היי איש יקר
מזמין אותך להגיע לקפה להתרשם מהליין שלנו בSVS
אני בטוח שתמצא את הסאב המתאים עבורך, בכללי ממליץ לקרוא קצת על החברה , סאב וופרים הטובים בעולם עם הVFM הטוב ביותר
אני זמין עבורך - 050-4440109
מאי,פיוצ'ר אודיו וידאו, מנהל חנות.
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
MAY-FUTURE כתב:
היי איש יקר
מזמין אותך להגיע לקפה להתרשם מהליין שלנו בSVS
אני בטוח שתמצא את הסאב המתאים עבורך, בכללי ממליץ לקרוא קצת על החברה , סאב וופרים הטובים בעולם עם הVFM הטוב ביותר
אני זמין עבורך - 050-4440109
...
מנצלש כמו שאומרים,
איך מאופיין ההבדל בין סאב למערכת סטיריאו (2.1) לסאב למערכת קולנוע ביתי? יש סאבים שבבירור יותר מתאימים לאחד מאשר לשני?
shac כתב:
מנצלש כמו שאומרים,
איך מאופיין ההבדל בין סאב למערכת סטיריאו (2.1) לסאב למערכת קולנוע ביתי? יש סאבים שבבירור יותר מתאימים לאחד מאשר לשני?
...
היי
אכן כן ,
לSVS כמו להמון יצרנים , יש כמה סוגים של סדרות , ביניהם סדרות הPB - תיבות פתוחות
וסדרות הSB - תיבות אטומות , התיבות האטומות מתאימות יותר למוסיקה בכך שהן מדוייקות יותר ומגיבות מהר יותר בגלל מבנה התיבה ועוד.
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
MAY-FUTURE כתב:
היי
אכן כן ,
לSVS כמו להמון יצרנים , יש כמה סוגים של סדרות , ביניהם סדרות הPB - תיבות פתוחות
וסדרות הSB - תיבות אטומות , התיבות האטומות מתאימות יותר למוסיקה בכך שהן מדוייקות יותר ומגיבות מהר יותר בגלל מבנה התיבה ועוד.
...
לפי האתר של SVS , התשובה לא חד משמעית :
HiFi/Audiophile Systems - For musicality, accuracy and transient speed, sealed subwoofers have the edge, though for certain kinds of music and listening preferences, ported works better
אולי שווה לברר לאיזה סוגי מוזיקה או העדפות האזנה תיבות פתוחות עדיפות ?
ארז_וחני כתב:
לפי האתר של SVS , התשובה לא חד משמעית :
HiFi/Audiophile Systems - For musicality, accuracy and transient speed, sealed subwoofers have the edge, though for certain kinds of music and listening preferences, ported works better
אולי שווה לברר לאיזה סוגי מוזיקה או העדפות האזנה תיבות פתוחות עדיפות ?
...
נתקלתי בלא מעט סוגי מוסיקה שבהם סאבים בתצורת PORTED נתנו את האפקט הנכון יותר , יש רמון נושאים בתחום שלנו שבהרבה מקומות נשמע דעות לכאן או לכאן .
באופן כללי סאבים בתיבות אטומות ברוב המקרים ישמעו יותר טוב במוסיקה מאשר סאבים בתיבות פתוחות
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109