הטלוויזיה הבאה
אז אחרי שנראה שהטלוויזיה שלי מתה לאחר 6 שנים Oled 65B7
אני שוקל האם נכון עבורי לקנות שוב טלוויזיה oled או לקחת משהו אחר (מה הטכנולוגיה הכי טובה אחרי אולד?)
אשמח להמלצה לטלוויזיות שכדאי לבחון בתקציב בערך 10000 לפחות 65 אינץ׳ ואם אפשר יותר מה טוב
אני שוקל האם נכון עבורי לקנות שוב טלוויזיה oled או לקחת משהו אחר (מה הטכנולוגיה הכי טובה אחרי אולד?)
אשמח להמלצה לטלוויזיות שכדאי לבחון בתקציב בערך 10000 לפחות 65 אינץ׳ ואם אפשר יותר מה טוב
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4769
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
6 שנים זה לא מעט למוצרי חשמל בימנו. לצערנו. מינילד היא כרכע הטכנולוגיה החדשה ביותר. סוני x95l נחשבת לטובה ביותר מסוגה. בגודל 65 עולה כ-10k. ישנן כמובן אלטרנטיבות זולות יותר
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

ממליץ לך להריץ חיפוש קצר ותראה שגם על מוצרים של סוני יש קריאות שירות לאחר 4 שנים למשל.
מוצרי חשמל היום פשוט לא מייצרים להחזיק מעמד 20 שנה.
מוצרי חשמל היום פשוט לא מייצרים להחזיק מעמד 20 שנה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20173
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
הסיכויים תלויים באופן השימוש וההגדרות של המסך, כמו תמיד.
אבל הסיכוי לצריבות בהחלט ירד עם השנים ועם פאנלים חדשים ויעילים יותר היום הוא הרבה יותר נמוך ממה שהיה בימי ה-B7.
אבל הסיכוי לצריבות בהחלט ירד עם השנים ועם פאנלים חדשים ויעילים יותר היום הוא הרבה יותר נמוך ממה שהיה בימי ה-B7.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

יש תקלות נוספות מלבד צריבות. אצלי למשל נשרף ספק כוח. יש פה אינסוף שרשורים על בעיות בלוחות, מגעים, נורות לד תקולות ועוד.03/03/2024 18:07dtheater כתב: גם טלוויזיה שהיא לא oled?
ידוע לך עד כמה ירד הסיכוי לצריבות במסכי אולד? או זה בממוצע אותו סיכוי?...
Oled לא מתאימה לכל אחד ולכל שימוש, זה ברור. אבל גם טלוויזיות אחרות מתקלקלות
איך ניתן למזער את הסיכוי כיום. אני משתמש בסלקום טי וי שרק משם באה הצריבה במקרה שלי.
אבל אתמול פתאום היתה תקלה שגמרה את המסך, הוא נדלק ונכבה עם השלט אבל המסך עצמו שחור בח.י אמרו שכנראה זה פאנל הלך, ניסיתי לשאול כדי להבין כמה יעלה תיקון אפילו בערך אמרו שבלי ביקור טכנאי לא אומרים כלום
אבל אתמול פתאום היתה תקלה שגמרה את המסך, הוא נדלק ונכבה עם השלט אבל המסך עצמו שחור בח.י אמרו שכנראה זה פאנל הלך, ניסיתי לשאול כדי להבין כמה יעלה תיקון אפילו בערך אמרו שבלי ביקור טכנאי לא אומרים כלום