עזרה עם צינור תקשורת

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
aviv13467 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
שם מלא: אביב
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

אני עוזר לאחי במעבר ליחידת דיור שלנו שלא הייתה בשימוש זמן רב, יש בדירה 2 שקעי תקשורת אחד בסלון ואחד בחדר שינה כשבעצם רק השקע שבחדר שינה מוזן ישירות לארון, השקע בסלון מחובר עם צינור לשקע השני שבחדר שינה. (הכוונה צינור בקיר כמובן שפשוט מגיע לקופסא השניה)
הנה ציור גרוע להמחשה כאשר הכחול זה הצינור בקיר ואדום זה הכבלים:
מהארון בתוך צינור מסכן של 16 מ״מ היו 3 כבלים, 2 אנטנה שאחד הלך לחדר שינה ועוד אחד ישר מאותה קופסא בחזרה לצינור לסלון ביחד עם כבל טלפון. הצלחתי למשוך את החוטים מהשקע בסלון בשלמותם אך נתקעתי בשלב האחרון שהוא מהארון לחדר שינה, סטלבנד משני הכיוונים נתקע, מהחדר שינה עוד מצליח להכניס איזה 10 מטר מהארון 3-4 מטר בהגזמה אם אני ממש מנסה מכל הזוויות. השתמשתי בסבון אמה לכלים כי זה מה שהיה, לא עזר.

הרעיון היה לדחוף את הסטלבד עמוק ככל שניתן ואז בשילוב לנסות למשוך את הכבלים ככה שלא יקרעו, אך לא הצלחתי ובצד של החדר שינה קרעתי 2 חוטים

החוטים ממש תופסים 80% מקוטר הצינור ואני לא יודע איך לגרום להם להשתחרר, לא אכפת לי כל פתרון גם כזה שמזיק לכבלים בצינור העיקר שאשאר עם צינור ריק להשחלת כבל רשת

הארון חשמל ממוקם מבחינת גובה יותר גבוה מהשקע הבעייתי עם הכבלים התקועים אז מניח שאולי אפשר לקנות נוזל השחלה ולתת לזה לעשות את שלו ולטפטף לתוך הקופסא, השאלה אם זה רעיון חכם

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”