם המתקן תומך ב-TV או לא.
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
לא הבנתי למה להתקין על הקיר דרכם.
זה לא שהם יכולים להתנות בזה את האחריות.
בכל מקרה שבו תהיה תקלה ברכיבים האלקטרוניים האחריות תחול, ובכל שבר היא לא.
תתקינו בעצכם על הקיר או שתביאו מתקין עם המלצות.
זה לא שהם יכולים להתנות בזה את האחריות.
בכל מקרה שבו תהיה תקלה ברכיבים האלקטרוניים האחריות תחול, ובכל שבר היא לא.
תתקינו בעצכם על הקיר או שתביאו מתקין עם המלצות.