הזרמת מידע ברשת הביתית
איני יודע אם זה הפורום המתאים , אבל אנסה .
יש לי זרימת מדיה של סרטים ותמונות בין מחשב ה PC לטלויזיה אנדרואיד שבסלון .
יש לי עוד שני חדרים ששמה הטלויזיות "רגילות" ולכן הן מחוברות לסטרימר של שיאומי המפורסם .
ניסיתי באמצעות אפליקציית ה MX PLAYER לנסות להזרים גם לשם את הסרטים , אך הוא לא מזהה את הרשת הביתית .
מה עליי לעשות ובאיזה אפליקציה עליי להשתמש על גבי הסטרימר בכדי לאפשר זרימת מדיה מהמחשב לסטרימרים?
תודה מראש
יש לי זרימת מדיה של סרטים ותמונות בין מחשב ה PC לטלויזיה אנדרואיד שבסלון .
יש לי עוד שני חדרים ששמה הטלויזיות "רגילות" ולכן הן מחוברות לסטרימר של שיאומי המפורסם .
ניסיתי באמצעות אפליקציית ה MX PLAYER לנסות להזרים גם לשם את הסרטים , אך הוא לא מזהה את הרשת הביתית .
מה עליי לעשות ובאיזה אפליקציה עליי להשתמש על גבי הסטרימר בכדי לאפשר זרימת מדיה מהמחשב לסטרימרים?
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4784
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אני חושב שפלקס יותר נוחה וידיתותית מאמבי
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4784
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
לא כל נגן מתאים לכל פלטפורמה. לא פרטת כלום לגבי איזה טלוויזיה וכו'.
יש אפליקציה שנקראת פלקס, שאתה מתקין כשרת במחשב ובוחר שם איזה תוכן לשתף. לאחר מכן ניתן להתקין אותה כקליינט (״אפליקציה״) בטלוויזיות חכמים, סלולריים וסטרימרים ולגשת לנגו/להציג את כל מה ששיתפת
יש אפליקציה שנקראת פלקס, שאתה מתקין כשרת במחשב ובוחר שם איזה תוכן לשתף. לאחר מכן ניתן להתקין אותה כקליינט (״אפליקציה״) בטלוויזיות חכמים, סלולריים וסטרימרים ולגשת לנגו/להציג את כל מה ששיתפת
יש לי טלויזיה TCL ששמה יש אפליקציה שמתחברת לרשת הביתית , לא קוראים פלקס , משהו אחר , ואז אני יכול להציג באמצעותה כל תמונה או סרט שמאופסנים על המחשב בחדר עבודה שלי . בטלויזיה אחרת יש סטרימר שיאומי הותיק והחביב שניסיתי באמצעות ה MX PLYER להזרים את התמונות והסרט אך ללא הצלחה כי הוא מזהה את הרשת הביתית.
האם האפליקציה שהצעתם כאן ,פלקס , האם היא מישהו אחר מלבד המכשירים בבית שלי יכול להיכנס לתוכה או שהיא רק לרשת הביתית שלי?
האם האפליקציה שהצעתם כאן ,פלקס , האם היא מישהו אחר מלבד המכשירים בבית שלי יכול להיכנס לתוכה או שהיא רק לרשת הביתית שלי?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
טלוויזיות של TCL מריצות אנדרויד, אז למה שלא תתקין בסטרימרים את אותה האפליקציה שאתה משתמש בה ב-TCL?