סיבים בזק 2.5 גיגה, מהירות
-
waseemrkab
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 40
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
היי
למי שנמצא בחבילה זו בבזק.
אשמח לדעת כמה אתם מקבלים בפועל בבדיקת מהירות
האם אתם מקבלים 2.5 Gbps בדיוק? או קצת פחות? ( דרך אתר בדיקת מהירות בspeedtest.net)
אני מקבל 2.2 Gbps 2.1 ~ Gbps על נתב פרטי
האם אתם מקבלים 2.5 Gbps בדיוק? או קצת פחות? ( דרך אתר בדיקת מהירות בspeedtest.net)
אני מקבל 2.2 Gbps 2.1 ~ Gbps על נתב פרטי
- want_upload
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
- נתן תודות: 423 פעמים
- קיבל תודות: 53 פעמים
באופן תאורטי, כדי לקבל 2.5 גיגה, הפורט בראוטר וכרטיס רשת חייבים לתמוך במהירות שהיא גבוה מ-2.5. זה כמו שאם יש לך ראוטר וכרטיס רשת שתומכים רק ב-1 גיגה אתה לא תקבל בדיוק 1 גיגה אלא פחות.
חוץ מזה, אפילו עם כל הציוד יתמוך ב-2.5 גיגה רוב הסיכוי שתקבל 2.5 גיגה רק עם אף אחד מהשכנים ,שגם מחוברים לאותה תשתית, לא יעשו שימוש באינטרנט
חוץ מזה, אפילו עם כל הציוד יתמוך ב-2.5 גיגה רוב הסיכוי שתקבל 2.5 גיגה רק עם אף אחד מהשכנים ,שגם מחוברים לאותה תשתית, לא יעשו שימוש באינטרנט
- DanielGR
- גורו רשתות

- תגובות: 1474
- שם מלא: DanielG
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
התוצאות שלי זהות לשלך. (בניקוי זמני עומס, וכו׳).09/03/2024 12:32waseemrkab כתב: היי
אני מקבל 2.2 Gbps 2.1 ~ Gbps על נתב פרטי...
-
waseemrkab
-
- חבר שרק התחיל

תודה09/03/2024 13:20want_upload כתב: באופן תאורטי, כדי לקבל 2.5 גיגה, הפורט בראוטר וכרטיס רשת חייבים לתמוך במהירות שהיא גבוה מ-2.5. זה כמו שאם יש לך ראוטר וכרטיס רשת שתומכים רק ב-1 גיגה אתה לא תקבל בדיוק 1 גיגה אלא פחות.
חוץ מזה, אפילו עם כל הציוד יתמוך ב-2.5 גיגה רוב הסיכוי שתקבל 2.5 גיגה רק עם אף אחד מהשכנים ,שגם מחוברים לאותה תשתית, לא יעשו שימוש באינטרנט...
יש לי כרטיס רשת 10Gbps
כנראה זה המקסימום שחבילת בזק נותנת בפועל
-
waseemrkab
-
- חבר שרק התחיל

...
זה המהירות שבזק נותנת כנראה
המתאם סיב אופטי הינו 2.5 גיגה, והינו הצוואר בקבוק09/03/2024 19:05waseemrkab כתב: תודה
יש לי כרטיס רשת 10Gbps
כנראה זה המקסימום שחבילת בזק נותנת בפועל...