שירות סטרימינג חדש בישראל בשם וואלה פייבר, וואלה fiber, בשיתוף עם חברות נקסט טיוי והוט

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #1 

דרך השירות הזה אפשר יהיה לצפות בתכני חברת הוט, דרך חברת נקסט טיוי, חבילת בסיס עם תכני VOD, על תוספת צפיה ביותר תכנים וערוצים של נקסט טיוי, המחיר הכספי יותר יקר.
כאשר חברת נקסט היא חברת בת של חברת הוט.

נכון, זה מזכיר את מה שהיה עם שירות הצפיה בערוצי הטלוויזיה של רמי לוי, בשם, רמי לוי TV, בשיתוף עם חברת הוט, שדרכו אפשר היה במחיר מוזל לצפות בחלק מערוצי הוט, דרך הכבלים של חברת הוט, במחיר מוזל, ועל תוספת צפיה ביותר תכנים של נקסט טיוי, המחיר הכספי עלה יותר כסף, כאשר השירות הזה של רמי לוי, לא הצליח מבחינה כספית לחברת רמי לוי, כי אז גם התחרו איתו בצורה טובה, סלקום טיוי ופרטנר טיוי,
כאשר שירות צפיה בטלויזיה, עלה 89 שקל לחודש, ושירות גם צפיה בטלויזיה עם אינטרנט במהירות העלאה, עלה 135 שקל.
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%A8% ... 5%D7%99_TV

אבל ההבדל הגדול הוא שפה, השירות יותר מתקדם, ואולי גם יותר זול במחיר, והוא לא דורש ממיר של חברת כבלים, לצפיה בערוצי טלוויזיה, ואפשר דרך חברת וואלה לקבל גם אינטרנט של חוטי נחושת של הוט, של מהירות הורדה של 200 מגה, מהירות העלאה הכי הרבה 5 מגה, וגם אינטרנט של סיבים אופטיים של אנלימיטד, של מהירות הורדה של 300 מגה, ומהירות העלאה הכי הרבה של 100 מגה, ומהירות הורדה של 600 מגה, ומהירות העלאה הכי הרבה של 100 מגה, ומהירות הורדה של 1 ג'יגה ומהיאו. העלאה הכי הרבה של 100 מגה.

פרטים נוספים על 2 החבילות שלהם ועל עוד חבילה זמנית במחיר יותר מוזל מהאחרות שלהם, פה

https://fiber.walla.co.il/#

הבחירה שלכם היא האם אתם בעד להצטרף לאליהם.
, אני לא ממליץ לכן או ללא.
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

want_upload
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 423 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #2 

המחירים דיי אטרקטיביים: ב-70 שקל לחודש אפשר לקבל אינטרנט סיבים 300 מגה ושירות טלוויזיה ל-3 מכשירים. אבל הספק של הוט הוא בעייתי... יש דיי הרבה תלונות בפורום ״רשתות, אינטרנט ו- Fiber״ על הספק שלהם - בעיות עם עם משחקי רשת, VOIP ושימוש בציוד פרטי.אולי למי שאין לו דרישות כל כך לשירות האינטרנט ההצעה שלהם תתאים.

רמאש, כתבת שמהירות העלאה הכי גבוה שהם נותנים היא 100 מגה. מצאת את המידע על מהירות העלאה באתר של Walla Fiber ? אני לא הצלחתי למצוא. בהוט מהירות העלאה המקסימלית היא 250 מגה. יכול להיות שגם ב-Walla Fiber זמינה מהירות העלאה של 250 מגה בחבילה 1 גיגה הורדה?

haj9
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

מעניין אם הם נותנים טלוויזיה בלבד (ובכמה)
ומה המחיר אחרי שנה.

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 335
נתן תודות: 17 פעמים
קיבל תודות: 41 פעמים

שליחה #4 

אין פרטים באתר על התוכן בחבילות. לא ברור אילו ערוצים יש בחבילות.
אתר דיי עלוב.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

09/03/2024 17:44  
want_upload כתב:
המחירים דיי אטרקטיביים: ב-70 שקל לחודש אפשר לקבל אינטרנט סיבים 300 מגה ושירות טלוויזיה ל-3 מכשירים. אבל הספק של הוט הוא בעייתי... יש דיי הרבה תלונות בפורום ״רשתות, אינטרנט ו- Fiber״ על הספק שלהם - בעיות עם עם משחקי רשת, VOIP ושימוש בציוד פרטי.אולי למי שאין לו דרישות כל כך לשירות האינטרנט ההצעה שלהם תתאים.

רמאש, כתבת שמהירות העלאה הכי גבוה שהם נותנים היא 100 מגה. מצאת את המידע על מהירות העלאה באתר של Walla Fiber ? אני לא הצלחתי למצוא. בהוט מהירות העלאה המקסימלית היא 250 מגה. יכול להיות שגם ב-Walla Fiber זמינה מהירות העלאה של 250 מגה בחבילה 1 גיגה הורדה?
...
המהירות גלישה זה לפי מה שאמרו לי בחברת הוט.

want_upload
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 462
נתן תודות: 423 פעמים
קיבל תודות: 53 פעמים

שליחה #6 

10/03/2024 14:37  
gvid כתב:
אין פרטים באתר על התוכן בחבילות. לא ברור אילו ערוצים יש בחבילות.
אתר דיי עלוב.
...
זה כנראה חבילות של nexttv
10/03/2024 14:45  
רמאש כתב:
המהירות גלישה זה לפי מה שאמרו לי בחברת הוט.
...
שאלת אותם ספציפית לגבי מהירות אינטרנט שמקבלים ב-Walla Fiber או בכללי לגבי אינטרנט של הוט?
כי בהוט לפני שנה העלו את מהירויות העלאה https://hot-internet.online/p2/

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

10/03/2024 15:13  
want_upload כתב:

שאלת אותם ספציפית לגבי מהירות אינטרנט שמקבלים ב-Walla Fiber או בכללי לגבי אינטרנט של הוט?
...
בינתים שאני ניסיתי להתקשר לוואלה פייבר אז יש זמן המתנה ארוך.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

10/03/2024 15:13  
want_upload כתב:

...
דיברתי איתם והם אמרו לי שההבדל בין וואלה עם הוט עם נקסט טיוי, לבין הוט עם נקסט טיוי, זה רק נותן השירות, עם המבצע למצטרפים חדשים שגם להם הוא מוגבל להצטרפות כרגע עד ל 31.3.2024, וגם אם מצטרפים לזה אז זה רק לחודשיים הראשונים, חוץ מזה הכל אותו הדבר, גם הנתב, גם המהירויות גלישה, גם התכני שידור בנקסט טיוי,
לפי דעתי הסיבה שוואלה עשתה שותפות עסקית עם הוט, זה כי אולי יש לא מעט אנשים שלא אוהבים את השירות של הוט באינטרנט, ושלדעתה חברת וואלה, השירות שהיא תתן ללקוחות שלה יהיה יותר טוב משל הוט, שבכל מקרה מי שמעדיף להיות לקוח של וואלה אז לא מעט מהכסף הזה עובר לחברות הוט ונקסט טיוי.
בוואלה אמרו לי שאולי בהמשך הם גם יעשו דברים שיש רק בוואלה.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”